ANDA SEDANG MEMBACA

13

Hidup mesti terus - Ghana

dingin Khamis, Mei 27, 2010

Apa macam? Bila lagi nak sokong Ghana. True!

Nota: Di dalam kotak yang dijunjung itu ada jam dan dompet ori. Sokong-sokong jugak, tapi hidup mesti terus.

13 Ulasan:

Holden Caulfield berkata...

adakah mamat ni jugak terlibat dengan sindiket black money?atau meratah gadis kota seperti disiarkan di Harian Metro?

fairuz berkata...

orang malaysia bila lagi nak sokong bola sepak kita dengan cara macam ni agaknya?

macam ni baru die hard namanya..

Wan Perlis berkata...

ni geng 3 line...ahaha
sapa striker ghana ek

Besi Karat berkata...

geng pekida.
haha!

Toto Schillaci berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kuwe berkata...

Kaki tangan sengaja tidak dicat bagi mengelakkan kehilangan identiti secara total.

BanDeLa berkata...

bila nak gantung bendera nie bagi berkibar....kehkehkeh

henrymevez berkata...

Giler sempoi mamat nih...

Kap berkata...

pusat bintang cakap lu..

HafizChan berkata...

Kekadang gua pening jugak, tak dapat beza negro dekat bukit bintang...Nak kata Ghana, nampak macam Nigeria.

pakkordi berkata...

Macam iguana pun ada gak mat gagak sekor ni. Posting lu memang kelakar la dingin.

Luca De Ketiak berkata...

hidup mesti terus!

E berkata...

oohh!! tu sulley muntari ke essien tu? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...