ANDA SEDANG MEMBACA

13

Berita Bergegar! 7.5 Skala Richter!


Terima kasih pada Redz Zal, koresponden bebas Sokernet di Liverpool, eh silap, Kota Bharu, eh entahlah, tak tahu.

13 Ulasan:

amir berkata...

celaka la ko punye entry..ha ha

Shankly berkata...

jauh buntut dari mangkuk tandas !!!

umpama Pipit ngan Garuda !!

Bagai anjing menyalak digonggong tulang..!!

open table bookie..

HGudson , Hiddink , M Oneil , Martin Ac , Kelly Tham , ..

Sang Karipap berkata...

Kalau la betul2 sathianathan jadik manager liverpool...(sedang memikirkan masa depan)

ayobkelubi berkata...

macam gampanggggggg..

Hambali ® berkata...

sapa sangka .... sekali tuah macha nampak di kaki ayam ... (sebab liverpool ni team cap ayam je)

palytoh berkata...

hakhak..siap ade tag name bookie anu less laie wahaha..

for sure la macha ni amek player tua2 punyer..

Jarr berkata...

aku dah ckp kau awal awal kan Lucy pasal ni kan entry Rafa.

oh ye, Sabtu aku gi makan nasi ayam kat BB plaza, saja je lalu.hehehehe...

Alke berkata...

Aku rase taj lucy, Peter Butler, ex-coacj kelantan sudah melepaskan jawatannn di yangoon FC. kemungkinan dia akan menjadi manager liverpool. dia akan bawa Indra putra sekali untuk dipartnerkan dengan Ruan Bebal, Torreh. perghh...memang hebat!!!

abeih berkata...

belum try belum tau......

aranhellstorm berkata...

niamah lu lucy....grrrr

Raiden berkata...

haha libepul memang ayam!!

Steppe berkata...

dah kira habis lawak la ni...

Syahriman berkata...

i like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...