ANDA SEDANG MEMBACA

28

Ini bukan pasal Roger Federer

Abdul Sokernet Khamis, Jun 17, 2010


"Untuk pakai Range Rover macam saya, atau menjaringkan gol di Piala Dunia macam saya, anda tidak perlu bermain bola sepak untuk kelab Barcelona, Real Madrid, Villareal, Valencia atau kelab 'pertengahan' seperti Liverpool"

-Gelson Fernandes entah sapa sapa-

28 Ulasan:

Wan Perlis berkata...

huahaha spain kalah

wanbu berkata...

haha... baik tangkap ayam dr tangkap telo ayam

DME Admin berkata...

hahahahahahahaha...kesian giler spain..bek kelam kabut..sume star2 tu..haha

ayobkelubi berkata...

disyaki punca piquer jadi begitu kerana pernah bermain di sebuah kelab EPL..mana ek?

HASRUL NIZAM berkata...

swiss terbaik dari ladang :)

Holden Caulfield berkata...

300++ orang yang undi spain untuk juara dunia kat sokernet tu apa citer?

zahir adnan berkata...

beliau pnah brmain untuk man city,kelab yg lg hebat dari lverpool..no wonder la..

millo berkata...

woo..dia ni score lawan spain. ;)

Kuwe berkata...

Memandai nak pakai striker sorang. carca merba terus.

bek star macam puyol pun haru bila skali kena counter attack. haha.

Bert berkata...

boooooo spain..

tp jahanam point fantasy aku, x leh harap la villa dgn casillas

abeih berkata...

booooo spain....boooooooooooooo!!!

adijaya berkata...

Gelson Fernandes main kat Man City suatu masa dahulu.

Raiden berkata...

bahan la pe lagi!! nampaknya gabungan Villa ngan Barca takde la menakutkan sangat..Benaglio tutup mata je tepis..

talkIZcheap! berkata...

"kami akan bangkit" -ayat tipikal peminat Barca dan Spain...

takde Messi, player Barca pon xder la nampak hebat sangat, mungkin Xavi je yg di tahap sebenar... kah kah kah!!

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

paling x boleh blah sepanduk2 fan Fabregas Always A Gunners dan Toress Please come to united..hahahahaha..harini hari gelak beramai-ramai..Jannah komen cepat..

iR berkata...

ayobkelubi:ha3...pehal plak nk salhkn kelb epl bro???dia men kt mne skrg???kelb la liga gak kn... dlu sblm dia blah p kelb epl tu dia duk mne hah???plz r...dun be kolot kay

Jarr berkata...

Spain kalah..ehek ehek ehek..
ball possession tak hengat...Suisse counter attack sekali je, sampai koyak kening Piquet.hahahaha...

Casillas not at his best.Aku dah kata WC ni unpredictable.Banyak result memberangsangkan muncul nanti...South Apreka kena sampai 3-0 ekk?Lauk....

Alke berkata...

striker liverpool memang hampeh rupenye...bawak sial sampai ke World Cup. Tak pun kena sumpah dengan Rafa sebab khianat dan tikam belakang...kekekekekke

Jarr berkata...

bukan striker liverpool hampeh, member baru knee op.dah tu del bosque gatal jubo kasi villa main lone striker apa jadah?iniesta backup?tak masuk akal.villa dah bese partner ngan torres, kalau torres tak fit 100% he should put another striker with villa.ni dah separuh masa baru nak masukkan torres, dia buat experiment ke apa?

kalau mcm tu, semua striker WC kali ni hampeh..selain strikers Germany dan Uruguay yg konsisten setakat ni, yg lain harap defender ngan midfield score.ada butut?

Spain kena amik iktibar dari game semalam.Honduras ngan Chile ada ability utk spoil mereka.

Forlan tu mcm ade harapan golden boot.hehehehehe

P.O.N.G berkata...

amboi jarr.....semangat ko yekkkkk...hahahahhahahahaha....

Sang Harima berkata...

gua lebih suka penalti dan Abang Casillas kena kad merah malam tadi, daripada gol terus..

barula boleh tengok spain kena belasah.. kahkahkah..

Kap berkata...

"kalau depan safee sali aku yakin ada kejutan,"
bak kata hakan yakin

ayobkelubi berkata...

ir : peduli apa aku?. hahahahaha..sebab dia di latih mcm tu lah main mcm gampang.hahahahaha.

jgn marah ah..mana ada kolot.dawai kokot jek.

ayobkelubi berkata...

tapi betul lah brader jarr ckp tu...semua yang bertaraf bintang bima sakti mcm sial jek main..jaga kaki kot takut tak dapat main liga bulan lapan nanti kot?. tapi ni WC..tempat patut lu tunjuk lagik lu punya kemasteran bukan main possession lebih...

ayobkelubi berkata...

takpe...ini malam kita support korea selatan!..cucuk hassan.cucuk hassan!.

talkIZcheap! berkata...

Korea Selatan kita Yob!! :D

Raiden berkata...

taeguk warrior ke teruk warrior?? Messi memang dasat..lepas menyengat jadi winger, skang tunjuk bakat jadi playmaker lak, xavi ajar kot?? Setakat nie aku enjoy tengok 4 player je - Ozil, Messi, Robinho, Forlan..

ayobkelubi berkata...

raiden --- ozil ok, messin ok, forlan ok tapi robinho?. kasi justifikasi sikit boleh?.

terima kasih atas layanan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...