ANDA SEDANG MEMBACA

17

Selepas Zigger Zagger, Kita Reggae Pula!

Lucius Maximus Isnin, Mei 10, 2010


Harr J All Stars - The Liquidator

Tidak perlu 'glory glory' atau 'jalan kaki ramai-ramai'.

Musim EPL 2009/10 sudah berakhir. Ini mungkin musim paling sengit dan luar biasa yang pernah kita saksikan sekian lama.

Tahniah kepada Chelsea FC. Tidak lupa juga tabik hormat kepada Manchester United yang memberi saingan hingga hari terakhir. Aku juga mohon maaf jika ada terlanjur kata atau melampau batas bila membakar peminat-peminat kelab lain. Ini sekadar hiburan dan usik-mengusik. Apa pun aku hormati kamu semua dan terima kasih kepada para pembaca Sokernet atas sokongan dan teguran anda selama ini.

Buat pasukan-pasukan lain, berusahalah lagi musim depan! Mungkin Arsenal boleh lebih konsisten dan matang. Aku doakan Liverpool keluar dari belenggu masalah mereka. Harapan semoga Tottenham Hotspur boleh pergi jauh dalam Champions League pertama mereka. Manchester City, Aston Villa dan Everton, teruskan berusaha untuk mencapai Top 4.

Yang lain, berusahalah!

Terima kasih dan Keep The Blue Flag Flying High!

17 Ulasan:

henrymevez berkata...

1st...<---dapat hadiah ker?

Mohd Adziim berkata...

Lambatnya musim depan.

adijaya berkata...

kenapa lampard tak bagi je penalti kat drogba masa mula-mula tu? kalau tak, boleh sama ngan CR jadi top skorer dengan 30 gol.

dan yang paling best, chelsea bawak masuk semua WAGS dalam padang, sesuatu yang patut ditiru sekiranya selangor atau kelantan menang MSL tahun ni.

Diaz berkata...

Tahniah Chelsea...enjoy while it last...

YNWA!

Obefiend Weiland berkata...

fukken owned

bak kata carlo ancelotti "COME ON CHELSE"

hanuman berkata...

blue is the color...football is the game...hahaha

meyour berkata...

so, kamilah hebat season ni....... sempena terbinanya web ni...kamilah perasmi juara EPL 2009/10

Andy ionian Zickler berkata...

Win or loose, the blues flag still flying high! Tahniah kepada team2 lain.

mizu_sama berkata...

ada org predict 8-0 before kan?tahniah,jarang org predict gol besar2 nie tepat sgt.

pada g pernah terasa,sori yer..semuanya hanya lah berkenaan epl.kita start kat sini,kita habis kat sini.world cup time pulak.hehe.

chelsea ada lg 1 match.kita mahu double :D

gua berkata...

harapkan duit roman abramovich jelah..kot tak,takuk lama..

Pet Shop Boys berkata...

Tahniah Chelsea..... mereka memang berhak. kalau Roman suka ,aku pun turut suka.

* Yang penting bukan Gary NeVille


eh bukan ke WAGS masuk dalam padang bawak anak tu tiru Serie A?

Alke berkata...

Tahniah kepada pasukan Chelski. Dengan double ke atas semua contender dan pretender, anda memang hebat!! Tahniah juga kepada Man Utd, walaupun desas-desus mengatakan tanpa CR anda akan hanyut, namun jangkaan jauh meleset, fight till the end!!! Yang tumbang adalah Liverpool. Pasukan yang paling aku tak paham. Masaalah pengurusan? Man Utd sama juge di amerika kan. Tetapi Liverpool? ada torres, ada gerrard. ntahlah, semoga anda kembali ke top 4, jadilah. Selamat datang Spurs kumpulan 4 Besar...kira taiko liga la....City, there is only one Manchester, and it is United!! On your f******g tevez face!!! Aston Villa? so near yet so far........Jumpe lagi Musim depan...majulah Torres untuk Sepanyol!!

luZezA berkata...

CONGRATS TO CHELSEA FANS......
kne wat kecoh tak kat jln2 ni..meraikan kejayaan chelsea ni..??

sito berkata...

hahaha..

gua berkata...
harapkan duit roman abramovich jelah..kot tak,takuk lama..


hahaha..

so?

such a sad fan of man utd...

talkIZcheap! berkata...

nak mintak maaf jugak kat Lucy, kot2 terkasar komen, terkomen membina atau meruntuh... huhu

kadang2 time tulis tu, tak pikir panjang, dan mintak maaf jugak kat smua penulis lain serta para pengkomen, tegar atau tidak, huhu...

tp, kalo ada artikel World Cup, bleh kita gaduh2 lagi, hehe...

gua berkata...

hahahahaha...lawaklar lu bro...

Raiden berkata...

kalo x silap aku dengar lagu liquidator nie sebelum match Chelsea-Wigan..Classic Lucy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...