ANDA SEDANG MEMBACA

20

30 Tahun Dulu

Lucius Maximus Isnin, Jun 14, 2010


Piala Dunia 2010, Piala Dunia kali ke-8 buat Korea Selatan yang baru-baru ini menundukkan Greece 2-0.

Mana Sultan Bola? Sultan Bola?!

20 Ulasan:

julu berkata...

terbaik lucy..
org len makin mantap.. main power..
xde alasan orang asia kurang tinggi.. kecik2.. x laju..
korea menang weh dgn juara euro 2004....

henrymevez berkata...

sedih aku bila entri nih...

Kuwe berkata...

Sapa nak bicara soal faktor fizikal ataupun nasi ayam paprik.


shadap.

mikhaelahmad berkata...

Sultan bola tengah sibuk usha katalog kereta Rolls Royce.

Mohd Adziim berkata...

Hebat!

palytoh berkata...

kena buat liga kampung,taman,felda,felcra,seksyen seluruh malaysia... akar umbi tu penting...

Besi Karat berkata...

bos takde rebiu kilat ka?
ngahahaha

mrlrie berkata...

"skuad muda ini adalah mempunyai potensi utk mengembalikan kegemilangan bola sepak Malaysia di pentas dunia...mempunyai pontensi untuk maju"

- ayat nie aku dok dengar dari 20 tahun yang dulu...

kareem berkata...

USA yg dulu senyap gelita pun skang dah boleh seri dengan england..Kire mcm tahap arwah mokhtar la dulu,bole seri dengan endland ni..Skang kite tak penah naik2...palat betol..

farwalis berkata...

aaaaaaaa. dia ondaway pi tempat ang lucy.

eJAI berkata...

lucy asyik post berita pendek je..sebelum ni yg robert green pun pendek jugak

Pherry Clucker berkata...

Orang malaysia takde disiplin. Dalam sukan (dalam hidup), disiplin ni penting.

pizlimw berkata...

Klasik betul suara commentator.

al-rashid berkata...

best of the best!

Kap berkata...

lepas training hantam roti telur dua.
sultan bola ajar.

nasr berkata...

bila la nk dpt tgk Malaysia main world cup ni..
try tgk video ni, mcm Malaysia tul2 main world cup plak.. rs cm best lain mcm jee.. >> http://www.youtube.com/watch?v=NVLy8kzHSi0

Abdul Sokernet berkata...

Sokernet minta maaf screen shot TOTO TOTO itu sebenarnya tidak disengajakan.

Sokernet tidak pernah menyokong advertisement berbentuk perjudian.

Harap maklum.

kabakoga berkata...

muben adalah Sultan Bola!!!

Alke berkata...

Sebelum ini, aku sebenarnya sangsi dengan keupayaan Malaysia zaman Towkay, Arwah Mokhtar dan Hassan sani.Tapi, bila aku borak dengan otai2 yang memang gila bola dari zaman itu, aku tabik spring kat player2 zaman tu. Otai2 ni kata (otai2 ni yang aku borak ni dari semua bangsa), kalau Malaysia turun Koreas Selatan, macam Brazil nak main ngan diorang la....coverage besar2an. Depa kata lagi, kalau paper kata Thailand main bola zaman tu, otai2 ni gelak, gelak sebab depa tak sangka Thai main bola. Kalau takat Indon tu, depa kata, pejam mata je, tak tengok pun takpe, confirm menang. depa samakan team bola zaman tu dengan hoki sekang ni, level asia tenggara la, kalau masuk sea game, main belasah je la....la ni, skangni, jumpe thailand pun ketaq lutut, telur kecut.....takkan nak salahkan pemain kalu dari zaman bagus ke zaman gelap? pemain sama je..persatuan la lahanat babi tunggal!!! bodohnye FAM!!

Sang Karipap berkata...

Macam gampang jer counter..smart giler!!

@alke:

Sebab tu adanya 'Persatuan Kenasepak Malaysia' kat sebelah ni...hahaha ---->

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...