ANDA SEDANG MEMBACA

16

Selamat Datang Ke New York!

Lucius Maximus Khamis, Julai 22, 2010


Pengacara: Now you just won the World Cup, right?

Thierry Henry: No, not just. I did.

Nampak sangat Thierry Henry kena berusaha lebih keras membantu David Beckham mempromosikan bolasepak di negara Uncle Sam.

16 Ulasan:

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

memang terpasksalah diorang kenalkan bola di negara uncle sam ni..

siapa menang world cup diorang tak tahu..

nasib baik tahu worldcup tu untuk sukan bola..

aku saspek dia bajet henry asal england la..

menang world cup tahun ni..

mikhaelahmad berkata...

style lah. kat sana takde internet kot.

-zAp- berkata...

hekk

janggout berkata...

bodoh

oni berkata...

ah freemason sume ni! propa terpimpin. panas bontot gua dengar.

pembaris berkata...

videoclip kat background yang tunjuk game henry tu,dah takada yang lain ka..??

iKHwAn berkata...

haha.. mcm haram..

Kap berkata...

aduh!

henrymevez berkata...

Tu sarcasm namanya....klu nak tahu apa tu sarcasm, baca baik2 kenyataan di bawah ye adik2...

"Manchester United just got their 19th title last season. Fact. And they will win it for the next 5 years onwards"

Sekian terima kasih...

thenocturnalzulkhairi berkata...

hahaha sah die igt yang mng worldcup tu barcelona!!!!

brandon flowers berkata...

seyes lawak. henry ko tolong basuh skit diorang ni!

mus berkata...

hahaha...mcm sial, memang bengap tahap langit ke 7 nie.

sab berkata...

b*d*h tak agak2 punya..

JDepp berkata...

buek homework la lain kali oi.. beng_ap punya pengacara..

haji hasbullah awang terbaik!

alan zed berkata...

susah nak jual sana... they dont give a damn about soccer. football lain.

haha.

Santo berkata...

"is that the reason you came here, because the supporter here less racist?"

damn fool yankees..or should it be yankerina? hahaha..mcm x de soklan lain dh nak tanye. mesti dia x tau yang peminat bola sanjung henry mcm dewa'.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...