ANDA SEDANG MEMBACA

53

Cottager #2 : Super Cottagers 2 - 2 Glazers United

Obefiend Weiland Isnin, Ogos 23, 2010 ,
Brede Hangeland score dua bijik on both ends! Nani miss penalti. Super!

Good week!



53 Ulasan:

biz berkata...

Setan kena ikat bulan puasa nih..

MUAHAHAHAHAHAHHHAAA

janggout berkata...

aku suka Hangeland!!! mesti dia puas dapat tebus balik gol sendiri tu

Mukmin Selamat berkata...

keeper Fulhan,Stockdale boleh tahan solidnye

zul efron berkata...

londonesse!!

Emmet Muhamad berkata...

mu bodo mu bodo mu bodo mu bodo
kah kah kah, dah bagi penalti, dah bagi gol free,
tapi takleh menang lagi...
kah kah kah kah kah kah kah

Mr. Schomey™ berkata...

relek2. awal lagi. keh3.

mankaran berkata...

tak kuat lah mancester

Zinedine Zaiddin berkata...

Scholes playes his magic..again?

iKHwAn berkata...

kah kah kah kah kah kah smbil tggu ulasan dr 3

pengulas MU d soKARDIOnet nih..

palytoh berkata...

sabaq na... baru awl musim awat dok kalut pasai pa.. Xp..

ps: nani ampes.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

adess... xpe2... baru 2 game je... sume org tau MU nye top speed start lepas krismas kan... biase la... awal2 memang camni...

crone1585 berkata...

gambar tu ada cacat sikit coz ada o.goal.ha.ha..lau nak seri x yah le o.goal..wat gol sndiri le..

abeih berkata...

"adess... xpe2... baru 2 game je... sume org tau MU nye top speed start lepas krismas kan... biase la... awal2 memang camni..."



HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA

S7Nizam berkata...

hahahaha.. setan tadak.. tu pasai depa lemau.. hahahaha..

Lucius Maximus berkata...

Thank you little neighbour :)

meor-name-depan-ku berkata...

Lupe pulak nak sahur!!!!

meor-name-depan-ku berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
talkIZcheap! berkata...

Fulham post-Roy ternyata masih menyengat, wonder how Liverpool era Roy plak...

Scholes dengan calon goal of the season, dan Yunaited yg gagal menyerlah tanpa Wayne Rooney... Good game for chicharito, tapi masih terlalu awal utk dia dengan style EPL, takpe, pelan2 kayuh...

Link up Park ngn Valencia agak kureng, hurm... dah la miss penalty, dua kali leading pon still seri lagi, gol 2nd tu plak own goal plak tuh, memang bagi stok tuk kena kutuk kaw2, haw haw!!

duh!

alan zed berkata...

obe,

for real ke ko fulham season nie?

tapi, ok gak... lebih meriah.

:)

Jeffry berkata...

cilaka aku miss game ni.kedai tu pi bukak cita fast n furiuos lak smlm.

adijaya berkata...

manchester united hambar, tak bermaya dan tak memberi saingan untuk English Premier League.

sumber: http://www.manutd.com/

Shankly berkata...

lah manyuu mmg hambar dan poyo.. dah lama dah ..

linda radzi berkata...

setuju dengan shankly..
manu mmg dah lama dah hambar dan poyo..
semua orang tau itu..

dan semua orang tau juga,
deretan kejuaraan2 yang kerap dimenangi manu sejak dua dekad ini adalah kerana alex ferguson..
bukan kerana kehebatan taktikalnya ( hmm kalau ada pun, tak banyak),
tetapi kerana mempengaruhi pegawai2 perlawanan untuk membuat keputusan yang berpihak kepada mereka.

Obefiend Weiland berkata...

@ALAN ZED

season ni mmg aku fulham la bro. kena ada lebih dari satu pengulas diluar top 4. kesian kat liverpool. keseorangan diluar top4 maka aku pun temankan Jannah. KAH KAH KAH

bercakap pasal O.G

last season penyerang keduaa terbaik united ialah own goal. 12 goals in total. dia lebih banyak menyumbatkan gol dari Mikel Owen dan Berbatov.

huhu

meor-name-depan-ku berkata...

ramainye nyamuk gigit?

mohd faizal bin sarif berkata...

kah kah kah..ramai gile..seri pon jadik bahan.sayu2 pon ttp gak konsisten.tak no 1..no 2..cl ttp maintain masuk every season.errrk..spe yg sayu sbrnye ni..jgn wt2 tak tau..hihihih..ape2 nani gaji kene potong..evans kurang solid..kami ambil pengajaran!the rest..still terbaik!

NikLas berkata...

dgr cite Fergie paksa Nani pkai spek mata dia, pastu kunyah chewing gum yg telah dimakan, sambil meminta maaf dgn teammates... Hairdryer treatment dowh!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

@linda radzi: "deretan kejuaraan2 yang kerap dimenangi manu sejak dua dekad ini adalah kerana alex ferguson..
bukan kerana kehebatan taktikalnya ( hmm kalau ada pun, tak banyak),
tetapi kerana mempengaruhi pegawai2 perlawanan untuk membuat keputusan yang berpihak kepada mereka."
.
.
.
.
.
.
LOL!
deretan kejayaan MU seblom ni dipengaruhi pegawai perlawanan??

kalo camtu sape Cantona?
sape Hughes?
sape Beckham?
sape Bruce?
sape Nistelrooy?
sape Ronaldo?
sape abang Giggs???

hehehehe... jangan la anti sangat sampai ketepikan mereka semua... dunia mengakui mereka adalah 'true legend' dan tulang belakang dalam kejayaan MU selama ni...

p/s: gua pun minat same Drogba, Gerrard, Bergkamp, Collymore dan Seaman... mereka juga adalah legend pada gua...
chill... senyum...

zackey berkata...

xde hal la seri awal2 musim ni..byk lagi match nk kutip point

mohd faizal bin sarif berkata...

gua suke peminat bola sepak mcm d.a.n.y.
kalo nk anti tu jgn nmpk sgt.bile mmpk ..gile nmpk kelakor mcm dak2.yup dany..die org mmg legend.! bermula dr bwh n smpai org panggil star.bukan beli player nk cepat2 menang & dok tukar coach sane sni..tp..tuuuuuuuuttt..eheheh..

paling legend bg gua gigs n berkamp.

mdikhqoi berkata...

scholes pun legend gak
150 goals.

Pet Shop Boys berkata...

tu baru Fullham, belum kena dengan Liverpool lagi.....

mohd faizal bin sarif berkata...

mmg terceret2 mu..liverpool kan POWER gilos

Jarr berkata...

Man U mmg ade badi ngan Cottagers...payah nak makan.Masa Uncle Woy dulu siap kena titik 3-0, ni skang Sparky jadi manager Fulham, anak didik Fergie.Skit lagi nak makan tok guru..tapi penalty tu mmg nasib jugakla, right time, right angle,nani failed.takleh blame nani jugak..keeper fulham pon perform.So game balance.Awal lagi ni..come on Man U!come on Fulham.

eh aku Liverpool tau...liverpool.

Shankly berkata...

raya nanti. Manyuu akan jadi rendang rendangan oleh Liverpool.
sebelum tu pagi nie , Kembar Manyuu, Mansiti akan di murtabak tabak kan oleh Torres and Gerrard utk juadah sahur .
Prediction - 2 - 0 (Torres x2)

mr dimaz berkata...

thank jarr bg smgt..fan lawan cmni la kte cari..haha
smlam mmg x de nsib mybe x de rooney kot,,lg 1 craven cottage mmg gelanggang keramat..

BujanG BahaGia berkata...

xpasal2 aku peluk Maple lepas Hangeland skor...hilang rasa geli...

GEMUKERZ

linda radzi berkata...

kalo camtu sape Cantona?
sape Hughes?
sape Beckham?
sape Bruce?
sape Nistelrooy?
sape Ronaldo?
sape abang Giggs???

saper mereka-mereka di atas?
ya mereka adalah legends.
legends buatan pegawai2 perlawanan.
legends yang ref akan cakap ke pasukan lawan "kalau anda sentuh mereka, saya akan tiup wisel. kad kuning."
amacam? sinikal tak?
wahahaha.
saya lapar. jadi saya perlu luahkan kelaparan saya dengan cara yang positif sebegini..

saya tak kata pun saya anti manu.
tapi, kan tak cukup sifat seseorang fan liverpool tu sehinggalah dia..

mohd faizal bin sarif berkata...

sy suke penyokong team lwm mcm jarr..opimitist!kutukan org dewasa..!syabas..ape barang nk lauk tu ni la tu la ni..pumpampumpan..snyp nnti..ops..hihihi

zexter berkata...

hi linda

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

manyur sayur~
dikala team2 lain sibok score 6 gol
diorg g bantai seri
hambar la manyur~tkder setan trus jalan~~

Perokok Daun berkata...

Lupakan hal semalam tu...lupakan..

gua cuma nak tanya satu soalan ajaib-apasal Arsenal xde dalam poll juara epl kat sebelah tu? x 1sokernet la camni..

Holden Caulfield berkata...

Gua tunggu Maradona jadi manager Aston Villa - baru gua follow EPL.Dan macam mana Boca Juniors,Barcelona dan Napoli - gua akan follow Villains kalau dia betul2 masuk.

amirul berkata...

Xde msalah pn seri nih..
Kire ok r seri kat craven cottage dri kalah mcm season2 sblom ni..mu mmg sntiasa ade badi kat craven cottage. nasib baek game kt craven cottage ni wat awal2. jd x yah risau sgt lah, ade 36 game lg pasni.
Pnentu juara liga bukan ditentukan waktu awal2 musim je, tapi jugak waktu tgh2 n akhir musim. N dalam epl, hnya big 4 sahaja yg konsisten bagus spanjang season. Season lpas mu klah ngan burnley awal2 season, tapi akhir season hnya beza 1 mata ngan chelsi.
Ceh, kalo betol lah SAF 'pgaruhi' pgawai2 FA n match officials, smestinye stiap season mu xkan klah ngan rival plg ketat dat is liverpool. Bg fan mu, lebey baek kalah ngan fulham dari kalah ngan liverpool.

blitz berkata...

"dan semua orang tau juga,
deretan kejuaraan2 yang kerap dimenangi manu sejak dua dekad ini adalah kerana alex ferguson..
bukan kerana kehebatan taktikalnya ( hmm kalau ada pun, tak banyak),
tetapi kerana mempengaruhi pegawai2 perlawanan untuk membuat keputusan yang berpihak kepada mereka."

ni tulis ayat panjang lebar ni ada bukti ke? dpt dr mana? kalau setakat main tulis je, baik duk senyap je la..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kalo camtu sape Cantona?
sape Hughes?
sape Beckham?
sape Bruce?
sape Nistelrooy?
sape Ronaldo?
sape abang Giggs???

saper mereka-mereka di atas?
ya mereka adalah legends.
legends buatan pegawai2 perlawanan.
legends yang ref akan cakap ke pasukan lawan "kalau anda sentuh mereka, saya akan tiup wisel. kad kuning."
amacam? sinikal tak?


hahaha... penuh sinikal dan hasad dengki... baru lah true liverpudlians...
tuduhan yang tak berasas dan cemburu manje...
Besar betul pengaruh Fergie sehingga dapat mempengaruhi orang2 besar EPL...
sedangkan ketika die datang ke England dulu, Man Utd is nothing... From zero to hero!
gabungan kebijksanaan dia dan adunan mantap pemain2 muda serta tambahan rencah oleh beberapa pemain import la yang mendorong kepada kejayaan Man Utd... kalo betul pegawai perlawanan senang dipengaruhi, kenapa liverpool x gune cara yang sama utk menyekat Man Utd???
sedangkan ketika itu zaman dimana liverpool menyinar dengan kejayaan demi kejayaan, Man Utd are nothing! now bile man utd seolah2 tidak dapat disekat barulah liverpool gentar dan goyang... lalu muncul lah fan2 yang berperasaan hasad dengki dan iri hati dengan mudah berkata kejayaan man utd adalah disebabkan dibantu oleh pegawai perlawanan... sedangkan mereka tidak dapat menerima hakikat bahawa era pasukan kesayangan mereka sudah lama berakhir... sebab tu lah mereka sandarkan pada kenangan...

p/s: cube kalo gua plak cakap yang bill shankley dulu pun 'beli' pegawai perlawanan gak... amacam?

perbincangan ilmiah... jangan emosi ye... chill... senyum... =)

Jarr berkata...

i wish i can be a true scouse..
tapi kang, korang takleh paham the most horrible accent in UK.Even Carra ckp lepas game, aku paham nampak air liur dia je bersembur-sembur..mmg true scouser, hanya scouser yg paham.

aku true liverpudlians yg lahir kat Mesia...so atas nama adat ketimuran dan hasad dengki lambat nak sampai kemuncak selagi belum sampai masanya..

tapi kalau nak ikut true nye scousers punye terjal, buat la mcm ni http://lebatkulebat.blogspot.com/2010/08/mancs-vs-liverpudlians-terbaek.html

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

sian Mr Slann kene campak kat kolam...
hahaha... kelakar siot...

talkIZcheap! berkata...

eleh jarr... promote blog sdir, keh keh keh!!

Menang kena kutuk, kalah kena kutuk, seri pon kena kutuk... memang keje kena kutuk je jadik fan men yu ni, but I am a happy f*cker!! bwar harhar!! :PP

baru 2 match je pon, tapi takpe lar, aku selaku fan man yunaited yg paling lemah daya keyakinan mengucapkan, "Takoootnya!! seri plak 2nd match!! takoootnya! Chelsea dh leadingg 12 gol, 6 points... abis lah men yu sezen ni...."

p/s: Fulham kuat apa, finalis europa league, ni bukan wigan, bukan blekpool, dan semestinya bukan the other 'pool' :DD

R.K berkata...

hai linda ,
fergie memang berpengaruh . eh , DATO' Fergie .

seri pun sebab own goal . dapat penalti pun debatable . MU memang kuat .

Own Goal dah skor , Wayne Rooney bila lagi ?

Mohd berkata...

ahahhaha...bermula kembali adegan bakar membakar nih..yeahhaaa..ai like..tp kot ye pun nk membakar..jgn la menampakkan kebodohan diri sendiri ye rakan2 taulan semua.kang xpasal2 jadi bahan. dan gua harap. mn yg membakar dr awl nih agar sentiasa membakar smpi abeh sizen nti..nak2 si linda tuh..jgn la membakar sekerat jalan je..nk gak gua tgk sape yg terbakar nti..kehkehkehkhe

julu berkata...

haha..
aku bersama kau talkizcheap..
linda.. nak berkenalan bleh??

Mohd berkata...

hi linda...eh sorry lindapool...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...