ANDA SEDANG MEMBACA

22

Tshirt Sokernet - gambar yang lagi padu

Abdul Sokernet Ahad, Julai 25, 2010

Ini design yang lagi abang abang. Kalau ikut kata designer dia,
Perut boroi setara mana pun, bila pakai tshirt ni InsyaAllah dengan izin Tuhan boleh jadi tak nampak.

Memang terbaik lah senang cerita.

So apa tunggu lagi?,

Gaji pun dah dapat, duit PTPenipu pun baru je dapat, sambar la selai!


*Brader jadi model tu tak kenal?,

22 Ulasan:

Miro Slav berkata...

sempoi..berapa hengget sehelai brader..huuhuhu

amir amri berkata...

Berbekalkan PTPenipu, aku nk order satu!

speedrider berkata...

mcm mana dengan mamat 3XL tu?
mamat tu tgh duit ni. hahahahah

Abdul Sokernet berkata...

speed,

ada rasanya..

pipi tengah ejas.

Zinedine Zaiddin berkata...

Takde review pasal game tadi ke? Semalam beriye2 nak bawak sepanduk..hahaha

Farid MOFASAD berkata...

aku syak model tu... itu luca de ketiak!! kan!!!!


aku nak selai fdaus... eh silap... abdul.. haha

Obefiend Weiland berkata...

lagi bosar gambar takde?

kasi edit itu HTML. kasi width 550. baru terang lagi bersuluh. kalah goal line technology bro

-azura- berkata...

Kaler putih... aku nk kaler putih, ada stok tak?

Rembo berkata...

model ni Ejen Perisikan Cinta ni.

Abdul Sokernet berkata...

obe bak mai sini emel gua send design ni.

lu tulong pebesarkan.

fikiranlicin berkata...

gua nak saiz M. gua bayar through maybank2u woi..bolih tak?

pndx86 berkata...

lagi cantik kalo ade ukuran saiz baju tu..
aku pening nk pilih sama ade saiz s ke m..

Obefiend Weiland berkata...

bai

obefiend at yahoo dot com

send kat gua ok

BigMek berkata...

model pimari nih. amer amer.kah2.

Harris berkata...

Wahhh..teliur aku weh.Dh tos air liur ney.

FreeMen berkata...

aku dah email. sila tolong check email. thanx.

Luca De Ketiak berkata...

tu brandon la bigmek.

mr dimaz berkata...

boleh tempah lg x??

kazu berkata...

bro boleh order lg ker kaler itam tue..heheeh

ikhlas, kazu.

Abdul Sokernet berkata...

Cepat!

kazu berkata...

kalu nak self collect boleh collect kat area mana bro..puchong or cyberjaya ok ker..heehhe

fikry berkata...

baju ade lg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...