ANDA SEDANG MEMBACA

51

Entry Rabu

FdausAmad Isnin, Ogos 23, 2010

PENGUMUMAN!

Sokernet akan buka balik Entry Rabu kepada para pembaca. Setiap minggu.

Hantarkan mahakarya lu orang ke email rasmi Sokernet:

Sokernetmail@gmail.com

Sertakan sekali:

1. Nama penuh
2. Nama di Sokernet
3. link blog (jika ada)

Nak tulis macam mana, cerita apa, kelab mana, ikut suka lu orang. Asalkan bola sepak.

Ingat, jangan buat perangai macam dulu, tulis elok elok. Titik, koma, efosrofi ass, sengkang, perenggan, semua jaga baik baik. Sokernet tidak mempunyai masa yang banyak untuk buat kerja editing. Kalau lu orang tulis serupa gampang, Sokernet akan publish ke entry serupa gampang juga.

So yang selama ni handal sangat mengomen, mengomplen, menganjing, mengutuk, memuji, memuja lucius maximus...nah sekarang buktikan lu orang benar benar anak jantan!

Kita tengok Rabu ni siapa yang kena dulu.

Jadi, tunggu apa lagi?,


p/s: Ehh lu on ke tak ni kardio?

51 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah... tepat sebijik ke muka kardio...
fdausamad 1 vs 0 kardio...

gua memang dah tunggu lame peluang ni...

p/s: tapi gua MU... mmg sah2 kne kaw2 la dgn kardio kalo gua post entry...adehh...

talkIZcheap! berkata...

lu risau kat kardio kalu, dany, baik lu gi sokong chelsea... keh keh keh :PP

Holden Caulfield berkata...

setiap jumaat gua tulis review pasal torneo apertura argentina.kalau nak follow,follow lah.nak hantar2 ni - gua jenis makhluk jarang bukak email.

MaOi berkata...

kardio mana reti nak tulis2 artikel ni.. mengutuk orang dia pandai la..

Luca De Ketiak berkata...

hi holden!

encik azuwan berkata...

aku rase kardio ni boleh jadi maskot sokernet..haha..badut sokernet pn oraite gak.

Lucius Maximus berkata...

hi luca!

dimaroc berkata...

kardio kadrdio.. aku tak sabar nak baca artikel dari kem pengulas kardio.. hahaha

Holden Caulfield berkata...

hi lucy!

BanDeLa berkata...

hai..hai...hai...hai semua...:P

R.K berkata...

cis , mule dah hai hai !

kareem berkata...

Kardio kem mane?blackburn rovers??

iKHwAn berkata...

gua dh ghairah nk klimax tggu ulasan dr kardio..

Kay berkata...

tahan dulu ikhwan, sikiiiiiiiiit lagi, sikiiiiiiiiiiiiit lagi.

R.K berkata...

hi kay

thenocturnalzulkhairi berkata...

hai kardio..kerje sekolah dah siap??

mizu_sama berkata...

hai nie trend baru ker?

a8jnme berkata...

haha..dia pegi buat senaman kardio kot ni..bekalan utk season yg panjang ni..
bungwahab dah ada protege.

Jiraya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

kardio ni sape plak??????????kardiovaskular,radio,guardiola. Nape tibe2 jd top kat sokernet ni??????Nape,nape,nape.......adakah beliau seorang penyanyi dangdut, atau pelakon aksi kru studios sebab aku minat kat cite arjuna setiap malam isnin dan adakah beliau seorang porno star yang sesat masuk kt sokernet ni.

BanDeLa berkata...

hai lagi...:D

kareem berkata...

ah pe barang layan arjuna..mcm bapok je lawan..Baik layan durja ningsun malam jumaat..terbaek..

meo sepul berkata...

hai pidomat!

Acaii berkata...

haha, kardio kardio.
blog ni dah wujud lama dan diaorang memang diktator sebab ni blog diaorang!! jadi sukatilah diaorang nak taruk pengulas satu2 team brapa banyak :) nak adil sangat buatlah blog sendiri. dah bagi chance tu cubalah nulis plak nak tengok :)

kardio berkata...

Selama ini saya tanya elok-elok je. Tiada pun emosi lebih macam abang-abang di atas. Kenapa dengan perasaan benci tu? Saya tak buat apa pun yang melayakkan dibenci macam ni.

Saya cuma perlu salah seorang daripada pengulas kem ManU - (kalau berani la. Dah ada 3 orang pun takkanlah masih bacul kot) - untuk menjawab soalan saya. Abang-abang yang lain tak perlu jawab pasal tak mampu lagi mengawal emosi sampai terserlah kebebalan masing-masing. Saya baca pun malu. Tolong bawa-bawa bersabar ye.

Soalan saya - kenapa kem ManU ada 3 pengulas sedangkan kem-kem lain hanya ada 2 pengulas?

Sekian terima kasih

Lann Shaukani berkata...

helo kardio!

MaOi berkata...

jadi masalah besar ke kalau kem man utd ada 3 orang?

Lucius Maximus berkata...

Kem Chelsea ada satu pengulas je (semenjak perpindahan Obe ke Fulham). Ada gua kecoh? Janji menang 6-0 lagi

Popo berkata...

sbb diorg bkn 4 kot

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

cube ko jawab soalan blitz ari tu kardio... baru la pengulas kem MU bole jawab soalan ko...
macam acaii kate la... sukati diorang la nak buat ape pun... yg penting kitorang enjoy baca sokernet ngan provokasi yg dicetuskan pengulas2... kem MU ade 3 org pun bukan hari2 cite pasal MU... aku pun naik muak kalo cite MU je...

kalo dah tanye soalan sampai kuar perkataan bacul dan xde telur tu soalan yg baik ke?

so sape yg bebal skang? 'abg-abg' ke adik?

kareem berkata...

jawap jela soalan kardio tuh....

al-rashid berkata...

hi kardio!

ayob berkata...

sebenarnya kem arsenal ada pengulas ke tidak season ni?

mekdonel berkata...

Kan lucius dah jawab tu,

mesej dia 'ikut suka sokernet la'

nak alasan apa lagi kalau benda pun dah ikut suka hati.

yang aku hairan kardio ni buat buat tak paham ke memang betul betul punya bengap?

Bulan bulan puasa bikin hati panas.

Perokok Daun berkata...

yang gua waswas skrang ni, kem arsenal mcm xde pngulas jek...

brader pipi mane? dah lame menghilang? kiter pun 6 - 0 jugak.. xkan senyap jer..

Jadi, gua mintak para pengurus sokernet membenarkan Kardio menjadi pengulas kem arsenal berkuatkuasa esok..kekeke

Lann Shaukani berkata...

Kamon Kardio! U can do it!

keli berkata...

Ape nk kecoh sgt MU 3 pengulas ni. C'mon la MU bkn power sgt pon. hehehe.......

FreeMen berkata...

selama ni tadak kisah pun kem tu ada 15 pengulas. kem ni ada 7 pengulas. janji pengisiannya penuh humor dan bermatlamat. bukan org lain yg emosi oi kardio. tp aku rasa ko yg bermasalah. :))

.Gory. berkata...

Jawapannya kardio, pasal Sokernet ni blog depa. Suka hati depa la. Nak lapan pun takpe. Hang juga nak baca.

Oh, intonasi saya bukan marah. Ini intonasi Paklah cakap. So, lemah lembut gitu ye kardio. Tanak taching taching, tak cute.

iKHwAn berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iKHwAn berkata...

ntah nak kecoh wtpe.. dh lh blog ni x jana pape keuntungan..

xde iklan sana-sini yg menjelikkan mata memandang..

rekaan blog wlaupun simple tapi masih sdp mata memandang..

so x yah lah nk kecoh2 ye dik kardio..

hish budak2 zmn skang ni.. gi main jejauh..

p/s: http;//soKARDIOnet.blogspot.com

janggout berkata...

lu ni keli.. memang tak tau cerita ke apa?

Mr. Schomey™ berkata...

relek la..macam2 pengomen, macam2 perangai, macam2 pendapat, baru la meriah sokernet ni. ada pro n kontra.

so, kardio, kau chill jek. nanti komen2 lagi k.

peace! ;)

Jarr berkata...

bak kata P.Ramlee kepada Abg Kus lepas dia tumbuk...."Kalau sedare nak berbini sampai 100 pon kami peduli apa..."

sama la mcm sokernet adik kardio, kalau nak ade sampai 100 pengulas Man U pon kami peduli apa..ini blog satira.Dah masa sokernet wujud, pengulas pengulas ni dah pon mengikuti team masing2 sejak azali..

Jadi kita terima seadanya jelah ye kardio, nanti kalau kamu wat statement lagi, abg abg wat kuar komen cynical humour kang adik kardio kata kami bebal lagi...hehe. (baca dengan nada tgh garuk telo)..tenang je.

adijaya berkata...

jarr memang best. sekali dia bagi, tapat dan padat. that's why aku minat dia sejak sokernet merintis zaman paleolitik lagi. kebanyakan pengkomen akan menyepi setelah kena nasihat abg jarr. lihat mamat_villa dan aimantakkisahpon. di mana mereka sekarang ini?

oleh hal yg demikian, saya vote jarr menjadi pengulas utk kem liverpool bergandingan dengan saudari jannah.

jarr + jann = serasi kan?

liverpool will never walk alone..

MaOi berkata...

adijaya : aritu kata minat lucius, ni minat jarr pulak.. mana satu yg lu minat ni? hahahaha..

adijaya berkata...

@maoi: saya minat dua-dua la, tgk sini (komen ke.15):
http://sokernet.blogspot.com/2010/04/lauk-kailan-ikan-masin.html

janggout berkata...

garu telor sampai naik mata putih je jarr? haha

Jarr berkata...

Janggout, lu mmg dah try kan?tenang tak?jgn tipu aku..

pakkordi berkata...

Hi J.love!

t E d berkata...

hahaha.
garuk telo kalu dah macam tarik dapur kot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...