ANDA SEDANG MEMBACA

29

We go Green today!

Abdul Sokernet Ahad, Jun 13, 2010 , ,


Jorji, tolong cerita kenapa posisi dia obscene sangat ni?
Timbul semacam dowhh!

29 Ulasan:

Farid MOFASAD berkata...

HAHAHAHAHAHAHAH!!!!


BAEK BAGI HART MAEN!!!


TAPI....


GERARRD SCORE WEH!!!

TERBAIK!!

Farid MOFASAD berkata...

1ST?

eJAI berkata...

asal fabianski masuk england ni?

Kuwe berkata...

lepas ni. kita tak payah masuk rapat. dari center kita dah boleh shoot. pwitt.

Nizam berkata...

goal keeper england kene byk praktis tangkap ayam

Raiden berkata...

musim depan Green kena join Fulham..kalo x panas die jumpe Dempsey lagi..

jumari jipan berkata...

bola jubo-lani tuu..

faz arif berkata...

tangan tak bedung...
tu pasal la

eddie dewanaga berkata...

yup.. belajar tangkap ayam kampung dulu baru terer.

henrymevez berkata...

Transfer rumors terbaru: Arsene Wenger dikatakan berminat utk mendapatkan keeper England, Robert Green untuk bermain di dalam pasukannya musim hadapan.

Di dalam wawancara bersama seorang wartawan, beliau berkata Green mempunyai ciri2 yang mantap untuk menjadi seorang penjaga gawang di Arsenal...

BanDeLa berkata...

betul2x jabulani la...

kabakoga berkata...

sah biras fabianski

RyuJi berkata...

sioll btulll panas btul aku ngn green ni..panas panas panas...ke lepas sbb geng se epl..zzz

j or ji berkata...

hhehehe..dia klimaks la tu.

pakkordi berkata...

Specialist kata g-spot laki dalam b*ntot. Wallahualam.

RyuJi berkata...

ni rasuah!! aku report sprm!!siot..aku kene kutuk..bengang..cis..teruk aku kene ngn bdak2 argine..cis..

kareem berkata...

rasuah la...bola jabulani la...geng epl la...biras fabianski la...

Dah memang England tak power!!tu je sebab die...

Bert berkata...

slalu kem england dok jerit2 Oi! kan??

Oi! Green!

talkIZcheap! berkata...

ni kalo keeper kelantan ni, dah kena baling ngan selipar jepun dah ni... :p

Kap berkata...

england seperti biasa.

beliabencibungwahab berkata...

pas kne baling ngan selipar beliau akan terus mendapatkan dempsey untuk menumbuk rusuk dempsey tande x puas ati..haaaahahahaa..

SAUJANA HIJAU berkata...

1) Dalam 5 game yang pertama, memang aksi sekadar biasa-biasa saja..hampeh pon ada, sebab aku boleh terlentok kat kusyen, ingatkan tengok lagenda budak setan yang amat boring tu.

2)Game first adalah tuan rumah, ramai penonton dorang lenguh-lenguh pipi tiup vuvuzuela,tak tau betul tak ejaan. Dengan keadaan lenguh pipi, leh lagi dengan semangat komen kat pemberita tv, `woo..kami main dengan bes…woo`(sambil member sebelah tonjol-tonjol muka nak masuk tb)…cayalah bro. Mexico, the most impressive player was Giovanni Dos Santos. Dari dia main Barcelona lagi duk nampak dah gaya-gaya dia lari ada bau-bau bacang dengan Ronaldinho. Terubat gak nak tengok Ronaldinho main kat World Cup kali ni.ceh. Untuk Afrika Selatan pulak, their most impressive player was Tsabalala. Wah nama, macam tarian. Nama bes sorang gi lak Masilela. Lala ngan Lela. Lalalitamplom.

3)France, 1st eleven bukan main lagi hebat, tapi tak mampu nak menang. Poor them. Prediction aku France menang mudah tak kena langsung.Dorang seri mudah.

4)Maradona, lebih-lebih pulak dia, baru menang dengan Nigeria 1-0. Itu pun cik Uchee wat hampeh.Keeper Nigeria giler macho main terbang-terbang. Keeper Argentina hanya macho sebab rambut panjang. Sama rambut dengan Dimichelis dengan Jonas Gutierrez.

5)Park Ji Sung leh jadi lagenda baru, pecahkan tembok tentera 300. Leonidas tersungkur.

6)And..poor Robert Green.

kabakoga berkata...

Green-West Ham-England=LOOSER

FreeMen berkata...

buleh join arsenal. ada bakat yg seperti arsenal perlukan.

RyuJi berkata...

wenger tengah pk nk beli dia ni...maybe tertarik care dia tangkap bola..pergghhh

pepehal pon

INI RASUAH!!

kareem berkata...

freemen n henrymevez,

Gua syak die pun sama tahap ngan reina..Cuma reina bengap sikit sebab taktau nak bezakan mane bola pantai, mane bola betul?ke bola die?keh3...

Pet Shop Boys berkata...

Shut up!

iR berkata...

robert green mcm gampang!!!ha3

FreeMen berkata...

aik. marah. haha. yg sibuk2 nak flashback sejarah nape? ada darah the reds jugak ke? haha. gua rilek jek. gua x buleh kutuk gk idaman lu ke? haha. proven green its rubbish. di mata dunia. kaputtt. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...