ANDA SEDANG MEMBACA

26

Mari Mengeji

Jannah Selasa, Ogos 24, 2010

Ye. Kome tau le kalah 3-0. Dengan team kaya Manchester City pulak tu. Tevez yang sememangnya ada akaun gol dengan Liverpool dari zaman bermain dengan Manchester United lagi skor dua bijik?

Tapi dengan kekalahan ini dapat menggalakkan pengulas sokernet menulis begini banyak, then I happy je kut Liverpool kalah?

26 Ulasan:

Jarr berkata...

agree. hi jannah =)

Mohd berkata...

ayat pasrah.

Obefiend Weiland berkata...

sorry jannah

habis gameje terus photoshop. tak boleh kutahan gelodak nafsu mengajing team kamu jannah

LOL

Pet Shop Boys berkata...

Its ok, theres always next season


LOL

y.a.n.a berkata...

hahahaha...
then i'd say, MC is much better than Arsenal..

hi, jarr...

muaz berkata...

Nampak gaya, season ni kita da big 10 plak

Jarr berkata...

hi yana, arini buka pose sesama ye...=)

SocketWorld berkata...

ManC imitate Chelsea (buy the trophy)?
Good Luck!

Hi y.a.n.a.

Mr.Nepsy berkata...

YNWA as they say 'You'll Never Win Again'...hehe

ozilus caldinus berkata...

kahkahakahakh!

mari meraikan kejian!

kahkahakahakahkah!

kurus tp gemuk berkata...

xpe..xpe..
doa2 la liverpool kalah smua game...
klu menang satu game pon...
gua kompang satu kampung...

ozilus caldinus berkata...

inilah semangat

1 AYAM!
1 Liverpool!

tahniah kurus!
kahkahkahakahkahakahakah

Jannah berkata...

Hi Jarr.

Mohd. Ayat nonchalance.

Obefiend. Puasa. Ikat nafsu.

Pet Shop Boys. The season bukan baru mula ke?

y.a.n.a. Baru second game. Rileks sudah.

muaz. season baru mula bah kan?

socketworld. Battle of orang banyak duit boleh bina super team kali?

mr. nepsy. It's really You'll Never Walk Alone. You can Google for confirmation.

Ozilus Caldinus, keji lah kau sebelum kau dikejikan.

kurus tp gemuk. Mana hilang semangat kesukanan. Macam ni kalau dah tau Liverpool kalah every game kaya lah Bookie.

linda radzi berkata...

hi kurus!
confidentnya!
sesuai dibuat laki.
mana kampong anda?
saya nak datang.
tak kesah la kat celah ulu banat mana pun kampong awak tu terletak.
tak kesah la jugak kalau saya terpaksa bertarung dengan buaya ke, naga ke, atau raksasa yg mukanya tak tumpah cam anderson sekali pun, saya tetap nak datang.
sebab next match liverpool akan menang.
jadi saya nak la jugak tengok awak berkompang satu kampong ye..

dewajiwa berkata...

keep on walking Liverpool FC.
baru awal musim.

GGMU.

MaOi berkata...

next match liverpool lawan west brom.. mintak2 menang la ek.. kalau kalah, memang akan dua kali ganda byknya entri mengutuk liverpool berbanding hari ini..

adijaya berkata...

@maoi: diorang takleh sesaje menang, tapi mesti menang 6-0 atau lebih. kalau setakat menang 1-0 ngan west brom, memang liverpool sampah la.

hehe.. just my 2 kupang.

MaOi berkata...

tk kisah la berapa pun.. masalahnya skrang ni.. shankly mana? time liverpool kalah je, shankly mesti hilang.. heran betul aku..

alan zed berkata...

kekalahan liverpool adalah motivasi mereka...

demn.

Jarr berkata...

sebuah team sampah takkan berada dlm top flight tanpa relegation kemana mana league bawahan sama seperti team team anda juge..
jadi kalau nak berckp pasal team sampah adalah lebih baik ckp pasal perak jenderata atau felda united.

henrymevez berkata...

Maoi,

Shankly ada, tgh bertapa...dia suruh aku yang menegakkan panji2 Liverpool dlm sokernet nih...huahua

Jannah,

Takpe, biar la diaorg nak berkata apa, yang penting kita stay hot and sexy ya'll....

Kap berkata...

aku suka blog ni sebab seronok tengok readers komen penuh semangat.
bila lah kita nak rasa macam ni dekat liga kita ya.

undur!! sultan bola undur!!

Jarr berkata...

undur ke zimbabwe ke kap?

Pet Shop Boys berkata...

Aku rasa Jannah nak tulis tajuk MARI MENGAJI dan bukannya MARI MENGEJI.Kan?

Tell me Im wrong....

kurus tp gemuk berkata...

2 3 langkah sumbang pmulaan perjalanan..tadahal..biase la..
Sila ambil peluang fan lain..
Bila smpai masa kamu nti,jgn mencarut didalam hati..

Linda radzi : saya org ulu bendul..nti west brom main,jum la men kompang same..YNWA!!

farizizwan berkata...

Tak elok bro mengeji bulan puasa ni.Liverpool pernah menang liga 18x kot,diulangi 18x ok.Keh keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...