ANDA SEDANG MEMBACA

21

Separuh Akhir Piala Dunia 2014

Abdul Sokernet Khamis, Julai 08, 2010
Jangan pura pura tak percaya. Ini kerja Paul bukan kerja manusia.

Long Live Sultan Bola!!

21 Ulasan:

keriangandunia berkata...

arriiibaaaaaaa~!!
http://img716.imageshack.us/img716/928/mampuslupaul.jpg

Sang Pemimpi berkata...

keriangandunia, tu bukan paul tuh...tu mcm kat Liga Hoki Ais Amerika je...haha

Tapi semat ah potoshop bendera msia tuh..

adijaya berkata...

ni la sebab nya aku respect kat lucius.

genius!

ymn berkata...

cuba amik kat facebook pipistuta . ada org tag dia. versi yg itu lebih superb

pakkordi berkata...

Paul ni jantan ke betina?

talkIZcheap! berkata...

stripes bndera cm xcukup je...

talkIZcheap! berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nazri berkata...

apa kaitan lucius dengan entri di atas?

Nazri berkata...

okeh, aku dah faham.

abdul sokernet adalah 'lucius'

sorry, terlupa.

Abdul Sokernet berkata...

Nazri,

ini kira macam segala puji pujian kepada Lucius la ye.

ninaneno berkata...

hmm... aku pun kene tag sekali ngan gambar menatang ni dekat fesbuk.

Nazri berkata...

nasib ko la abdul, siapa suruh nak berahsia.

Boleh buat pepatah baru,

abdul sokernet punya susu, lucius dapat nama.

Eh, macam lucah pulak.

Wan Perlis berkata...

tunggu 3030 belum tentu lagi

Luca De Ketiak berkata...

adijaya. adijaya.

tak abis2.

mohd faris bin mohd aladin berkata...

mimpi

Lucius Maximus berkata...

Kalau Abdul Sokernet ada susu pun, aku tak mahu ianya dinamakan sempena nama aku! Langkah mayat aku dulu!

MaOi berkata...

aku rasa sokernet kena wat pertandingan teka siapa abdul sokernet..

Gadis Bermusim berkata...

aku pun dah kena tag pas german kalah. hahahaha

Abdul Sokernet berkata...

Lucius bila nak naikkan pangkat gua dalam organisasi?

adijaya berkata...

abdul sokernet, saya nak request supaya Sokernet: Laman Web Rasmi Bolasepak Dunia buat preview Liga Super, Selangor vs Kelantan esok. boleh tak?

Diloz berkata...

percaya Paul the sotong sah2 kurafat.
tambah pulak dia predict Malaysia menang.

memang kurafat kuasa lapan!
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...