ANDA SEDANG MEMBACA

11

Sejenak Piala Dunia 1

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Mei 27, 2010
Wes B, penyerang sensasi England

Dengan rekod jaringan 127 gol antarabangsa, gua rasa skuad England mungkin pincang dan boleh melupakan hasrat mencium cup tanpa pemain handalan mereka ini dalam kempen Piala Dunia 2010.

11 Ulasan:

BanDeLa berkata...

kehkehkehekeh...

Lucius Maximus berkata...

Dengar cerita G Neville marah-marah dengan Capello sebab tidak pilih beliau dan Wes B

Shankly berkata...

lah .. tu pun nak kecoh ..

capello dah pujuk carra.
carra tu bersamaan 4 Wes B + 3.5 GNeville .
and then dah ada GlenJonsson superb and power.
lgpun Capello xmau adegan comolot berulang.

kan kan kan

henrymevez berkata...

Wes Brown hanya layak main utk Felda FC jer...ada hati nak main England...

Capello takkan membenarkan pemain yang suam2 kuku macam dia dan Neville main pasukan England, dan dia mmg tegas dlm hal2 macam nih...setegas lakonan Aimi Jarr dalam Roda-Roda Kuala Lumpur...(bukan dalam Janji Diana)...

Oi England!

P.O.N.G berkata...

ala....tak payah risau ngan comolot....dia bole ngan scholes je.....ngan org lain tak leh...

j or ji berkata...

ini semua komplot itali nak jatuhkan england.

Capello dan Ancelloti.

Oi!

kelopakdamai berkata...

aku saspek pipi akan sokong negara yang ada player man united. pipituta pancing saja. patut pipiveron

pakkordi berkata...

J.Love mana? J.Love???

Bert berkata...

pipi, maradona dah janji nak lari bogel kalo mng worldcup..lu x de nazar pape ke??

brandon flowers berkata...

pipi aku rasa adalah lebih baik ko g update hilang punca ko. aku dah tak sabar nk nantikan kesudahan nasib ismael ketua pasukan bahas tu

Wan Perlis berkata...

cam besa aku sokong negara ke 33

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...