ANDA SEDANG MEMBACA

13

Malam Ini - Capello

Obefiend Weiland Ahad, Jun 27, 2010 , ,
Capello = insane

Patut la player England cuak cam hanjeng dengan Capello. Mamat ni bipolar ke?


13 Ulasan:

pizlimw berkata...

Psycho! Kesian Stuart Pearce..

Nik Saiful Anuar berkata...

sebengis-bengis rooney pon tunduk gak ngan capello, muahahaha

Zinedine Zaiddin berkata...

Macam barua ganas...memang The Godfather la Fabio Capello ni. Sampaikan Stuart Pearce pun jadik macam player je dilayannya..hahaha

The Charlatans KL berkata...

BARRY, THE FUCKING BALL BARRY!

hahahahahah!

Farid MOFASAD berkata...

gua tgk pon seram!!!!!!!!!


hahaha

axel berkata...

patut ambik capello jadi pengurus pasukan malaysia selepas habis world cup ni ...

aku jamin 1001% ,malaysia akan layak ke world cup 2014 nanti ...

betul tak, sultan bola?

janggout berkata...

bahahaha.. macam cilake vidio. capello sebenarnya ada konflik personaliti

kabakoga berkata...

perangai mamat ni sebijik macam cerpelai..

aranhellstorm berkata...

hahahahaaha..selamba je dia wat lawak kering sama stuart pearce..pearce plak mcm kena ubat guna2 je..muahahahaha

Kuwe berkata...

hahaha. macam siall.

Hidemichi berkata...

what's with the fucking press?!

kareem berkata...

axel, letak la mane2 coach pun same je....

Cicadasx berkata...

Haha celake gile perangai tengok pun seram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...