ANDA SEDANG MEMBACA

32

Yossi We Can!

Yossi We Can!
(dulu budak Liverpool je boleh buat ungkapan macam ni)



Aiseh, terklasemen lagi. Kalau macam ni nampak gayanya tiap-tiap minggulah Chelsea terklasemen. Tak ada peluanglah untuk geng-geng tumbukan padu ke udara untuk klasemen sama. Aku saspek saudara Kardio bertambah tak puas hati nanti. Apa barang pengulas sampai 3 orang tapi klasemen tak juga?

Apa pun kemenangan Chelsea semalam petanda jelas siapa bakal menjuarai EPL musim ini. Ya, yang pasti ianya bukan Liverpool. Juga bukan Arsenal kerana walaupun mereka menang 6-0, tapi macam bak kata Pipiyapong musim lepas pun menang 6-0 juga tapi EPL masih tetap melepas.

Carlo Ancelotti lepas perlawanan menentang Wigan Athletic malam tadi berkata, “Ini bukan bolasepak sebenar, ini dah macam main Playstation”.

Masalahnya, aku tiap-tiap hari main Playstation pun tak pernah menang 6-0 dua kali berturut-turut. Main apa gamaknya Chelsea ni ye?

32 Ulasan:

Popo berkata...

Lucy..kardio ckp die nk link entri ni.die xsuke terime bulat2..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

suap lucy, suap...
kehkehkeh...

Shafiq Laiho berkata...

kasi cukup 6-6-6, gua boleh layan black metal. hoyeah~

kareem berkata...

tiru arsenal ar...ah,gua yakin arsenal got something season nih...

Obefiend Weiland berkata...

i love the golden jew even when he was with the bin dippers from mersey

gua tatau asal orang tak acknowledge kehebatan yossi golden jew. oh yes.. he's a jew thats why

sorry but the jew is better than Joe the Londoner

have fun with joe liverpudlian. i think the chelsea fans are loving their lil israeli!

LOL

yossi kadang kala nampak macam Garry Neville sial

sans the ugly mustache!

TheRedsOfMerseyside berkata...

Amik la mamat yahudi nih..Kami xkesah..Lalala~~

delarocha berkata...

haha mcm main playstation carlo ckp....

Kap berkata...

piala fa malaysia apa cerita??

al-rashid berkata...

chelsea!chelsea!

keli berkata...

Gol smpi 6 sklipon point ttp 3 je. Chelsea boring x best.

a8jnme berkata...

Popo..ko jgn..kang lucy bagi kisah lembu dan kerbau baru tau.
bak kata pepatah tag "bila lucy mengamuk hilanglah seri muka(kuih)"


*isk sedap plak bunyi seri muka ptg2 posa ni..ayuh ke pasar!

Holden Caulfield berkata...

@theredsofmerseyside:

admit it,it's that yahudi yang banyak backup jentera tengah and striking force kat liverpool previous years.nko ingat dengan sentimen anti-semitic tu boleh membantu kemenangan liverpool sekaligus untuk mengelakkan diri dari menyandar pada kenangan?

gua rasa chelsea main better with benayoun - be honest.

TheRedsOfMerseyside berkata...

@Holden Caulfield

Memang betul tu, dia yang banyak backup attacking Liverpool tapi since dia nak move from Liverpool, go on je la..Xkesah der sandarkan pada kenangan ke apa,aku dah biasa kena bahan2 ni..Hehe

meor-name-depan-ku berkata...

Gaduh-gaduh.... sikit2 nak bertekak!!!!

adijaya berkata...

kenapa chelsea buang joe cole dan ambil yossi?

1. joe cole main biasa-biasa je, nak gaji lebih.
yossi main agak power, gaji biasa-biasa je.

2. joe cole di chelsea jadi simpanan, masuk liverpool umpama superstar.
yossi di liverpool dah superstar, masuk chelsea memang sesuai.

3. joe cole first game dah dapat red card. bagi main next game haram tak score. dah bagi penalti pun sia-sia.
yossi walaupun tak main full time, dapat gak score kat kelab baru.

(utk kardio only) - sumber: http://www.chelseafc.com/

Lann Shaukani berkata...

Gua mmg dari dulu suka Yossi Benayoun. Dia bagaikan 'otak' dalam sebuah game.

All the best Ben!

Perokok Daun berkata...

gua dah agak dah... perpindahan yossi ni adalah satu konspirasi freemason untuk melaga-lagakan pembaca sokernet...

gua dah agak dah...

keli berkata...

Bgge sgt dgn si kering yahudi tu. apeda.....Baek korang letak gmbr anelka.

Daud berkata...

yahudi pun org gak.asal dia main ok.haha
aku kagum tgk tery main.berani matinya org.
nzogbia bagi boot kt dada dia..lama skit dia bantai blk.defender yg da otak.

Wahida Jumaat berkata...

walaupun gambr yossi...
tapi ak lebey sayang anelka..hahha LOL

Lann Shaukani berkata...

kardio mana kardio?

gua nak tau apa dia punya komen nih.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua suke komen lu perokok daun... lu ni memang perokok daun tegar la... tengah2 stim tarik, post komen... memang terbaik... kahkahkah...

iKHwAn berkata...

newcastle pun buat maa.. aston villa lak mangsanya..

delarocha berkata...

semua team stok taruh 6 bijik, tak leh jadik... next week chelsea taruh 7 pulak lah, mcm tak biasa kan.

R.K berkata...

lu main playstation tak substitute kan Yossi pasal tu tak bleh menang 6-0 berturut2 , lucy .

janggout berkata...

aku bajet total gol sampai last game season ni mau 200 gak ni kalau tiap2 game sumbat 6 bijik. haha

Jiraya berkata...

2 games 12 goals looking forward for next games

crone1585 berkata...

ini macam baru chelsea....gogogo

julu berkata...

nanii..
nanii...
nani...

(fans MU meroyan lpas game lwn fulham)

biz berkata...

chelsea lambat panas..tp, sekali dah panas..amek ko..kena ratah cukup2..

Mr. Schomey™ berkata...

aku nak LIKE komen perokok daun. hahaha!

Jarr berkata...

saya minat abdul salam je kat dlm chelsea...sebab everytime dia score, dia buat simbol rama rama (ye ke rama2?)..gaya seorang muslimin..
ingat lagi season lepas, masa yossi nak buang masa main tepi padang, Bosingwa dari kiri berlari gi kanan nak tapakkan belakang yossi...konspirasi Abdul Salam, dia bisik kat bosingwa suruh gi terajang.kang kalau dia buat nampak sgt.

skang mana bosingwa main dah..ntah apa point abdul salam nak cari lagi nak dajal yossi "mossad" benayoun...oh ye, yossi second game dah score, nanti joe cole second lepas suspension nanti dia score la..sabar ye kengkawan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...