ANDA SEDANG MEMBACA

22

Lagi-Lagi Klasemen

Lucius Maximus Ahad, Ogos 29, 2010 ,

Teruskan bergaduh. Setiap kali aku kasi ‘up’ gambar mamat Liverpool teghoyak kat mak, setiap kali itulah juga ruangan komen akan penuh dengan pergaduhan antara peminat Manchester United dan Liverpool.

Teknik sebegini dinamakan ‘pecah dan perintah’. Lama sebelum merdeka dulu British guna teknik ini untuk melembukan kita penduduk Tanah Melayu, Singapura, Sarawak dan Borneo Utara. Sekarang dah nak masuk 53 tahun merdeka dan ia masih lagi digunakan, kali ini oleh Barisan Nasional untuk memastikan kita semua masih macam lembu. Cerita amoi masuk surau pun nak gebang setiap satu jam dalam berita semasa RTM.

Chelsea menang lagi 2-0. Sementara Red Devils dengan YNWA terus bertekak siapa lagi power dan banyak sejarah. Takde hal, yang penting KLASEMEN.

22 Ulasan:

adijaya berkata...

lagi-lagi 1st..

Lucius Maximus berkata...

Adik Khairul Idham,

Hujung minggu bulan puasa ni, tak tolong mak buat kuih semperit ke? Raya dah dekat, jangan baca Sokernet je

Encik Akmal berkata...

lembu... lembu... lembu.... lembu.... lembu..... lembu....

iKHwAn berkata...

adik khairul idham.. wakakakak.. nakakl budak2 zmn skang ni ek..

Mukmin Selamat berkata...

fat frank is falling down!
kah kah kah

meor-name-depan-ku berkata...

butang baju melayu hilang..
mcm mane nak semayang raye?

zul efron berkata...

adik khairul idham,
dengar cakap abang luci tu..

Zinedine Zaiddin berkata...

Malouda, Walcott score lagi...tp x naik2 pulak position dalam liga sokernet. chehh

keli berkata...

Fan MU,Liverpool trskn gado kasi kecoh sket sokernet nih. Fan lain jdkan pengajaran dan tauladan.Linda Radzi mmg lu terbaek......spprt liverpool it is a religion. Soalan aku camne nk megucap klu spport liverpool?.....(gua nak kasi bakar line komen lepas)hehehe.........

Kap berkata...

nanti jangan lupa ajak anelka jemaah sama dekat kajang.

j or ji berkata...

Hi Lucy!

R.K berkata...

boring la , individual performance - improve . gameplay pulak yang slow . pelik ghua .

janji klasemen .

al-rashid berkata...

janji klasmen..heh!

blitz berkata...

keli : tu la akibatnya bila dh terlampau 'true'

linda radzi berkata...

ke hadapan keli dan blitz -

ceh!
bakar line laaa sangat..
emo plak dorang ni..
macam mana nak mengucap kalau support liverpool?
sila la carik indirect translation untuk 'religion' tu ye.
kena kaji dulu sebelum bercakap, dapat?

biarkan chelsea menang..
kalau chelsea nak jadik juara liga tahun ni pun takpe.
chelsea ada berbelas tahun lagi..

talkIZcheap! berkata...

"asalkan klasemen" - ceh, kalo kata glori hanter, marah... :p

blitz berkata...

linda : eh eh.. takkan sentap kot.. baru cucuk angin sikit..

Jiraya berkata...

Blue is the color, football is the game.....tahniah jentera barisan nasional

Mohd berkata...

linda: indirect translation utk "religion" tuh ape eh?
maaf der..
saya tak main la google2 ni.
internet pun xde kat umah ni.
kehkehkkhehe

abershavin berkata...

kita bg liverpool berbelas tahun lg utk sandarkan pd kenangan
kui kui kui

keli berkata...

sori linda gua tye jer.....(gua tulis ni tgh meremang bulu roma ketakutan).......

kareem berkata...

Ha?amoi masuk surau?cite ape?aku xtau la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...