ANDA SEDANG MEMBACA

15

Excited Spain Menang Sampai Lupa Letak Tajuk

Jannah Khamis, Julai 08, 2010
"Jannah, tunjuk statistik tu pasai apa?"

Pasai, statistik mengatakan, Spain ni suka menang perlawanan tak banyak gol. Jadi kalau ikut statistik, kebarangkalian Spain menang lawan Germany mungkin hanya dalam 1 atau 2 gol sahaja yang akan dimasukkan dalam gawang lawan.

Puyol the Hero

Hah, terima kasih tak terhingga saya ucapkan pada En Lucius Maximus kerana "Kalau Sepanyol ada Carlos Puyol, Jerman ada Sarah Brandner." 

Close, Klose


Saya percaya kerana this mention in the Sokernet Blog telah memberi tambahan semangat pada Carles Puyol untuk membuktikan kehebatan Spain kepada semua pembaca blog Sokernet ini.


And Germany coach Joachim Low was the first to predict Spain would be crowned world champions.
Low, whose side were also beaten by Spain in the UEFA European Championship final two years ago, said: "Spain are a wonderful team. They are the masters of the game. You can see it in every pass. They can hardly be beaten. They are extremely calm and convincing. Spain were just better than we were and they deserved to win.

Saya, sudah tentu, sangat happy. Dan kemenangan game kutu masyarakat setempat semalam, walaupun dibahagi tiga, tetapi tetap memberi saya pulangan besar, besar punya. Muaha ha ha ha.

Obefiend, kita jumpa di Final Ahad ini ya sayang?

15 Ulasan:

Pherry Clucker berkata...

Semua tido lagi ke nyem? Bangun weh pergi opis, kerja. Hehehe.

Congratulations to the spaniards and to Jannah.

Holden Caulfield berkata...

obefiend pengulas bidan terjun kem oranjes.kah kah kah!

Pherry Clucker berkata...

Ternyata result poll kat sidebar nuun sama hebat dengan prediction si Paul.

afterc berkata...

kat hutan tu dpt siaran tv juga ke jannah? hehehe

Jannah berkata...

Ada Astro di asrama sini, tapi nak jalan malam malam ke sana, dengan cerita "menarik" di udara, saya tonton dalam mimpi saja. Bangun pagi terus check result kat Internet.

Sang Karipap berkata...

Semalam aku tak tengok game ni..ada drama2 murahan x?

Alke berkata...

aahhh, nak hantar Sarah Brand'ape' lawan ultimate warrior? memang kena la si sarah, tambahan pula mabuk ngan budweiser...perghhh!!!

Amir Hamzah berkata...

Game boring, slow, tak mcm biasa Jerman main. Spain banyak pegang bola, tapi defender Jerman kental menyerap asakan. Kedua-dua team main terlalu berhati-hati. Unmarked Puyol berlari dari luar petak untuk heading goal masa corner. Torres ada peluang nk score selepas masuk menggantikan Villa, tp adik Pedro tiba-tiba jadi terlebih tamak pulak takmo passing. Takde drama pun, fair & square pada aku.

Jarr berkata...

Sarah tak minum American Lager, dosa dia ckp.Dia lebeh rela minum Chang Beer...mereka yg vote spain sebelum ni, tahniahla ekk...at least korang sampaila ke final...tapi game ni jadi game terhebat WC kali ni sebab dedua team belum penah menang WC.So game akan jadi menarik..kot.

Pet Shop Boys berkata...

Setuju dengan Amir Hamzah..game slow dan boring. Lepas Puyol score gua terus tidur.
German tak main macam biasa....so by that standard, Belanda akan beat Spain weekend ni.

Lucius Maximus berkata...

Kalau ye pun excited takkan lupa buh tajuk cik jannah oi!

Jannah berkata...

Tu Bung Lucy, tajuk sudah ku letak. Jangan marah ya.

Jarr berkata...

Jannah, adakah lawatan sambil belajar Abramovich ke SA utk jumpa Abang Torres kamu menguatkan lagi rumours pemergian dia ke Chelsea?

Jannah berkata...

Agak lepas World Cup ni ada orang nak beli Torres ke? Baik la Chelsea spend duit beli Villa. Muahahaha.

Torres janji tak tinggalkan Liverpool. Tu dah tulis saya sayang Liverpool dalam kontrak.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

dah menang baru nak buat review... ceh...
i'll see u in final...

go oranje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...