ANDA SEDANG MEMBACA

17

Espana 1,2,3 : Germany 0

Jannah Rabu, Julai 07, 2010
Statistik dari Mr Google


            
Viva Espana 2010

Baiklah, sekarang sudah semifinal kan?

Spain menentang Germany malam ini kan?

Dan sudah tentu Spain akan menang malam ini kan?

Saya teka bola Spain akan menang sama ada 1-0, 2-0, atau 3-0. Yang penting gawang Iker Casillas tidak akan bolos.


Abang saya, cinta hati saya, Fernando Torres, masih tidak dapat menembusi pintu gol lawan. Kesian dia. Harapan saya malam ini beliau dapat lah membawa pulang gol sebiji dua. Maksimum 3 tau sayang? I nak menang besar malam ini.

All the best Espana!!

17 Ulasan:

MaOi berkata...

1st

Sang Karipap berkata...

Kena buat pembetulan sikit tu.

Torres baru je tukar nama kat JPN semalam...jadik Fernando Torreh. Malu nak guna nama lama..sebab performance x baguih katenye

Ahmad Hamidi berkata...

nice one sang karipap.hahahaha

world cup ni torres tak berapa nak pegi lah

kareem berkata...

budak2 epl xbape nak go la kali ni...

talkIZcheap! berkata...

tengok orang jugak... Park Ji Sung aku tengok cam biasa je... bagus! :D

Raiden berkata...

torres potong rambut, prestasi terus hancuss, sebab senang nak pegi menoreh katanya, takde getah melekat lagi, nanti susah nak cuci..

S7Nizam berkata...

unless spain leh hasilkan miracle pagi nih.. kalau tak.. mau sayur dikerjakan germany.. bring on fabregas la vicente oi!!..

Muhammad Adlail Noorazam berkata...

torres masih meratapi pemergian raffali benitez.

fabregas berkata...

yes betul. bawa masuk aku tengok. mau lauk aku kerjakan germany tu.

henrymevez berkata...

Jannah, tunjuk statistik tu pasai apa? Takde benda yang menarik pun nak tgk, setakat fakta spain dlm WC nih, aku rasa sumer org pun tahu...:P

Tp, dun worry, bersedia utk bergumbira pagi nnt my dear!!! Spain will win!! Abang Lahm tu mmg fobia kat torres...huahua

henrymevez berkata...

kakaka...selamat tinggal la the so called best germany side!!!! Ozil, hang belajar baik2 dulu drp xavi!!!

Ridhwan Breakaz berkata...

ha suro die ajar amri yahya sekali..

fabregas berkata...

unhandsome hero - puyol. celaka betul walaupun aku fabregas tapi aku sokong germany.

mohd hafiz berkata...

kami pembaca sokernet menentang keras penggunaan sotong si paul dalam WC kali ini....diharapkan tiada penggunaan Paul untuk final....

wahahahaahahahahah....^___^!!!!!!

henrymevez berkata...

saudara hafiz, jangan bimbang, paul si sotong hanya boleh predict game germany ajer...hoho

Nerzhul berkata...

puyol ultimate warrior

Jarr berkata...

sesedap rasa je Puyol lari amik momentum nak tanduk..takde sapa kaco...good luck lah for final...tunggu post match dari Lucius je ni..uhuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...