ANDA SEDANG MEMBACA

9

# 1 - Entry Rabu

Abdul Sokernet Selasa, Ogos 24, 2010

Sokernet memuatkan 5 artikel sekaligus sempena Entry Rabu pertama musim 2010/2011. Para pembaca, pengkomen, pengkritik, peleceh, pembodek dan pengutuk boleh la menikmati ke semua entry entry di bawah sepanjang hari Rabu ini.

Kalau artikel tu bagus, hamburkan lah pujian..kalau sebaliknya, ikut suka lu orang la nak hamburkan apa benda pun kami apa pedulik.

Terima kasih juga pada penyumbang artikel yang berjaya kali ni. Kepada yang kurang berjaya, cuba lagi minggu depan. Kalau Sokernet bubuh 10 artikel terus boleh jadi muntah pulak ye tak.

Ok..selamat membaca!

9 Ulasan:

BanDeLa berkata...

5 pun suda cukup...:D

R.K berkata...

tak boleh ke keluar lima seminggu , satu sehari .. banyak isu satu hari nak baca , macam nak buat tesis ..

haha

AiSy_NaDiAz berkata...

bukan nk ckp psl entry hari rabu nie sbb so far menarik !

tpi nk tnya, ada x latest video on backheel penalty or goal. klu ada,upload ye. tq !

alan zed berkata...

saudara,

gua punya entry, carry forward minggu depan.

boleh ker?

hehe.

Jarr berkata...

tima kasih ye abdul =)

kareem berkata...

Bukankah abdul ni fdausamad?Bukankah kerusi abdul sudah dikosongkan sokernet?

http://sokernet.blogspot.com/2010/07/order-tshirt-tutup.html

FdausAmad berkata...

Nak cross post entry dalam emel ke blog kena gua emel abdul sokernet tu kareem.

blitz berkata...

kareem ni kalau orang panggil dia bodoh sombong kang kecik ati pulak..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah... blitz... lu memang kejam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...