ANDA SEDANG MEMBACA

14

Bola Kembali!

Yes. Ya. Bola is back. I am happy.

Testing testing 1 2 3. Is this mike on?

Saya tak sangka Manchester United score 3 gol lawan Chelsea tempoh hari. Memang posting test 1 2 3 itu tiada kena mengena dengan permainan Charity Shield. Saya bukan Paul. Tapi jika kerna satu posting itu telah membawa kepada satu pemikiran kolektif pembaca Sokernet, dan seterusnya memberi satu bentuk sokongan bawah sedar pada pemain Manchester United, maka, all I can say is that, Wow, It's Magic!

Liverpool akan bertemu Arsenal untuk permainan pembukaan Liga. Harapan saya Liverpool akan menang bergaya 3-0, I repeat 3-0. Ini adalah sebagai satu bentuk announcement kepada dunia bahawa tahun ini, takhta juara Liga milik Liverpool FC. 

Sekian.

 

melawanmenentanggoagainstfightversusberlawanberperangdengan




14 Ulasan:

azlan berkata...

macam biasa dan seperti tahun tahun tahun sebelum ni..Liverpool akan jerit 'this is our year!!!!'

GGMU

Shankly berkata...

yah . liverpool is power than 3-1 coffee :))

TheRedsOfMerseyside berkata...

Kalau Liverpool menang game ni + MC minggu depan, ada peluang nak challenge liga musim ni. Aku xnak letak expectation tinggi cam season lepas.

iampali berkata...

aku dapat rasakan liverpool akan perform better than previous season..jersey sales confirm boost x ingat semenjak stand chart jadik sponsor ni.claim mileage naik la 20sen hehe

Hazwan Arif berkata...

eiiiii/....xsedar diri

Khairulnizam Bakeri berkata...

Typical Liverpool fan.
"This season is ours."
Tiap-tiap musim pun begitu.
Setuju dengan Azlan.
Hahahaha.

GGMU!

henrymevez berkata...

Liverpool tetap di hati!

Supporter manscum mmg macam tuh, selalu dengki...muahaha...

YNWA!

azlan berkata...

x ada apa yg nak didengkikan dgn kelab loser. lain la kalau power sgt, boleh gak nk jeles.

dewajiwa berkata...

hehehe.
kita tengok camna. sebab aku nampak kelab Anfield nie nampak lebih realistik. tapi semestinya aku setuju dengan 2 geng sekapal kat atas. hehe.

GGMU.

oni berkata...

this is halal kop. arak haram dan yahudi lahanat dah tkde. keberkatan tu la yang terbaik. lagi2 starting bulan ramadhan kan, pergh!

eJAI berkata...

toksah citer banyak..dengar je ckp singh ni..

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/BolaShebbie_Arsenalcukupmantap/Article

shukri hidayat berkata...

biar la..die nk sedapkan ati sendiri je tu...

beliabencibungwahab berkata...

testing2 1 2 3 4 5 6..haaaaaaaaaaaahahhaa..

supik roqraq berkata...

setuju dgn ejai...wallaoo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...