ANDA SEDANG MEMBACA

27

Berita terpaling Hot Tahun 2010

FdausAmad Isnin, November 01, 2010

Cerita Piala Dunia oleh pengkritik bola sepak indie nombor 1, Lucius Maximus kini boleh di-order sekarang.

Cerita Piala Dunia + Para Penulis Sokernet
220++ muka surat
RM25 (termasuk pos)

Bagi yang berminat untuk mendapatkannya,

1. Buat pembayaran sebanyak RM25 ke akaun berikut:

1621 0663 5004 (Maybank)
Mohd. Saufy Nizar

2. Hantar e-mel bertajuk 'CPD' ke dubookpress@gmail.com dengan menyertakan sekali bukti pembayaran dan alamat.

3. Sila bercakap sopan dengan Abdul Dubook.

4. Bagi yang ingin membeli pakai tangan, anda boleh membelinya di UYA Distro bermula pada minggu hadapan.

Yang benar, Pipiyapong. <-- abang sweet:)




Kalau gua tak silap, buku ini cuma dicetak 200 keping sahaja!


Cepat order sementara barang masih ada.




p/s: dubookpress pte.ltd adalah syarikat milikpenuh bumiputra.


p/s lagi : Signature Lucius?, buat masa sekarang, perkara itu kami tak dapat sediakan..

p/s/s lagi-lagi: Signature? Datang Sabah. Atau pun tunggu aku balik Semenanjung nanti (Lucius)

27 Ulasan:

Lann Shaukani berkata...

OK! MAU!

Nik Saiful Anuar berkata...

hamba nak gak, mcm mane procedur pembelian???

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

komen pipi paling siot..

Popo berkata...

nk beli kat kedai takde ke?nk cash & carry..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

penyerang lagenda???

kah kah kah.. yg ni kelakar woit!

gua nak satu.. kat uya! distro ade kan?

Jiraya berkata...

nak gak.nie masterpiece, kena beli.wajib.

Luca DK berkata...

220 pages, rm25?

tak nak amik untung ke woi?

AlexiaAqram berkata...

'di atas kertas, dia adalah Supermokh. Di atas padang, belakang cerita'

melekat ayat ni sampai mati. terbaek. berhajat nak beli buku ni. :)

P.O.N.G berkata...

Saya sudah beli...harap dapat la buku tu di minggu hadapan....
(komen mcm dlm Majalah Bintang Kecil)

diazhavanaz berkata...

Okay la tu RM25...tak mahal, tak murah...just nice!
Boleh buat bahan bacaan sambil menunggu LRT nak samapai...

Pet Shop Boys berkata...

200 lebih je? come onlah!..pengikut Sokernet pun ada 800 lebih...

Buat seribu lah apa mau takut.

Abdul berkata...

cilake sapa tambah abang sweet tu?

BanDeLa berkata...

yg suda ada d sabah bila bole dapat signature????

hellghast berkata...

aku nak! nanti time aku ade duit bulan depan aku akan bercakap dengan sopan dengan Abdul Dubook...!!!

ayobkelubi berkata...

lucius: royalti aku jgn lupa.amik quote aku tu.kah kah kah!

FdausAmad berkata...

Lucius is the best regarding on football

gua rasa kena pebetui sikit struktur nahu ayat lu ni ayob..

Kahkah

kareem berkata...

gua pun rase salah ayat tu walaupun gua bukan cikgu PSSMI

ayobkelubi berkata...

@fdaus : yg betulnya camner?. lucius is the most reliable source regarding on football? or should i write lucius : born with the balls. kah kah kah

julu berkata...

utk student xde discount ke???.. keh2..

kareem berkata...

xyah..Student pun kaye2 skang..Pkai LC, pkai Iphone 4..Pkai Lenovo...

dasd berkata...

sape nk tiket lebeh...kawan i cancel last minit..die jual rm35...roger2 k

area cyberjaya

-mai 0124414164

Kak Ram Gc berkata...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170034343012698&set=a.110889512260515.17718.100000183993250

sokernet bla lg nk wt mcm nih....

gula-gula berkata...

mane ceite kecelakaan nani ni x kuar2 lagi..

Jiraya berkata...

nani ayam...goal anak ayam...hahahaha

FreeMen berkata...

wa sula beli. tunggu sampai sajeee.

silamuddin berkata...

ade lagi ke buku neh weh ?
aku pon nk beli laaa...

kareem berkata...

salam,nk tanye ade ke lagi buku CPD nih?gua baru dpt gaji nih...nk angkat 1...ala..tlg la reply...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...