ANDA SEDANG MEMBACA

35

YEZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAA

Obefiend Weiland Selasa, Ogos 24, 2010 ,
Man City 3 - 0 Liverpool



35 Ulasan:

zexter berkata...

hi linda, hi shankly

Besi Karat berkata...

tanda2 MC bakal menjuarai epl musim ni.

Obefiend Weiland berkata...

laju lakhanat ni komen

LOL

al-rashid berkata...

kah3..

mAxx berkata...

adam johnson. itu jawapan kepada kehambaran liverpool. bukan joe cole

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

"raya nanti. Manyuu akan jadi rendang rendangan oleh Liverpool.
sebelum tu pagi nie , Kembar Manyuu, Mansiti akan di murtabak tabak kan oleh Torres and Gerrard utk juadah sahur .
Prediction - 2 - 0 (Torres x2)"


murtabak akan dijadikan juadah enak berbuka puasa oleh janda MU, Tevez, Barry dan rakan-rakan sambil menjemput torres untuk datang bebrbuka bersama..
rendang?? itu cerita lain..

mAxx berkata...

d.a.n.y - kalau ko chelsea, baru layak buat komen sebegitu. hehe.

Mohd berkata...

cun la dany..aku br nk quote..hi shankly..hi lindapool..aku tak tgk game ni..tp aku rs game ni mesti ref bias nih..kohkohkoh..

crone1585 berkata...

smart city main..hart good keeper le..

adijaya berkata...

abg jarr, sis shankly and miss linda radzi, where are you? :)

peace, peace, peace!

Zinedine Zaiddin berkata...

KEsian Roy Hodgson, baru awal season dah kena tapau! HAHAHA

fabregas berkata...

ffffuuuuu ---> http://sokernet.blogspot.com/2010/08/yezzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa.html

alan zed berkata...

Mancini tipu. Kata 3 weeks baru gel? Ini main macam dah 18 tahun bersama.

Damn, my butt hurts.

Kap berkata...

siapalah liverpool tanpa carlsberg.

Jarr berkata...

stress aku pepagi kalau camni....
takpe...baru 2 game...
jgn cepat melatah...

pndx86 berkata...

hahaha, RH baru 5 weeks kt anfield ko nk campare dgn mancini?bapak naive giler.. orang terencat pon boley pikir da..

Mr. Schomey™ berkata...

ahahaha. jarr sorang je yang tinggal. mana yg lainnnn

Jarr berkata...

:) kalah menang terlungkup, kau ttp akan nampak aku kat sini bro.hehe...

meor-name-depan-ku berkata...

You'll never 'berbuke' alone!!!!

NikLas berkata...

haha... kpd reina, tu la hang..sapa suh pndai2 ckp Fabregas the future star of barca, tgk2 Mascherano yg amuk nk kuar L'fool, nk p barca katanya, smpai x nk main smlm. dh la hr tu score own gol lwn Arsenal... Karma ehhh..


http://www.footylatest.com/barcelona-using-same-dirty-tactics-on-liverpool-that-they-used-on-arsenal/15963

pndx86 berkata...

karma ka, kamar tidor ka, buah kurma ka, ske ati korang la nk letak ape..

yg pasti fabregas yg gatai juboq nk ke barca.. logik la dol, his childhood kelab, bukan kecik2 anak punya kelab..

mascherano berambos pon tade hal lah.. we will survive w/o him..

NikLas berkata...

hahaha, pose2 ni jgn emo, mcm dak kecik je...
LOL

Jarr berkata...

kardio mana kardio?dia kena baca entry entry hari ni sebab nak tunjukkan walaupun kem Man U ade 3 pengulas, mereka tak bias.mereka ttp buat entry utk camp liverpool..

linda radzi berkata...

ye saya datang ni..
kecoh betol la zexter, mohd dan adijaya ni!

jawapan kepada kekalahan liverpool?
huh dah tentulah abg lucas kita!
saper tak setuju, jangan jadik munafik di bulan yang mulia ni.
adam johnson dan joe hart hanya sebagai perencah dan side effect je.

saya pun tak tahu la apa jenis sihir yang lucas tu pakai.
dah la main cam taik,
takde improvement langsung sejak join kelab.
tapi kenapa? why? alahai tolong la bagi tau kenapa dia masih dapat tempat untuk start.

tengok je line up pagi td, saya dah tepuk dahi dah.
permainan liverpool lagi bagus main sepuluh orang tanpa lucas,
daripada main sebelas orang yang mengandungi lucas di dalamnya.
ok lucas, itu untuk anda! setan!

untuk liverpool -
rilek2 je sudah..
kalau manures boleh kata 'alahai, inin baru 2nd match, dok ada 128 matches lagi remaining laa..'
then saya pun nak kata camtu gak la..

Jarr berkata...

Hi Linda...=)

pndx86 berkata...

hai abg jarr..=)

Jarr berkata...

hai adik pndx86, camne la aku nak sebut nama kau ni..

MaOi berkata...

jarr : aku rasa aku tahu cane sebutan nama pndx86 tu.. tp tkpe la.. tk elok la nak mencarut bulan2 puasa ni.. hehe..

alan zed berkata...

"kardio mana kardio?"

hehe.

nice !

Jarr berkata...

maoi - ahha...aku nak tersebut je ni...mcm dpt tangkap la plak bila kau komen gini...ahahahahahaha.

Perokok Daun berkata...

Jarr, tunggu malam nanti, sebutlah..lepas moreh..kahkah..

Jarr berkata...

hahahahaa terbaik ah P.D...akan aku sebut lepas abis moreh...

MaOi berkata...

lepas buka pun aku rasa dh bole sebut dah..

pndx86 berkata...

haha, liverpool's new boy.. pndx86

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

"mascherano berambos pon tade hal lah.. we will survive w/o him.."

jadi bila macherano blah, lucas main 1st 11 sepanjang musim...nice!!! mesti linda radzi suka...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...