ANDA SEDANG MEMBACA

17

Rebiu: Chelsea 2 - Olympique Marseille 0

Lucius Maximus Rabu, September 29, 2010 ,



Teknik berkepak ni memang pembawaan dari badi Olympique Marseille nampaknya.

Cis, klasemen kat dalam Kumpulan F lah pula.

Untuk malam ini punya perlawanan bolasepak sebenar, aku tilik Valencia 2 - Bolasepak Sebenar United 0.

Kita tunggu SMS dari Jorji nanti.
p/s: Pos ini aku tukar waktu terbitan dari 8:14 pagi kepada 8:00 pagi untuk memastikan pos khas Bill Shankly duduk di atas. Benda-benda sejarah dan sandarkan pada kenangan ni kita kena respek, betul tak?

17 Ulasan:

Cesc Luzeza berkata...

valencia tgh perform skng ni..top la liga tu..

Jeffry berkata...

Ya benar tapi kadang-kadang Mencester Unaited mampu menggila.Jenis tak menentu sikit

Encik Akmal berkata...

keh keh keh... halus.. halus..

hellghast berkata...

valencia belum teruji dengan top 2 serta giant killer Hercules... hehehe...
kalau nak tengok MU gile ko kena tengok berapa laju ferguson kunyah gula getah dalam sesaat! hahaha!!!

Syafiq berkata...

haha..bdasarkan form semasa dlm La Liga dan UCL..
valencia kalah xbyk la..1-0 je..
scorer..Owen..:P


GGMU..hhahahaha

mat berkata...

ntahpapentah pos shankly kat atas tu..

Kamen Rider berkata...

Mu kene lauk mlm neh. 3-1

jamsarisabian berkata...

valencia 3-1 man u..1 sbb own goal..man u kan bese da own goal nih..hahaha..

alan zed berkata...

anjing mana ada kepak?

ke haiwan mitos greek nie?

encik azuwan berkata...

nani patah kaki malam ni.

Zinedine Zaiddin berkata...

Glory glory fuckchester united. kalau kalah jangan meroyan macam laki yg berbulan2 xdapat nafkah batin.

biz berkata...

valencia boleh menang punyer
rooney sakit mental - out 3 weeeks
giggs skt sbb dh nmpk tanda2 uzur - 2 weeks
scholes pn skt sbb tanda2 uzur - 10 days

BWAHHAHAHHAHHAHAHAHAA

kareem berkata...

sayang betol valencia xmain game ni..kalo tak, ade sync skit..

Prof Zul berkata...

united bermain bolasepak sebenar lpas macheda masuk hingga hernandez. yg lain? ngantuk syal.

Prof Zul berkata...

*hingga hernandez gol

talkIZcheap! berkata...

biz lebih dulu sakit mental drod roo... haha :P

talkIZcheap! berkata...

*drpd... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...