ANDA SEDANG MEMBACA

32

Cap Ayam Revisited

Lucius Maximus Selasa, Ogos 24, 2010 ,

Kita ulang kembali gambar nostalgia ini sempena meraikan ketewasan Liverpool. Ya, sandarkan pada tin sardin Ayam Brand!

32 Ulasan:

Jarr berkata...

cilake...sedap plak nampak sardin ni.

oh ye, 1st!

NikLas berkata...

buat lauk bkak pose petang ni pon sodap jugak ni. pg td Toure brothers sahur 'Lauk ' sardin ni jugak kan..

Lann Shaukani berkata...

Kehkehkeh. Ada persamaan.

mikhaelahmad berkata...

freemason!

saudagar gaRAM.. berkata...

e'ehhh...
ada ayam baru..

Pak berkata...

hari ini berbuka konpem gua makan sardin

SFB berkata...

cap ayam... :D

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

lapar plak tengok tin sardin ni...

linda radzi berkata...

lucius?
ini post entry dr lucius?
betol ke?
ini bukan gaya penulisan dan entri dari lucius yg saya kenal dan admire selama ni..
lucius takkan post benda2 murahan camni.
lucius seorang yg sangat berilmiah dalam mengepost entri.
lucius,
anda adalah seorang penulis yang paling disegani di sini,
bersama pengetahuan dan penulisan anda.
jangan rendahkan ia dengan mengepost benda2 mengarut camni..
ini permainan syaitan semua ni.
yang kaler merah tu.

blitz berkata...

lek lek la linda.. baru pertama kali ke baca sokernet agaknya.. entri kali ni pun berilmiah juga.. kalau tk kerana gambar dalam entri tu.. tkde org tahu pun sardin cap ayam sama dengan liverpool.. kan ke berilmiah tu..

dewajiwa berkata...

kira Cap Ayam nih lagend gak eh. 1892 sial..Malaysia pun belum wujud.

MaOi berkata...

seperti kata kebanyakan penyokong liverpool, liverpool memang sebuah kelab legend.. hehe..

linda radzi berkata...

lek lek la blitz..
baru pertama kali baca komen agaknya.
anda kalau main bola, posisi mana?
penyerang ke, atau pertahanan?
kadang kala posisi kita masa main bola boleh di comply dalam bentuk penulisan.

adakah anda tahu bahawa ikan sardin buat pertama kali telah ditemukan di pelabuhan liverpool oleh seorang pemancing haram yahudi pada tahun 1891.
setahun kemudian barulah orang tau itu adalah ikan sardin.
tapi ikan sardintu dah jadik ikankering dah pun.

meor-name-depan-ku berkata...

mandi wajib best jugak....tengahari ni..

alan zed berkata...

lu jangan macam2 lucy... haha...

Jarr berkata...

oh jgnla panggil liverpool kelab legend..
kami takde apa yg dibanggakan pon..
setakat baru menang 18 title itu pon 20 tahun lepas last menang sebelum jadi epl..ngan 5 champions league..belum layak legend.

kamu patut berckp pasal kelab legend lain mcm arsenal ngan chelsea yg tgh nak merasa pegang UCL...buat malu je panggil kelab aku ni legend..

sapa sapa yg kelab beralamat greater manchester pastu pandai buat railways tu layak juga dipanggil legend...

just my 2 kupang and 2 kapiang.eheh

mAxx berkata...

erm. mmg liverpool byk history. tp kalau sokong dr 70an kira okla. tp kalau sokong lepas dah 18 title camne kira tu?

Jarr berkata...

maxx - ade relevan jugak kata kau, tapi kalau mcm tu punye kira org yg lahir hujung 70an ngan 80an takleh support Liver la kan?As for me, aku sokong Liverpool for my own reason.sama mcm era baru liverpool ni, semua tak penah merasa EPL lagi,faith jadi focus point la skarang ni.

if you have faith with your team, teruskan begitu.Apa jadi ngan fans yg sokong Havant & Waterlooville or Scunthorpe Utd?Sebab mereka sokong team tu?Apa yg boleh mereka harapkan dari team mereka?Passion for football bro..passion towards the game.

kalau dari kecik aku diasah dan dibasuh dengan match match dari league two, kemungkinan besar aku tegar menyokong salah satu team kat situ, even worse, team yg main conference.So cer renung renungkan...ntah apa aku merepek pon aku tatau...wahha.

mAxx berkata...

ha passion tu penting. tp xkanla nak dibanggakan dengan history yg kita pun xwujud lg time tu. ye tak?

aku sokong chelsea start dr 1995. chelsea takda history apa pun time tu.

kalau aku sokong sbb puas piala banyak, baik aku sokong real terus. ye tak? champ league dlm almari melambak2.

itula point aku. tu je

Perokok Daun berkata...

sokong bukan sebab menang bnyk pial u guys...ekeke

sokonglah dari hati..tanya hati nurani lu - "gua nak sokong pasukan mane ni?"

Yang mula2 skali terpacul, itulah yang lu orang sokong...ekekke...

Jarr berkata...

hehe..true.thats why aku ckp, they have their own bloody reasons kenapa dorang sokong team memasing..cara kau develop passion and your interest kat chelsea, maybe thats your own way.others?we never knew. =)

Kap berkata...

legenda dalam bentuk tin.

mAxx berkata...

tu la jarr. aku harap jgnla passion tu sbb piala byk. xde fun nya sokong begitu

mAxx berkata...

lupa lak, aku just bidas komen ko td jarr. ko kata liverpool x legend sbb 18title 5cl. chelsea baru2 je nak merasa cl. aku bidas tu je.yela team xde history kan?

Jarr berkata...

kalau ikut gitu, baik aku ikut ckp kau, sokong madrid terus.nak liga banyak menang liga sokong Selangor.tapi IC aku kod 11...wahha.

Jarr berkata...

hahaha..bab tu jgn terasa bro..
orang hentam liverpool lagi ngeri..
=) peace!

mAxx berkata...

selangor ni kes lain pulak jarr. sbb aku jati selangor, mmg aku bangga ngan history selangor. takkan la aku lahir kat sgor, piala da byk, aku kena sokong lain. sbb ni msia.

england tu lain la. kita bukan org england.

hehe

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ic aku 43... hahaha...

R.K berkata...

sekarang ni dah macam trend pulak , bila liverpool kalah tak boleh nak bakar . aik .

lolastitch berkata...

terus sandarkan kepada kenangan.

Popo berkata...

stat sokong arsenal sbb dpt hadiah jersi ori die yg cun..zaman jvc punye..

sito berkata...

gua minat jimmy floyd hasselbaink...ala, player man utd yang itam2 tu..


acah je..


ktbffh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...