ANDA SEDANG MEMBACA

14

Fab - berkuasa mencuci kotoran

Abdul Sokernet Rabu, Julai 14, 2010

Malu tapi mahu.

"Ehh lu orang buat apa ni?, malu la gua kalau Arsene Wenger nampak ni woii!"

14 Ulasan:

farizizwan berkata...

Standard perangai bebudak barca.Kemaruk.

delarocha berkata...

ok la tu, duk arsenal bile nak menang cup?

farizizwan berkata...

Baik tak menang cup dari menang cup tapi tak main.

talkIZcheap! berkata...

aku rasa, kalo mamat ni gi Barca, Iniesta yg takkan dpt main...

mntak2 Iniesta pegi Man Utd... kena tny Paul ni... :P

.jaripuaka. berkata...

leh x nak trik blik vote utk spain kat sblah ni?hoho

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

fabregas patut fikir kalo die pergi barca die susah nak dapat peluang untuk beraksi... sebab dah ada xavi dan iniesta... begitulah yg terjadi dalam skuad spain yg baru je menjuarai world cup... susah untuk die bersaing dgn dua midfielder world class tu...

aku sangat x sokong kalo die pergi barca... walaupun aku peminat man utd tp aku ttp rase epl akan kehilangan seri kalo die pergi... cukup la ronaldo sorang je yg bawa diri... harap sgt drogba, torres, dan rooney akan terus kekal di epl...

GGMU...

Sang Karipap berkata...

Babeng..harap2 la Fabregas x pegi..

.Gory. berkata...

Puyol pakai kain pelikat corak Catalonia

kareem berkata...

bodoh betul pique ngan puyol nih...Wat malu barca jer..perangai cm sotong..

reemza berkata...

biar ar diorg..smgt catalan kuat sgt..
kalu selangor kuar msia cnfrm2 leh g world cup..hahahaha

Holden Caulfield berkata...

bagus la - kerajaan baru UK naikkan cukai untuk player-player bolasepak..sume gaji juta-juta bakal dicukaikan semaksimum mungkin..

NikLas berkata...

Reina pandang semacam je tu.. dia kot yg nk return home..dia pun ex-barca...

iKHwAn berkata...

"bodoh betul pique ngan puyol nih...Wat malu barca jer..perangai cm sotong.."

keh keh keh.. like.

gula-gula berkata...

reina plak yang melebih2 ni apekehal?haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...