ANDA SEDANG MEMBACA

59

Tahniah Spurs! Welcome To The Club

Lucius Maximus Khamis, Ogos 26, 2010
Tottenham Hotspur menang ke atas BSC Young Boys malam tadi dengan jaringan 4-0 sekaligus layak ke peringkat kumpulan Champions League dengan agregat 6-3. Peter Crouch menjaringkan hat-trick, tak sia-sia ‘tiang lampu’ ni blah dari Liverpool.

Dengan kejayaan ini, Spurs secara sah menyertai 3 kelab England yang lain yakni Chelsea, Manchester United dan Arsenal dalam membawa bendera Three Lions ke dalam saingan Champions League.

Tahniah Spurs! Memang sah anda layak menyertai Club Big 4.

Sementara itu di Anfield…










59 Ulasan:

Marzuki berkata...

1st

Lann Shaukani berkata...

Labels paling best. Sandarkan pada kenangan!

fabregas berkata...

1.1st

nazry berkata...

hahaha! ni fav pic aku nak menganjing KOP fans ;D~

mikhaelahmad berkata...

tahniah hotspurs, tahniah!

meor-name-depan-ku berkata...

'tiang lampu'......

afterc berkata...

kah..kah..kah buat liverpool dan tahniah buat spurs.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pic gile sayu... hahaha...
crouch hatrick??

saudagar gaRAM.. berkata...

wooooohoooo...

lucy pantas gila menyambut kedatangan gua dan bart..

FdausAmad berkata...

Saudagar,

Ini musim baru laju ye tak,

Kita robohkan terus Shankly Gate tu kalau boleh.

kehkehkeh..

Shankly berkata...

Ramalan bookie -
1st team tu seeded , 2nd team quota , 3rd team qualify 3rd round , 4th team dr 1st and 2nd round qualify.

01 -Inter, Benfica, Braga, bursaspor
02 -Barca, Wenderbremen, Spartakt, rubin kazan
03 -Manyuu, Valencia, Ranges, auxerre
04-Chelsea, Realmadrid, ajax,twente
05 -Arsenal roma, Schalke,zilina
06-Bayern Marseile, tottenham,telaviv
07-Ac Milan , Shaktar, basel, cluj
08-Lyon , Panathiakos, copenhen, partisan

Final 16 – inter-bursaspor- Barca-Rubin Kazan- Valencia –Auxerre- Real Madrid –Twente- Roma- Zilina Bayern -Tel Aviv -Ac Milan- Cluj- Panathiakos and Partizan Belgrade

Final – Bursaspor vs Zilina

hahahaha .

meor-name-depan-ku berkata...

Shankly, bab2 macam ni memang die kaji abisss!!!!
ade p.h.d kot?

biz berkata...

KAHKAHKAHKAHKAH
Menganjing giler babeng..

adijaya berkata...

shankly, team dari satu negara tak mungkin duk dlm satu group.

daripada senarai anda:
01- Benfica, Braga
02- Spartak, Rubin
04- Ajax, Twente

semoga lebih berilmiah di masa akan datang.

a8jnme berkata...

shankly, awal betul dah keluar list..keh keh.

alan zed berkata...

do the robot, peter !

adijaya berkata...

@a8jnme: list dah keluar bro. real madrid sebagai kelab paling bersejarah di champions league dalam second seeded, ada peluang nak satu group ngan manchester united. hehehe.

satu lagi kelab yg cukup banyak sejarah di champions league (5 piala) malah tidak tersenarai sama sekali dalam seeded. aku pun tak faham kenapa. ada sape boleh tolong explain?

Holden Caulfield berkata...

lepas ni gua percaya Saudagar Garam akan lebih busy..hahaha!bagus!

p/s:gua tunggu Maradona masuk Aston Villa.haha!

Jarr berkata...

ni citer pasal spurs menang..yg nak up pasal liver apa neraka?Dah start dah perangai recycle gambar lama ni...sabar sabar.wa tunggu komen lebeh panas baru gua persiapkan diri membuat serangan balas.

ayobkelubi berkata...

keh keh keh

itu jek gambar paling best?. itu jek. keh keh keh.mamat tu sedih sbb tiket bas abis nak balik raya tak dapat. keh keh keh..

MaOi berkata...

hi sis shankly!

mohd faizal bin sarif berkata...

liga juara2 eropah !!! nama pon dah mantap dan solid! tahniah spurs.semoga lebih konsisten!

kareem berkata...

Haha...abe jarr panas punggung dah...

pOr berkata...

tak sangka ek ramai yg x suka dgn liverpool...

julu berkata...

hehehe..
spurs mmg terbaikk..
main dgn penuh semangat.

Pet Shop Boys berkata...

...sementara itu kami masih mengira berapa jam Rooney terus tidak menjaringkan gol :D

henrymevez berkata...

Tahniah spurs.

Nama pun Young Boys, masing2 ketinggian hanya taraf sekolah rendah, sedap la si tiang letrik tu buli budak2 kecik...

Hmph, apa ada pada CL? Setakat nak advertise kelab boleh la, ke semi belum tentu...haha

akudandia berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ayobkelubi berkata...

jarr : gua pun nak tag team ngan lu. sambil-sambil tag,kita kunyah kerepek ubi pedas..baru ada feeeeelllll..

ayuh, bangkit segera rakan-rakan penyokong liverpool ku!. yeehhhhaaawww!.

keh keh keh..

aranhellstorm berkata...

jarr: kita tag team, melampau dah depa2 nih...

Jarr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jarr berkata...

ayob - kunyah kerepek time bila bro?skang?=))

aran - yeahhh..mari kita.Amal makruf nahi mungkar..=))

mohd faizal bin sarif berkata...

sbg peminat bola sepak yg tegar dan berpikiran terbuka..ape yg harus ade pada liverpool skrg adelah konsistensi yg tegoh dan padu.turut diakui,manyu,arsenal,chelsea pon ade klh dgn liverpool.penah jugak beberape kali klh dgn team2 lain.tp ape yg aku nmpk secare jujur,team2 ini lebih konsisten dr liverpool.klh,merekan bingkas bangun dan terus maju ke depan.liverpool jugak maju kedepan..tp maaf rakan2..konsistensi tu lom nmpk lg.aku yakin,satu hari,bile liverpool dpt rentak konsistensi tu,bahan2 kutukan akn jdik balance blk kpd team2 yg lain.

ggmu.jgn amik hati..jgn mara..aku tulis dr hati yg ikhlas.

Jarr berkata...

well said bro =)

SyDen berkata...

Erm, Liverpool layak UCL ke? Lama betul aku x follow bola ni.

SocketWorld berkata...

Liverpool x layak UCL.
UCL mcm hilang seri.
mcm bosan je.

L.I.V.E.R.P.O.O.L anyone?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

mohd faizal: terangkan definisi 'suatu hari' anda.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

hi jarr

Jarr berkata...

hi armando....

Bert berkata...

mantap spurs!!

leverpool??? ermmm...

dewajiwa berkata...

cengeng gila mamat dalam gambar (metafora tinggi).

delarocha berkata...

liverfool??

aranhellstorm berkata...

tahun2 dan musim2 yang lampau aku terpaksa skipkan doa untuk memohon kesejahteraan dan kejayaan kelab tersayang selepas solat kerana mengiklankan arak.

sekarang dah pakai stanchart, walaupun ada unsur riba' tapi ada juga produk islamic contohnya stanchart saadiq.

musim ni dan dibulan puasa ini harap2 doa aku dimakbulkan tuhan dan Liverpool FC tidak lagi menjadi bahan kutukan di Malaysia amnya dan Sokernet khususnya.

insya Allah.

Jarr: 10 malam terakhir kalau bangun qiyamullail jangan lupa doa utk LFC dan doakan kesejahteraan bagi mereka yang memerangi kita...aminnn

Mohd berkata...

aranhellstorm: ayat lu tuh main2 ke btol2..kalu ye pn nak maen2..agak2 la.baek la doa utk rakyat palestin sane tuh.sekadar renungan.

-MsGoodNite- berkata...

Mcm tak percaya liverpool jadi loser...

aranhellstorm berkata...

mohd: duhh.....

Mukmin Selamat berkata...

terima la hakikat yang Liverpool sekarang mid-table team.

dengan kuyt dan mach nak keluar, duit perpindahan kasi bayar hutang mangkuk H&G tu.

pekel berkata...

liverpool dapat grup mane eh?

nasr berkata...

grup A skali spurs satu grup ngn inter, bremen sama twente laa.. gudluck spurs. hehehee

talkIZcheap! berkata...

aku harap Shankly dah tukar bookie dah... Dah tak pakai bookie sezen lepas yg dia ramal game Liverpool dlm Europa League dulu tu dah...

talkIZcheap! berkata...

cerita ceriti pasal kejayaan Spurs [Lucy kroni team2 London :P], tetiba kutuk2 Liverpool... dalam pada itu, fan Liverpool sempat lagi mengutuk MenYu
["...sementara itu kami masih mengira berapa jam Rooney terus tidak menjaringkan gol :D - PSB]

Biasalah... adat Juara, Love it or Hate it, Never Ignore...

iKHwAn berkata...

peh.. banyak pahala jarr dpt dlm bulan ramadhan ni..

janggout berkata...

comelnya gambar. haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

aranhellstorm: tak baik la camtu bro... =)

Perokok Daun berkata...

pengomen sokernet yg femes n mmpunyai thp sarkastik yg tinggi:

Shankly
dany armando
jarr
adijaya
err...kardio n bungwahab

komen2 mereka ni jer yg aku bnyk bace..yg lain, good luck...

R.K berkata...

hi perokok daun .

iKHwAn berkata...

adijaya semenjak bermenjak2 ni lbh gemar membetulkan fakta eh.. tahniah.. mmg kite kene de lembaga penapisan fakta kt dlm sokernet ni..

Jarr berkata...

@aran, 10 malam terakhir eh?Insyaallah.Aku doakan sekali kesejahteraan umat Nabi Muhammad SAW.
Tapi harus diingat, fans liverpool consider fans teraniaya sebab selalu kena bahan walaupun tajuk entry "Mari Memasak Mee Kari" atau "Bagaimana melancarkan perjalanan darah anda",ttp citer Liverpool gak kuar.

Doa orang teraniaya doa yg mustajab.

eh assalamualaikum dan selamat pagi semua.=)

aranhellstorm berkata...

jarr: setuju 100%. Kalau tahun depan tiba roman abramovich atau pak sheikh manchester city meninggal dunia secara tiba-tiba.. taulah korang nak carik sapa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...