ANDA SEDANG MEMBACA

7

Ancaman dineutralkan, dunia kembali tenang.

Jorji Khamis, Julai 08, 2010
Adakah Ballack terlibat dalam menjatuhkan moral atau corak permainan German malam tadi dan menjadi duri dalam daging atau Puyol terlalu gagah hinggakan Hulk Hogan pun melutut padanya?

Apapun spekulasi yang tersebar, hanya pasukan yang benar-benar hebat dan berkualiti di muka bumi ini sahaja yang layak ke perlawanan akhir. Iaitu Sepanyol. (semestinya bukan England)

Holland layak sebab Robben pandai berlakon.

Aku predict Sepanyol 4 - 0 Holland dan Robben diberi kad kuning sebab 'diving'. Jom cari youtube Hitler tentang kekalahan German.

p/s ; harap Lucius pun tenang :P

7 Ulasan:

meor-name-depan-ku berkata...

Ultimate Warrior, satu-satunya wrestler yang tak mau pengiktirafan Hall Of Fame. die mesti kaye,

tak macam ric flair,bret hart dan hulk hogan... sume buat comeback...takde duit ler tu

palytoh berkata...

muke balak mmg tk boleh blah.. muka mitak penampa

FreeMen berkata...

aku nak video tu j or ji. haha.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ni satu diskriminasi ke atas pasukan oranje...

mane pegi obe?? x buat review pun utk game semi final...

xpe2...

kite tengok la final nanti...

puyol akan cium lutut robben sambil robben cium piala disaksikan dgn senyum nipis oleh sneijder dan van persie... bergaya... villa plak tunduk malu2 nak angkat muke pandang team oranje yg tgh berpesta sambil torres tunduk tekan2 punat henset... sms awek katenye...

kehkehkeh...

apos berkata...

robben plastik..sntuh bulu roma dah tergolek..sdangkan abg sasa jerman pon kantoi ngan defend spain apetah lg robben..dah jd cam review final lak

pakkordi berkata...

Asik2 Robben jadi issue. Tak mengapalah, Robben ni memang perangai macam iblis tapi jangan lupa, Holland ada senjata sulit.

Jorji, jom layan final kat library cineleisure.

Sang Karipap berkata...

Senjata sulit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...