ANDA SEDANG MEMBACA

8

Siri Animal Planet Bersama Sokernet: Mengenali Fennec aka Desert Fox

Lucius Maximus Sabtu, Jun 19, 2010

Yang ini ialah seekor Fennec, alalala kiutnyeeeeee!


Yang ini les chiques les fennecs (awek Algeria), kiut juga


Ini pula Les Fennecs, pasukan bolasepak Algeria


Yang ini idola Cap Tiga Singa, mamat tumbukan padu ke udara


Yang ini Erwin Rommel aka Wustenfuchs aka Desert Fox aka Fennec (dia belum pernah naik kapal terbang Bangladesh)


"Nice to see your home fans booing you. That's loyal supporters" - Mamat tumbukan padu ke udara

8 Ulasan:

Holden Caulfield berkata...

Dulu gua bukak paper awal2 tahun dulu,cerita Rooney "bakal jadi penjaring terbanyak World Cup","persembahan ampuh bukti Engleng bakal juara World Cup".

Penyokong Liverpool yang sokong Engleng je so far yang boleh rejoice..setakat ni..

ace farhan berkata...

Seken !

Biasa la england. .starting nak gempak je.last2 packing awal juga macam france.bosan gila game pagi tadi.

Popo berkata...

aahhh england ni cite same je tiap kali wc..kecoh lebih tp ape pon takda..bole la tumpang france balik awal nanti..

Miro Armyrule berkata...

england xleh pegi jauh...

I Am Legend berkata...

lucy pulang paku buah keras pada jorji, hehe!

Raiden berkata...

kahkah terbaik Lucy, nie aku suka..bakar-membakar!! Gehen Deustchland!!

yuu donaghue berkata...

aku tgk game, cam england xnk main bola langsung....kalo alasan die vuvuzela...dorg bodoh...

kareem berkata...

aku igt kuat le england tahun ni..ropernye lagi teruk dari sebelum ni...xpela,tggu world cup kat england pulak..kehkeh

Walcott tgh sengih2 depan tv main playstation ngan melanie slade..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...