ANDA SEDANG MEMBACA

21

ABE

Sempena hari-hari terakhir sebelum mula bola Piala dunia ni, saya dengan ini merasmikan kelab terhip masa kini;

ABE

yang bermaksud - Asal Bukan England.

atau, untuk untuk sentimen di bahagian saya;

ARGENTINA BEAT ENGLAND

Dijemput saudara J or ji untuk menyertainya, mau ka?



J or ji? J or ji?

nota: Bila dah up entri ni baru perasan Spain lagi tinggi peratusannya di poll. Maknanya kebarangkalian besar peminat Spain lagi ramai di sini. Sedap juga bakar membakar golongan majoriti ni.

21 Ulasan:

abeih berkata...

ABEIH~

Asal Bukan England, Italy and Holland.

Toto Schillaci berkata...

england dan argentina

possible match kat final day jer ..
tu pun klu dua² team lepas .:))

HafizChan berkata...

Comel jugak lisa surihani kan...

kareem berkata...

tak comel la..suara pun tak merdu...

yui berkata...

kucing tu namanya
luke
amidala
darth vader

yui berkata...

Mari belajar bahasa Sepanyol :

la copa del mundo - World Cup!!
Inglaterra nunca ganará - England takkan menang punyalah.
Subkhiddin magnífico - Subkhiddin memang gorgeous.

VIVA ESPANA

Wan Perlis berkata...

fans spain ada disini

Holden Caulfield berkata...

Saya akan tetap bersama di belakang El Capitano del Argentina Senor Nazri dan bersama El Diego.Sebagai Maradonista tegar,gua percaya Uruguay adalah dinasour tinggalan sejarah,Brazil hanyalah gadis-gadis bimbo di Copa Cabana dan England hanya sibuk dengan WAG dan baju Armani tapi akan tetap gagal.Gua tetap bersama El Diego.

BanDeLa berkata...

Argentina Beat Europe la baru tiptop bro....

j or ji berkata...

Sedang daftarkan kelab ADR

Asal Dari England

Argentina dijangka sangkut pada peringkat kumpulan aje..

ah..peminat Spain semua boring la..semua ingat boleh pergi final..Spain sama jugak,sampai peringkat kumpulan aje..


oi! EngLAND!!

Holden Caulfield berkata...

j or ji:ADR tu kelab apa?

Asal Dari Rwanda?
Asal Dari Russia?
Asal Dari Rusila?
Asal Dari Rawang?

kah kah kah!

Lucius Maximus berkata...

Asal Dari Rombau yo!

Hidemichi berkata...

Deutschland ist der wahre Champion! (semua main guna google translate je)

England macam Liverpool la... Ancient history.

Hambali ® berkata...

ABE : Aku Bini Empat

Holden Caulfield berkata...

England - setiap empat tahun sekali akan ulangi mantra "This is our year,it's feel like 1966".

Tak tau la,mungkin Korea Utara turut serta sejak 1966 mungkin boleh jadi sebab jugak.Tapi time tu Kim Jong Il belum boleh minum Hennessy lagi.

Sekarang Kim Jong Il pembeli Hennessy terbesar di dunia.

henrymevez berkata...

Aku ingat kelab utk peminat2 pasukan kelantan nih....

pakkordi berkata...

Vovin, gua join group ABE! Hi jorji!

FdausAmad berkata...

Vovin punya versi Inggeris

ABE - All BUT(T) England!

yui berkata...

eleh eleh
ENGLAND boleh menang ke?

nunca!! gas-gas-gas

afterc berkata...

ADR = Ahli Dewan Rakyat hahahah

yui berkata...

ABE - hok budak kelate pangkat tuo2
mek2 suko la!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...