ANDA SEDANG MEMBACA

36

Joe

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Ogos 24, 2010
"Sumpah, Bang. Bukan nak membangga diri la. Saya tadi main biasa-biasa je. Salah diorang la. Siapa suruh main macam bangang, kan?" - Joe Hart ketika ditemuramah wakil Sokernet di Manchester semalam.

36 Ulasan:

adijaya berkata...

first...!!!

mr dimaz berkata...

tores x men kot..kahkahkah

BanDeLa berkata...

superb!!!

Ichigo Miro berkata...

awesome!!

biz berkata...

TOP CLASS keeper..
Good choice by Mancini
SALUTE!!!

print berkata...

@Mr Dimaz, aishh!!!! Torres main kot...

sephia berkata...

tiba2 Joe Hart menjadi sebutan.haha. masa WC dia lah bala benacana.

wanbu berkata...

rasanya Joe Hart tak diberi peluang main mane2 game masa WC aritu... kalaulah dia main mungkin England......??? T_T

. berkata...

Joe hart pg btapa ni.tu yg terer smacam

iKHwAn berkata...

kah kah kah kah kah.. mampu gelak je lah.. x tau nak kata pe dah.. dh mmg prangai liberpul sjak musim2 mendtg ni..

fabregas berkata...

oi ape takde label(s) pun?

Cesc Luzeza berkata...

hebat-hebat..la MC..

Asohoku Keita berkata...

sungguh gembira liverpooool kena titik 3...hohohoho.

membe2 aku fan LP diam x msj2 pun. hahaha

RyuJi berkata...

kesian...
ibarat penantian sultan bola letak jawatan...

the kop kene pakai lagu tema febians - penantian
Penantian satu penyiksaan
Dalam kebuntuan sebuah kesampaian
Di ulit sepi yang mencengkam
Bagaikan pungguk merindukan
Bulan purnama
Indahnya nun jauh di sana
YAWN!!

Lann Shaukani berkata...

On paper tengok squad Liverpool pun dah tahu tak boleh makan MC punya..

alan zed berkata...

gila lu pipi, gua rasa joe hart ada 'bela' lah...

gol kebal semacam.

apa cer?

Jarr berkata...

kemain cepat pipi apdet org punye team...team sendiri lembab cam apa..nak tunggu menang 6-0 baru nak apdet..haish, typical.

mrlrie berkata...

joe hart nie ada bau-bau bacang dgn owen hart ka?

MaOi berkata...

mana shankly?

pndx86 berkata...

@jarr, hahaha.. itu lah..fans arsenal duk rase palat lagik tak leh menang lawan liberpul main 10 org last wik..tu ler apdet mcm roket je pg ni..
kahkahkahkah..

kareem berkata...

kahkahkahkah...liverfooldian....

@pndx86, lvpool 2 games 1 point
arsenal 2 games 4 point

Ngahahaha...

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

sebab diorang tak main pakai jabulani kot

meor-name-depan-ku berkata...

You'll never 'berbuke' alone....

Jarr berkata...

kareem...kareem....

Mukmin Selamat berkata...

joe hart ni dulu sesame dengan anak peter semekel time dekat m.city dulu.

ayobkelubi berkata...

wahh..betul punya ngajing ni..yelah.unkel roy dah ckp kan..musim ni mmg bukan musim liverpool lagik..

ok

aku tambah lagi, korang akan cakap

"mmg takde musim lagi untuk liverpool!".

Jarr berkata...

aku plak tambah,

"mmg itu je la fans liverpool duk ulang ulang"

o kambeng hitam o berkata...

suruh K.devan take over liverpool je la.

pndx86 berkata...

to arse-nal-lickerz n kareem..

STFU!

kalo stakat seri dan menang 2 game ni dengan lawan 10 orang pemain lawan, toksah nk belagak sgt lah.. buat malu taik gigi jer..

Popo berkata...

pndx..

buat malu taik gigi je kalah 3-0 pastu seri kt home..

hahahah..

Jarr berkata...

popo, popo penah kalah ngan seri kat home tak?menang ke...nak menang semua home away pi main ps3 mcm ancelotti ckp tuh...

ekekekekeekke

linda radzi berkata...

adoi laa..
saper plak la kat atas tu kata joe hart bala bencana masa WC plak ni..
jauh beza muka hart dengan green tu.
saiz bontot masa green menonggeng masa lawan US tu pun dah tak sama besarnya..

tiada tekanan utk liverpool musim ni..
silverware,? memang nasib baik je la kalau dapat..
walaupun piala mickey mouse.
cuma perlu carik jalan macam mana nak stay kan star cam torres dan masch je di kelab.

btw,
berbalik pada joe hart,
saya 1st tengok dia main masa umus dia 11 tahun lagi.
masa tu kat stadium depan apartment kat kelana jaya tu.
memang promising dia ni.
dia sekolah kat malaysia masa tu.
tak sempat amik UPSR, dia balik kampong. pindah.
tak caya? boleh google. atau masuk website dia.
nak link? jangan buat perangai kardio kat sini ek. carik sendirik!
nasib baik la dia balik kampong.
kalau dia membesar kat sini, boleh geng dgn syed adney tu!

farizizwan berkata...

Adoi la.Fun betoi game semalam.

Perokok Daun berkata...

fun?? gua tengok ngantuk2 jer...

Liverpool punya taktikal hancus terus..MC pulak lepas dpt dua gol, terus cam xnak main...

farizizwan berkata...

Fun sebab gua boleh gelak secara berlebihan kat member gua di sebelah

Perokok Daun berkata...

oh..ok..gua silap paham..sori bro..kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...