ANDA SEDANG MEMBACA

19

Les Miserables

Abdul Sokernet Rabu, Jun 23, 2010 , , , ,

Long Live Darling!!


Dua orang kerani Sokernet berdarah Irish (2-2 ni makwe blonde) yang baru ambil cuti emergency minggu lepas, esok akan bercuti lagi. Kali ni pergi jalan jalan di Pavillion pulak.

"Ahh nonton Lagenda Budak Setan lagi lah tu...!"

*Seorang kerani nama Carla Bruni, seorang lagi nama Clara Morgane.

19 Ulasan:

adijaya berkata...

1st..

label best la.. confirm traffic masuk blog ni semakin meningkat.

Besi Karat berkata...

france betul2 team cap ayam.
lor.

Sang Karipap berkata...

France gune logo ayam..tah hape2 betul. Mungkin pasni tukar logo lain lak kot..ataupun lagi best tukar je coach tu..kah3

Sape penah tgk iklan Carlsberg? Barang Denmark tapi mengaku British..mungkin tu la kot puncanya England prestasi x menentu ni..hahaha

talkIZcheap! berkata...

bola itu bulat,
kimchi itu pedas;
Korea sudah kuat,
Main memang klass!!

hehe... :p

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

mak aih pantun yang mantap..

Wan Perlis berkata...

jgn la bercuti nnt xda pengulas

a8jnme berkata...

oh carla bruni.. haih.

Pet Shop Boys berkata...

Kesian pulak aku tgk France...

Memang kena lauk dgn South Africa.

tapi game mmg syok tengok

Jarr berkata...

France ada potensi jadi pasukan belasahan pasni..internal crisis tak sudah sudah.Walaupun aku benci France, tapi melihat kejatuhan kuasa besar bolasepak selaku juara dunia 98 ni mcm tgh keruntuhan moral bebudak shuffle kat depan Lot 10..mcm gampang. maaf =|

Mr feckry berkata...

cun la awek ni

janggout berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
janggout berkata...

aku kesian bila anelka disuruh pulang. bagi aku apa yang dia kritik kat domenech tu betul walaupun aku rasa masa tu diorang cakap bahasa perancis. berulang kembali tragedi 2002

jarr : aku rasa bdk2 shuffle dpn lot 10 tu kita patut libas mereka depan khalayak umum

Zaid berkata...

untuk fan2 Inglend malam ni:
http://www.youtube.com/watch?v=EsTWjueuLz4

Holden Caulfield berkata...

Carla Bruni gaduh ngan laki ke lepas ni?kah kah kah!

E berkata...

hai uolls
hai abdul sokernet

adijaya berkata...

aduhai pengulas.. mana preview slovenia england ni? game penentuan yg ditunggu-tunggu takkan la takde sape yg nak tulis. huhu..

ni jadual untuk second round:
uruguay jumpa korea kat Nelson Mandela Bay, sabtu
argentina jumpa mexico kat Soccer City, ahad
england jumpa france kat airport, esok

kareem berkata...

kahkahkah..adijaya lu mmg stail..

janggout - sama aje la anelka balik awal ke balik lambat...dpt rilek awal sket...

janggout berkata...

kareem : tapi sekurang-kurangnya bagi la kawan tu main walaupun dah memang takde harapan pun. ye dak?

adijaya : uruguay vs korea tu msti tonton woiii

pakkordi berkata...

Clara Morgane memang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...