ANDA SEDANG MEMBACA

23

LIVERPOOL @ sokernet 2009/2010

dingin Isnin, Mei 10, 2010
Background hitam - melambang musim yang mendung

Pada 27 Ogos 2009, aku sudah buat entri ini. Klik dan baca.

http://sokernet.blogspot.com/2009/08/berita-liverpool-mencari-salah.html


Sekarang tidak ada maknanya nak marah-marah. Tahniah Chelsea, korang memang terer. Double troube ke atas Man U, Arsenal dan Liverpool. Memang layak juara. Man u, bukan tak terer, tetapi Chelsea lebih terer. Arsenal pulak, terer jugak, tapi Chelsea dan Man U lebih terer. Spurs, tahniah dapat ke CL.

Khas untuk Liverpool, dapat tempat ke-7, memang layak untuk itu. Terima kasih kepada Rafa kerana menguji keteguhan hati aku dan kesetiaan aku sebagai peminat Liverpool. Pesan aku kepada Rafa, kau bawak Liverpool sampai jatuh dari liga pun, aku tetap sayang Liverpool.

Apapun tahniah kepada semua peminat Liverpool, dan semua pemainnya. Tiada tahniah untuk Rafa.

Terima kasih juga kepada pembaca semua Sokernet. Tidak kiralah sama ada pembaca yang bermulut wangi, bermulut manis, bermulut puaka, bermulut setan, mulut macam bangkai, mulut macam haram, mulut macam tok kadi tengah interview nikah, dan bermacam-macam mulut. Tanpa komen-komen korang tak meriahlah SOKERNET ini. Korang memang rock, lagi rock daripada konsert double trouble. Lebih rock daripada Rok sittihcai pabchompoo (Nama orang Siam, yang aku pun tak kenal)

Maafkan semua kekasaran tulisan, kesalahan maklumat, kebiadaban, salah eja, dan apa-apa je yang membuatkan pembaca touching. Tidak kisahlah touching dua minit, lima jam, sehari, dua minggu dan ada sampai tak masuk2 dah sokernet. Maaf ya.

Jumpa lagi musim depan dan jumpa lagi pada Piala Dunia. (Tulis macamlah nak pergi jauh)

YNWA!

Aku sayang Liverpool!

23 Ulasan:

fikiranlicin berkata...

aku darah liverpool sampai mati...

farwalis berkata...

YNWA!

sampai mati

Sang Karipap berkata...

yeah..artikel yang baik malam ni..tahniah jgak kpd liverpool, berjaya kekal di landasan untuk emangn europa league..hehe

henrymevez berkata...

Tahniah apanyer dah tak menang apa2...kuakua...
nyway, keep up the good work bro dingin!!!

TMNT!...eh salah...YNWA!!!Aku lagi la sayang Liverpool!!!

Heysátan berkata...

losersss

Kelon Eric Bana berkata...

tulisan dingin yang terbaik adalah time pakai jersey liverpool time solat terawikh.....kut kut lekat doa orang tersebut "LIVERPOOL" dalam doa.

Kempen tu buat commercial art versi Timur Tengah dan malaysia memang boleh buat modal jais nak raid sokernet. hahahahaha

apa pun,Chelsea yang terbaik....

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

gua pun tak fhm lh ngan liv ni.. skurang2ny last game wat lh sesuatu yg blh meyakinkn pemint.. ni x.. 3 kelab yg lyk championLeagu smlm berpesta gol. ironinya kelab2 yg ke europ league smua x mnang mlm td.. Seolah2 tunjk BPL hnya de THE BIG 3.

adijaya berkata...

setelah membaca artikel 27 0gos 2009, saya rasa penyokong liverpool macam dah tahu je mereka tak dapat masuk champions league. cuma tak pernah terlintas di fikiran mereka bahawa liverpool akan finish ke-7. pesanan saya untuk anda semua, bawak-bawak la bersabar dan membiasakan diri dengan europa league. next season pun sama, liverpool out of top 4. jadi kalau dah terbiasa, tak terasa sangat peritnya.

akhir kata, saya tujukan lagu nyanyian new boyz untuk peminat tegar liverpool semua. terimalah lagu bertajuk "sejarah mungkin berulang"

YNWA - you'll never walk along EPL throphy

ayobkelubi berkata...

amboi.dah abis musim pun membakar line lagik..agak2lah korang nie..

apa-apa pun, yes it's a bad season for liverpool, may we bounce back next season!. hopefully!.

kem-kem lain. good luck for the next season.

p/s : aku nak apply jadi kem liverpool musim depan lah dingin.nak hanto resume kat siapa nie?. keh keh keh..

gua berkata...

benci aku liverpool nih

Pet Shop Boys berkata...

Sebak aku baca post ni...rasa macam nak menangis je pagi2 ni....

Aku pun Sayang Liverpool ok :)

GX berkata...

aku pun sayang Liverpool.. wei Benitez hg pi laa kat javentus nu..ajaq Mafia main bola plak!!

kareem berkata...

semua kem dah wat penutup...

Kem Arsenal bila lagi nak wat penutup?

Err..dan juga spurs??

Diaz berkata...

Liverpool still the best club on the world...

YNWA!

a.n.d.i.a.l.o.n.s.o berkata...

gua sayang liverpool.gua sayang sokernet!korang bakar membakar line pun,marah kejap je.bila takde,sunyi pulak..

YNWA

eik`S noName berkata...

hoho...btol tue...aku puas chelsea manang...
xleh piala epl man u tahun nie...wakakaka

tp bagi liverpool, tahniah buat korang...
tetapi, rafael benitez, waduh2 ko nie, xreti tukar strategi yg menjadi kew??

semua team lain leh baca strategi rafael benitez...

YNWA

pakkordi berkata...

Till next season. YNWA.

talkIZcheap! berkata...

ramalan aku, United menang season depan, tapi kalah plak 3 season berturut2 lepas tu... kira cam satu pola la... haw haw!!

tp, lepas kalah 3 tahun tu, United akan menang 4 kali berturut2 plak, pecah rekod!... ramalan je la... huhu

Jarr berkata...

Saya Masih Sayang Liverpool...YNWA!

Raiden berkata...

boleh tak kalau Chelsea menang 15 EPL berturut2 pasnie pastu potong Liverpool ngan MU dapat 19 title?? huuhu jauh berangan..

Lily G berkata...

Walau apa pun rintangan, Kolam Hati tetap Cinta Hati!

p/s: Apasal susah sangat nak komen kat sini ek? Tak mesra lah :p

-azura- berkata...

Macam nk retired jer..

y.a.n.a berkata...

jarr...
lawat la i kt blog i..
prettyyana.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...