ANDA SEDANG MEMBACA

16

Vorsprung durch Technik!

Lucius Maximus Isnin, Jun 14, 2010 , ,

Hari Ahad lepas menyaksikan perlumbaan Le Mans 24 Hours 2010 berakhir dengan syarikat automotif Jerman, Audi menyapu bersih podium melalui kemenangan 1-2-3.


Jentera R15 TDI LMP1 berkuasa diesel jelas bukan tandingan kereta-kereta buatan syarikat negara lain dalam perlumbaan sukan permotoran berprestij ini.


Dr Wolfgang Ullrich, ketua Audi Motorsports ketika mengulas kemenangan Audi menegaskan kejayaan 1-2-3 tersebut bertitik tolak dari falsafah "Vorsprung durch Technik" yang mereka pegang selama ini.


Sementara itu dalam arena bolasepak Piala Dunia 2010... (bersambung)

16 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

Luci cuti ke hari ni?,

Ke entry ni dah ada dalam draft mode sejak minggu lepas?,

muahahaha..

HafizChan berkata...

Comel jugak Yuna kan

faz arif berkata...

ni mesti kes nak eksyen sebab menang 4-0 nih..

Jarr berkata...

tunggu kena ngan korea nanti..
australia tu kalau tak kerana rekues nak duk dlm asia, takde der boleh masuk world cup.

permulaan yg bagus utk Germany..harap kantoi pasni...ekekekekekeke

Wan Perlis berkata...

ahaha
memang besaq

meyour berkata...

gua malas nak sembang.........
memang kalau dah german tu takkan menang 1-0 atau seri 1-1...

Arch tung to all spiel

Jarr berkata...

eh jap...aku silap kumpulan, pehal plak germany ngan korea nehh...babihla.

meen berkata...

kan dah malu jarr

Point of View berkata...

gua x puas hati pasaipa pipi dgn lucy tulis kt blog lain time world cup ni?!

apa polisi sokernet bila staff buat kerja sambilan tempat lain weih?

Abdul Sokernet berkata...

Pipi dengan Lucy 2-2 dalam siasatan.

Depa kena bagi surat tunjuk sebab.

Raiden berkata...

Semangat nazi masih kuat..daging kangaroo sedap diratah!!

kareem berkata...

POV, blog lain mane tuh?

meen berkata...

aku ingtkan world cup da start ni makin rancak la bahan membahan, tp sokernet makin sunyi.

Point of View berkata...

kareem, pipi kat http://mataharibooks.com/gol/ si lucy lak kat http://ceritapialadunia.blogspot.com/

Raiden berkata...

lucy buat part time kot..gaji sokernet x cukup?? haha..

kareem berkata...

patutla mcm hampeh je ulasan lucy kat sini..macam nak taknak je..hehe

Lucy solo lak tuh...gaduh ke ngan abdul sokernet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...