ANDA SEDANG MEMBACA

69

Kena Lauk..!!!!

FdausAmad Selasa, Ogos 24, 2010

kah kah kah.....


kah kah kah kah...

kah kah kah kah kah....

Mari kita kah kah kah kah kah ramai ramai...

Kah kah kah..laukkkk!!

Kah kah kah kah kah kah.....

Nak bela macam mana lagi?

Tak buleh dah..kah kah kah....laukk!!

:

Laaauuuuukkkkkkkk!!!!!!!

69 Ulasan:

mAxx berkata...

x baik gelakkan kelab lain kecuali menang 6-0. hehe

Emmet Muhamad berkata...

kah kah kah, 3 je?
kah kah kah

Mohd berkata...

nk gelakkan org kne ade syarat gk ke?
mcm2..yg penting..kahkahkahkahkahkahkahkah

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

maxx: gua suke ayat lu... hahaha...

3-0??
biase je tu...

BanDeLa berkata...

siti..siti..siti..kahkahkahkah

mAxx berkata...

kalau menang 6-0 baru stylo. kah 6x

keriangandunia berkata...

aku quote shankly dari entry cottagers:
"Kembar Manyuu, Mansiti akan di murtabak tabak kan oleh Torres and Gerrard utk juadah sahur ."

MANA? MANA? MANAAAAAAAAAAA?

henrymevez berkata...

Baru hilang 5 mata, takde masalah pun. Fans manscum yang takde class ni jer yang melebih2, sbb tanpa liverpool, siapalah mereka...haha. Liverpool fans still the best in the world!

Okay, chow...korang tulis la apa2 pun lepas ni, gua tak kisah...hahaha

YNWA!

Diaz berkata...

rilek ar bro mevez (nama pun dah macam tevez) tak cukup la sifat manu fans selagi tak mentertawakan orang2 liverpool...haha

in arsene we trust!

adijaya berkata...

hehehe.. byk betul update, siap 2 entry terus kalau ada team yg kalah. confirm pengulas kita type article time tgh makan nasi ni. sebabnya: game habis pukul 5, lepas sahur tgk dah ada.

apa-apa pun, tahniah kepada tevez kerana berjaya menunjukkan bahawa liverpool hanyalah skuad hiburan sahaja. tidak lebih dari itu. buktinya:
Chelsea
Arsenal
Man Utd
Man City
Bolton
Birmingham
Wolves
Tottenham
Newcastle
Blackburn
Blackpool
Aston Villa
WBA
Fulham
Sunderland
Everton
Liverpool
Stoke City
West Ham Utd
Wigan Athletic

dah nampak kan siapa yg akan pegang top 4?

mr dimaz berkata...

kahkahkah,,ak pon nk tolong gelak..
kenyang siti makan sahur lauk sardin cap ayam...

Cik e'An berkata...

What the...? la Liverpool. Aku baru nak sokong kau orang sebab dah tak pakai jersi arak. Hampeh betul!

pndx86 berkata...

kamon la beb, baru 2 game..
liga baru stat la, komen mcm tak pegi skolah.
stakat lawan team west brom albino, wigan, blackshit, fulshit tu ape lah sgt.. lagik2 ref epl memang ske pedajal the kops..kahkahakah..

biz berkata...

POOL boleh target top 7 je season ni
WAKAKAKAKAKA

Lann Shaukani berkata...

Kehkehkeh! No comment.

frwls berkata...

Fulham lagi kuat dari City ke? KAHKAHKAHAKHA
KAHKAHAKAHKAHAKAH

hail Nani!

print berkata...

Main telo la.....

wanbu berkata...

hehe... sahur makan telur 3 bijik terlebih masak

Asohoku Keita berkata...

Lauklah liverpool...team kartun. Mmgla baru hilang 5 mata tp kalo team lain x hilang mata?hahaha...

Btw...ada sape2 fans LP nak isi borang tukar team tak?

Cesc Luzeza berkata...

yuhu.....huhuhuhuhuhuh

blitz berkata...

semalam fan liverpool punya beriya kutuk fan man utd bila fan man utd ckp "baru dua game".. hari ni fan liverpool jilat ludah masing2 bila diornag sendiri ulang ayat "baru dua game"

alan zed berkata...

gua rasa liverpool kena relegate season nie...

serius.

aranhellstorm berkata...

alah..baru dua game.

YNWA!

Lann Shaukani berkata...

Alan Zed punya komen mmg best.

Mmg gurau kasar. Haha!

Jarr berkata...

kah kah kah..
entry gampang kah kah kah....
cepat jer hapdet kalau lauk...kah kah kah...
owh sooooo much hatred...what else kan?
dah kalah, apalagi, kena bahan lah...
2 game baru...rileks..jangan awal sgt tunjuk perangai tak semenggah yg sebenar tu awal awal...kah kah kah kah...
scums.

dingin ngan jannah mana?kasi apdet la walau kalah...kah kah kah...

Kap berkata...

cap angsa.

SFB berkata...

maybe badi Carlsberg tu melekat lagi.. kene tunggu mandi bunga sket ok la tu kot..

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

adijaya...gua nampak 4 terbawah jer...keh keh keh

tg shaaban berkata...

standard chartered

kecik, rapuh, sombong (bodoh)

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

haha..
kan dah terang2 bitau epl yang pastinya bukan liverpool..

kalah tu biasa la..
kalau menag tu luar biasa..

meor-name-depan-ku berkata...

You'll never 'bersahur' alone..

fikiranlicin berkata...

gua pelik. Yang kutuk Liverpool beria ria ni kenapa? sifat dengki hasad dengan Team paling Berjaya di england ni kuat betul ye, maklumla bukan selalu dapat bahan ye tak?

MaOi berkata...

fikiranlicin : bukannya sifat hasad dengki.. tp dh liverpool je yang kalah minggu ni.. kalau arsenal ke man utd ke chelsea ke yang kalah, confirm diorang kena kutuk gak..

Jarr berkata...

Fikiranlicin - bro dorang mmg tak senang duduk kalau liverpool dipuncak klasemen (apa menatang klasemen pon aku tatau), sebab tu sejak liverpool jadi kacau bilau ni dorang meraikan mcm dpt anak kembar muka angelina jolie.kardio mana kardio?

ali agung berkata...

da sbulan lebey sangap tgk epl..
bile da stat season,team yg klh dulu kene kutuk2 kaw...
bese la 2..

Jarr berkata...

Adijaya,

Chelsea
Arsenal
Man Utd
Man City
Bolton
Birmingham
Wolves
Tottenham
Newcastle
Blackburn
Blackpool
Aston Villa
WBA
Fulham
Sunderland
Everton
Liverpool
Stoke City
West Ham Utd
Wigan Athletic

kalau betul turutan kau ni sampai abis season, tanpa satu pon slip, aku email gambar bogel aku kasi sokernet publish..kalau tak, kau jawab.amacam?=D

Pak berkata...

gaya Glen Johnson dalam pic ketiga macam mengundang untuk diphotochop

Mr.Nepsy berkata...

mari kita berharap supaya adijaya punye ramalan ini menjadi,hehe...weh,shankly mana?anu sudah ptg blom?

pndx86 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pndx86 berkata...

hoi jarr, ko tak tahu ke adijaya ni pawang/dukun bola??dia memang da tilik abes da sampai ke lobang idong RH.. ko jgn main2 dgn ilmu tilikan dia nih!hehehe..

Jarr berkata...

hehehe..takpe.aku kotakan janji aku kalau dia betul..dia pon tak confident arsenal boleh menang epl sebab tu dia letak arsenal 2nd place.

"abg" mood nak berseloroh ye adijaya...hehehehe

pakkordi berkata...

Antara banyak2 komen dan posting entry lepas liverpool tewas semalam, komen yg paling menarik perhatian saya datangnya dari cik ean.

Hi cik ean. Jom la kopites. Jgn jadik syaitan, k?

Jarr berkata...

Btw...ada sape2 fans LP nak isi borang tukar team tak? --->Asohoku Keita

kau ingat fans liverpool ni Glory Hunter dan lalang mcm kau ke nak tukar tukar team?

ekekekekekeke

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kalah menang tu adat la kan... hehehe...
kene bakar tu adat la kan... hehehe...
kene bahan kalo kalah tu adat la kan... hehehe...
biase je tu...
peace...

amxar berkata...

keh keh keh... apa suda jadi?...

nasib baik fantasy aku tak ambik player pool...

amxar berkata...

@alan zed?...

aku pun dah ada firasat pool caca marba this season... kemungkinan relegated tue takde laa... tapi bley jadi kena pip moneyct n tott merebut tempat ke4... cam tahun lepas...

Juara InsyaAllah... Arsenal... player muda makin matang... takde main cincai gampunk cam tahu n lepas...

second... manu... ada chicarito... ada bebe... ada player2 muda...

third... chelsea... main bagus... tapi baru awal musim... tunggu laa time injured beramai2...

pool... aiseh man... jadi lauk laa season nie... kalau maintain tak kalah ngan klab hampas... dah kira syukur laa dapat top 6...

hehehehee...

btw... baru dua game... bola itu bulat...

linda radzi berkata...

hoi apa ni nak bogel2 plak?

tak payah nak pergi jauh2 jarr,
kalau betul season ends tepat dengan table yg adijaya susun tu, saya join skali.
tapi kerat kuku la kalau adijaya tu berani cakap table tu betul sehingga bulan mei nnt.

eh eh saper tadi yang kata liverpool akan relegate?
huh sembang bikin orang bimbang je.
kalau berani place la bet yang liverpool masuk coca-cola ke, liga super ke musim depan.
hah tak berani bet la tu.

amxar -
siap ada insyaAllah lagi tu.
tapi komen anda ada masuk akal skit la.
islamik betol!

Jarr berkata...

damn.ko tgk skang ni apa jadi adijaya?tak pasal pasal Linda nak join aku kalau prediction kau betul..
kalau tak betul apa kau nak buat ye adijaya?

ekekkekee

NikLas berkata...

hahaha... nk makan laukkk apa hr ni ek??

orang_es berkata...

blh buang dh kot team liverpool ni dr sokernet. bkn contenders utk top 4 pun. alahai kesiannn...

MaOi berkata...

takyah la buang.. kena ada juga team liverpool.. ada gak bahan hiburan..

Jarr berkata...

orang_es & maoi - kah kah kah kah...
get a life dude..sampai nak kena amik liverpool sebagai bahan...kah kah kah kah...jgn ini maciyam worr...the battle has just begun..

MaOi berkata...

jarr : hehe.. ari ni liverpool kena.. esok2 entah team lain pulak.. tk gitu?

abeih berkata...

HAHAHAHAHA....

"the battle just begun"


sampai bila la nak dengar...haha

Jarr berkata...

sampai kau tak larat nak dgr la bro...ahahhahahaha..

maoi - saya setuju ngan anda..ini stended.

adijaya berkata...

to abg jarr, mr.nepsy, newbie pndx86 dan miss linda radzi yang manis,

untuk pengetahuan kalian berempat, table tu bukan prediction/ramalan/tilikan saya. itu kan table EPL terkini setelah tamat 2 games.

jikalau anda membaca dengan lebih teliti apa yg saya tulis, mungkin anda akan faham maksud yg saya ingin sampaikan. diakhir ayat tu ada tulis "buktinya", that's means benda tu adalah sesuatu yg sahih semasa dipublishkan. tetapi kedudukan di bulan mei nanti mesti la akan berubah, nama juga "liga".

di sini saya tekankan sekali lagi, bahawa saya tidak pernah sekali-kali dan tidak akan membuat prediction seperti sis shankly yg sudah beberapa kali potong anu nya. semoga penerangan yg saya berikan ini sedikit sebanyak menjernihkan keadaan.

sekian.

peace! peace! peace!

MaOi berkata...

sis shankly? hahahahaha.. mana la pegi nya mamat tu hari ni..

Jarr berkata...

nasib baik kau kasi penjelasan cepat bro..
kalau tak, muntah darah kau nanti nak tgk gambar bogel aku...

orang_es berkata...

jarr - hr ni bahan liverpool, esk team lain lak. esok2 liverpool blk hahaha.. standard chartered la

Jarr berkata...

orang_es - recycle la ni eh?ahahahaha...cilakak lu bro.

talkIZcheap! berkata...

aku dh cakap dulu jarr, sokernet benci Liverpool, heh heh heh!!

Jarr berkata...

aku mmg caya ckp kau Iz, tapi tugas aku disini adalah mempertahankan team kesayangan aku dan memastikan panji berkibaran without fail!Apa segala bullet dan mortar, aku kena bertahan kat kubu.Memandangkan Shankly kena hantar bertugas ke Amerika Latin, tinggal aku, mevez,jannah,dingin,pet,linda radzi dan "juak juak" liverpool yg bertegang urat *anu* mempertahankan maruah kelab..

YNWA! oh emonye...wahahaahaha.

pepam berkata...

that's means ----> that means

palytoh berkata...

standet hatred la... XP

fikiranlicin berkata...

ceh..ada gak kelas "betulkan ayat omputih anda" dalam ni eh? hahahah..tuh, betulkan semua ayat tu woi...fakap!

Mr.Nepsy berkata...

baru la meriah...yang penting sumer rasional,kalo pool menang pun kita tetap kena pegi keja sok...

gula-gula berkata...

bapak meriah, siap ade grammar checking..haha

pekel berkata...

sis shankly=jarr

pekel berkata...

sis shankly=jarr=linda radzi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...