ANDA SEDANG MEMBACA

24

Yuna Sokong Jerman, Anda Bila Lagi?

Lucius Maximus Rabu, Mei 26, 2010 , ,
Pejabat Sokernet pagi tadi telah dikejutkan apabila dikunjungi oleh seorang awek bertudung. Terkejut kerana yang selalu datang pejabat Sokernet ialah awek pakai hot pants.

Walaubagaimanapun awek tudung tersebut telah datang untuk menyerahkan borang keahlian kem Jerman. Katanya, “Sekalipun kita hanya mampu pakai Proton, bukan BMW, tapi Jerman tetap di hati. Guten Tag!”

Pejabat Sokernet telah difahamkan kemudian bahawa awek tudung tersebut tidak lain dan tidak bukan ialah seorang penyayi bernama Yuna. Khabarnya pandai bermain gitar.












Yuna

24 Ulasan:

meyour berkata...

" Adakah perasaan benci ini sebenarnya.....cinta..
yang masih untuk kevin Prince-Boateng......"

Point of View berkata...

Dan sebenarnya ku mengharapkan di Afrika Selatan nanti
Ballack juga dapat bermain

Holden Caulfield berkata...

hail yuna!!
kah kah kah!

FdausAmad berkata...

Cilakak!..Itu bendera negeri Sembilan woii.

yuu donaghue berkata...

cis yuna...kau dan aku tiada lagi hubungan adek beradek

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

FdausAmad berkata...

Cilakak!..Itu bendera negeri Sembilan woii.

Aku kata...

Baru gua prasan.. wakakakakak..

BanDeLa berkata...

nogori jorman...kehkehkehkeh

Farid Fernandez berkata...

itu bendera negeri loser...

HafizChan berkata...

Cantik jugak tudung dia. Macam yang awek-awek dekat Facebook selalu jual. Tudung syria kot.

beliabencibungwahab berkata...

x sngke lucy juge pkr manipulasi..bndre n9 jd jerman eyh..hahaha..terbhaek dr ladang lah yuna sokong jerman..haha..

Kap berkata...

bila yuna tukar warna kulit?

E berkata...

tak kesah lah luci manipulate bendera negeri 9 ke whatsoever lah yg penting 3G!

Go Go Germany!

thanks yuna sbb sokong kem Jerman.

fairuz berkata...

tu bendera negeri sembilan..kahkahkah..

Apit berkata...

ya ya ja hg yuna p opis..heh..yuna sempoi ja duk dating dgn ak pg td..

Mr. Shcomey™ berkata...

bukan yuna pon tu.. haha. tgok hidung dah tahu..kelepet kuatttt.

-azura- berkata...

tipu... bukan yuna la... itu awek yg duk sebelah umah aku...

abeih berkata...

ni yuna + siti sarah ni.....2 in 1....

J. Love berkata...

oh my. HAHAHAHAHA!

gua kene sokong argentina!

Wan Perlis berkata...

viva Spain..tu sepupu yuna ..ahaha

Besi Karat berkata...

dgr cerita bik mama pun sokong jerman.
macam bawak suwey ja.

kahkahkah!

Jarr berkata...

tetiba Yuna jadik cun sebegitu...
mulus plak tuh kulitnya...bagus produk kecantikkan dia pakai...tapi german?hmmm...

ayobkelubi berkata...

suka-suki jek lucius lu!.

negeri sembilanlah tu!. hahahahahahahhaa

mr. hafis berkata...

bendera germany.

bendera n9 kuning merah dia sikit plus bersilang.

den tau la bendero den.

yippi33 berkata...

ini yun nam ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...