ANDA SEDANG MEMBACA

11

Kena Yellow Card Kerana............ ??

Obefiend Weiland Selasa, Ogos 24, 2010 ,
Lu tengoklah sendiri

Semalam Martn Skrtl foul Adam Johnson kotak penalti tapi tak kena yellow card. Hari ni jom tengok "kesalahan" seorang player sampai dilayangkan kad kuning. Tengok dulu baru komen.



Insiden berlaku dalam perlawanan Liga Europa antara Hapoel Tel Aviv dan FC Red Bull Salzburg. Pemain Hapoel, Itay Shechter meraikan gol yang dijaringkan beliau dengan memakai Yarmulke. Beliau memakai Yarmulke sebagai tanda "fuck you" kepada penyokong FC Red Bull yang mengajing pemain Hapoel dengan sorakan "go to the gas chambers".

Before this game I only like one jew in the form of Yossi "the Golden Jew" Benayoun. Tapi lepas tengok game ni Itay Shechter ialah my second fevret jew! Shalom! Nice sial cara dia nganjing balik fans yang anti semitik.

Lepas ni fans Liverpool kalau kena nganjing dengan pengulas Sokernet dibenarkan memakai topi berbentuk Liverbird sebagai tanda fuck you.

11 Ulasan:

Holden Caulfield berkata...

Mazel tov!
Haha..

ozilus caldinus berkata...

kalau nak menganjing FAM nak pakai ape pulak?
kulit rimau? kahkahakahakahakaha

Obefiend Weiland berkata...

nak nganjing FAM pakai topeng Abas Saad

HHHAHA

ozilus caldinus berkata...

kahkahkahakahah

ko memang terbaek!
kalau ada *sokundi pengulas aku undi engkau! kahkahkahakahakaha

*(sokernet+undi)

Jarr berkata...

Nganjing FAM?ajak trip gi zimbabwe..

ozilus caldinus berkata...

g zimbabwe?
makin botak tuan president!

kahkhakahkahkahakahah.

botak lagi dolah saleh!
kahakahakahakahakah

Obefiend Weiland berkata...

senak aku baca komen Jarr.. genius!

Mr. Schomey™ berkata...

muka shechter ni cam muka zidane oh.

adijaya berkata...

kepada encik pengulas, saya cuma nak betulkan balik info yg anda tulis.

this is champions league, bukan europa league.

mungkin ada juga benarnya kardio meminta rujukan untuk entry yg diberikan. supaya para pembaca tidak menelan bulat-bulat. diharapkan penulis sokernet lebih teliti dalam membuat artikel dan tidak hanya menaip ikut instinct.

sekian.

linda radzi berkata...

respon kepada ayat pertama.
semua orang nampak yg adam johnson mmg dah loose-footing sejak dia terlanggar bola masa nak menggelecek.
dan skrtel telah dikambinghijaukan.
walaupun afala ya'mu minimum sgt kontek dr skrtel,
adam jatuh laksan dibidik sniper 3.
ref hesitate nak bagi penalti.
tp dek kerana linesman yg beria2 mengibas2kan bendera selangor tu,
ref pun bagi la penalti.
ref pula antara menyedari kesilapannya atau tidak, tak jadik la nak bagi kad kuning.
atau boleh membawa kepada kad merah.

pergi ke zimbabwe untuk lawatan balas juga adalah satu idea yg bagus.
lepasa setengah tahun kemudian..
kuar plak citer bahawa yg ditentang malaysia itu adalah bukan pasukan bola sepak kebangsaan mereka.
tetapi adalah pasukan sepak takraw yg telah dikerah oleh presiden mereka untuk bermain bola.
huh patutla malaysia senang2 je bubuh!

talkIZcheap! berkata...

cempiyens lig pon dah ada box referee ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...