ANDA SEDANG MEMBACA

17

Gumby Messi

Obefiend Weiland Selasa, September 28, 2010

17 Ulasan:

afterc berkata...

fes!hehehe

The Charlatans KL berkata...

fes eduardo, then ramsey, now messi. ish ish.

biz berkata...

kalau player arsengal, konpem 7-8 bln injured

henrymevez berkata...

Uih, camnih pun tak patah lagi? Siap boleh main pulak pagi nnt....

Syafiq berkata...

peh..cmtu nye pakuk...
bajet2 rest lame tu..
tp barca wat rilek je..kate 2,3 minggu elok r..
wth..

hellghast berkata...

messi kena kat ligamen aje,bahagian sendi,kita pun boleh buat mcm tu tapi tak sehoror tu,bukan patah tulang...

Diaz berkata...

Pasai tu la namanya Gumbi Messi...Betui dak brader obe yang kacak
lagi bergaya?

talkIZcheap! berkata...

tu, hellghast dh bagi penerangan dari sudut medical dah tu...:P

Holden Caulfield berkata...

fuck!damn it!

t E d berkata...

garang betul label die.keh keh keh

Prof Zul berkata...

monkey d messi

Zinedine Zaiddin berkata...

Patut ar dribble tarak mauuu..dia ni alien rupanya..ada secret organization dah ubah genetik dia utk jadi kenyal2 ala2 getah gitu..


HAHAHAHAHAHA

theDX berkata...

muka messi tuh ak tgh cool jek...mcm x kne pape...

hellghast berkata...

thedx,ko tak tengok muka Ujfalusi,tackle dengan penuh perasaan tu hahaha!!!

top_ace7 berkata...

cuba kalau Ujfalusi pijak buku lali yg sebelah luar punya. confirm messy !

matt mimpi berkata...

jgn tackle messi buleh dak!!!! - Liverpool supporter.

alan zed berkata...

warna jersi yg menimbulkan spekulasi...

hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...