ANDA SEDANG MEMBACA

18

USA - Tunggu gua Sam's Army!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Mei 25, 2010

Piala Dunia tahun ni gua harap pasukan gua akan berjaya menamatkan penantian 80 tahun ke separuh akhir dengan mantap. Ada dua faktor yang menyebabkan gua pilih USA tahun ni. Yang pertama sekali sebab bendera USA ni ada iras-iras bendera Malaysia. Maknanya tahun ni gua tak payah beli jersi. Gua beli bendera Malaysia buat baju macam Sudirman pun dah cukup. Peh...!

Faktor yang kedua, USA tahun ni ada pemain sayap kanan yang berpengalaman dan memiliki hantaran yang silang yang mendebarkan. Yes. Beliau tidak lain dan tidak bukan adalah,


David B, pemain Amerika yang paling power dalam sejarah bola Amerika

18 Ulasan:

adijaya berkata...

1st

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

siot sape nak sokong serbia

i'msosupernotcool berkata...

haha.. gampang..

Lucius Maximus berkata...

Pipistuta ni memang nak kena tindakan tatatertib, tunggu masa je Bahagian Sumber Manusia keluar surat tunjuk sebab...

E berkata...

david beckham yg dah tak popiler..

Farid Fernandez berkata...

pipi durjana

palytoh berkata...

ape busat pipistuta tak cover france nye team.. arsengal kan byk plyer dr sane Xp

Bert berkata...

london donovan dgn dempsey lagi jambu dari David B

Alke berkata...

cam gampang la lawak ko pipi. apsal? dah tak keruan ke si Fabregas nak lari?

julu berkata...

hahaha..
btol2.. pp dh jg gila sbb febregas nk blah..

Sang Karipap berkata...

aik..ari tu kater nk cover pasal argentina..tiba2 uncle sam pulak??

kelopakdamai berkata...

aku agak no14 putih macam nk comolot dengan no23 putih.muka horny semacam.

Holden Caulfield berkata...

gua harap amerika dapat jumpa korea utara - bolehlah kim jong il duduk setable dengan barack obama.bincang pasal bola instead pasal nuclear.

aimantakkisah berkata...

woit, mana kem holland, takdak sapa2 buka ka? mana aci lagu ni... holland tahun ni aku predict leh pi sampai final, insyaAllah!!

aimantakkisah berkata...

ignore komen aku di atas, aku baru baca entry inter menang ucl haha...

orait, obe, aku tunggu entry ko pasal holland, hehe...

kareem berkata...

palytoh..ko ni mmg toh la..

Kalau sokong arsenal kene support france ke?? statement hampeh

Kuwe berkata...

Tua tua bekem takleh nak angkat silang dah.
Peringkat kumpulan pun Ok la tuu.

Besi Karat berkata...

entri macam cilaka.
hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...