ANDA SEDANG MEMBACA

14

CHAP AYAM TAK AYAM LAGI..

saudagar gaRAM.. Isnin, Ogos 23, 2010


Lepas jumpa bebudak YOUNG BOYS aritu, ntah apa manager diorang bagi depa makan,hampir keseluruhan gua punya striker injured..yang tinggal cuma abang tonjeng CROUCHY PANJANG KAKI TINGGI..

PAVVY, ROBBIE, GEOVIE, dengan DEFOE skali..
amek semua dok terbaring gua cakap lu..apa jadah nak main..

nasib baik mamat LENNON dengan mamat BALE tu ada nak isi tempat MODRIC dgn KRANJCAR yang jugak injured..diorang ni gua syak berkomplot nak injured ramai2..mentanglah takat lawan STOKE je..

tapi CHAP AYAM tetap relaks..apa ada hal,lagipun dengan STOKE,takkan tak boleh makan..bukan macam satu kelab apa nama ntah yang just seri semalam tu..


There were saying, if Gareth Bale could score against your team, than that's saying something about your team... Let alone if he score the winner

think again,beb..

malam tu,BALE memang jadik star..selain dari LENNON yang dah lama berehat season lepas..cuma LENNON memamng perlu baiki ball control..


first goal..

LENNON bagi passing baekkk punya pada BALE..ntah masa bila diorang swap tempat..BALE pegi kanan, LENNON pegi kiri..tapi,menjadi gua cakap lu..sekali assist..terus sampai kaki BALE..

BALE plak satu bebal juga masa tu..tak masuk terus..tapi takpe,dia tebus bila bola melantun kat muka dia..oklah tu..dapat sedas..




second goal..

elehhh..gol biasa je.takde apa pon..




third goal..

yang ni skali lagi efford berdua mamat LENNON dengan mamat BALE..LENNON bagi satu cross silang sket punya baik,SORENSEN cuma mampu jengah bola lintas depan dia..skill tipu gila babi si BALE buat skali lagi buat SORENSEN terpukau tengok tapak kasut BALE..

tak mampu bergerak..kejung..macam terinzal seketika gua cakap lu..
perghhhh..

gua calonkan best goal of the year..

14 Ulasan:

Jarr berkata...

tu dia...pencalonan goal of the year teruss...
aku nak calonkan gol gol andy carroll...hatrick dia cantik cantik juge goalnye...

spurs dah amik pakcik gallas..memandangkan korang punye strike force dan defend bersepakat nak raya awal...gallas could be "something" interesting kat pertahanan tengah...

selamat kembali en saudagar.

Pet Shop Boys berkata...

Ayam jangan sebut ok! Gua lapar ni!.....

Emmet Muhamad berkata...

memang terbaik la gol 2nd spurs

linda radzi berkata...

saya rasa dan bet gol tu akan dicalonkan untuk goal of the season.
calon je ye, bukan terus dapat no satu tau..!
memang susah nak buat tendangan camtu.
perlu kejituan dan keseragaman-masa antara kelajuan bola dan hayunan kaki.
kalau tersasar barang satu atau dua sentimeter,
mau ke laut jugak bola tu.
atau mungkin ada penonton yg kat belakang tu makan bola.
tapi bale ni takde la hensem sangat pun.

adijaya berkata...

come on spurs.. buktikan bahwa team cap ayam bukan lagi boleh dibuat ayam. try masuk champions league, please.. (harap-harap you all dapat menang dgn young boys)
jadikan cabaran ini suatu realiti:
Siapa Yang Bakal Menjuarai EPL musim 2010/11?
-Chelsea
-Manchester United
-Tottenham Hotspur
-Manchester City

Perokok Daun berkata...

Gua kalu main PES 2010, brader Bale ni selalu gua peralatkan untuk borong gol..

muka xhensem xpe.asalkan main hensem..kahkah..

meor-name-depan-ku berkata...

The big 4 kan? mesti ler best!!!

talkIZcheap! berkata...

"memang susah nak buat tendangan camtu.
perlu kejituan dan keseragaman-masa antara kelajuan bola dan hayunan kaki.
kalau tersasar barang satu atau dua sentimeter,
mau ke laut jugak bola tu."

pernyataan ni mengingatkan aku kat gol Giggs mggu lepas... bukan senang nak wat first timer camtu, dah tu masuk far post plak tu, celah tgn keeper lagi... hantaran scholes yg superb dan giggs punya volley... Goal of the season (candidate), ada lagik gol scholes semalam...

oopps! Aku lupa plak yg diorang tu juz pemain 'lagenda' buatan pegawai permainan...

Bert berkata...

bale mmg mantap..cume game qualifier CL hari tu spurs punyer defend mmg goyah habis..semoga dgn kemasukan Gallas dpt memantapkan lagi pertahanan Spurs. Amin.

Dah2, gua nak bukak pose mkn roti john arnab, x nak mkn ayam lg sbb 'ayam' dah tunjuk taji skang ni.,.

linda radzi berkata...

alaa brader talkizcheap sentap la plak..

yang giggs punya tu senang je nak buat.
tak sengaja bola tu terkena kaki dia.
to be fair, gol giggs tu pun boleh gak dicalonkan untuk goal of the season.
itu pun kalau BPL bukak 100 pencalonan la.
boleh la goal tu dok kat no 97 atau 98.

talkIZcheap! berkata...

haha!! cuba buat skit cik linda, nk tengok...

bukan apa, nak blaja dari yg hebat bak kata org... :pp

a8jnme berkata...

gua tgh tgk replay ni, gol bale tu memang rancak gak la dia punya hayun..boleh la setakat nak calonkan masuk gol of the season.selain benda2 teknikal,importance of the goal & impact to game pun main peranan gak.-rujuk volley terbaik dunia, Zidane.

alang2, calon je la save of the season Gomes masa Tuncay shot tu..mcm ayam betul terbangnya..hehe.

alan zed berkata...

goal gareth bale memang superb.

yg seken tue.

pergh, x sia2 aku beli bale minggu nie.

:)

talkIZcheap! berkata...

celakak Garam, patut lar gambar ngn quote tu cam aku penah dengar! Kredit la skit, haw haw haw!! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...