ANDA SEDANG MEMBACA

76

gol tercantik tahun ini



76 Ulasan:

Mr. Schomey™ berkata...

like! el nani~

Mukmin Selamat berkata...

Fuyo! Fuyo!
gol paling power! power! power!

OLDDDDDDDD TRAFORRRRRRRDDDDDDDDDDD

Nik Saiful Anuar berkata...

mmg power, hatta idlan talaha pon blom tentu bleh wat mcm tuh, kehkehkeh

ashraf berkata...

hahah.haha.

Encik Akmal berkata...

FU

.Gory. berkata...

This is an art. haha

Jiraya berkata...

gol anak ayam

Awang Joe berkata...

bingai punyer gol...

Faiz Tapit berkata...

babi... nyesal ak tak tgk game ni aritu.. hahahha

Jarr berkata...

liverpool dah kuar relegation zone this week.takde sape nak nganjing ke?

rugila bajet promosi sokernet kuarkan sempena Tahun Menganjing Liverpool 2010.

top_ace7 berkata...

minum hai-o lebih ni.

mohd faris bin mohd aladin berkata...

nani main curik ayam.mane acy wey.

NikLas berkata...

kapten gua kat fantasy Premier League... lagi best dia score lwn Sp*r.

when Kelate Won, Arsenal Won, Sp*r Lost.. it's alwayz a perfect nite for me...

mat berkata...

Hilang sudah fair play...

Zinedine Zaiddin berkata...

Bodoh..nak main diving2 baik ganti Michael Bego..

jamsarisabian berkata...

pasnih kalau tak sedar-sedar gak team-team BPL tu aku tak tau la..kalau ngan team Man U Jangan buat baik..hatta kalau ada player diorang sakit pun jangan dibuang bola tu..main je terus..team macam nih jangan dibagi muka..hahahaa..

Nazurah Aishah berkata...

kalo i jadi goolie tu, i letak nani kat kotak D...i tendang dia plak biar gol :D

jumari jipan berkata...

sokernet patut buat aplikasi 'like' kat blog ni. pastu 'share' kat facebook. sharing is caring.

superbmadlin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Wan Perlis berkata...

alahai keeper

diazhavanaz berkata...

Hahaha, nani mmg joker sejati dalam EPL...

keli berkata...

Lbh kurg cam torres wat aritu mse game dgn sunderland....x jantan btul gol..pussy...ref Clattenburg burngap ref bebal di alam semesta.

thomas berkata...

diving itu perkare biase buat nani,kate CR wannabe.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gol tetap gol.. tak perlu dipersoalkan..
kahkahkah.. nani mmg pandai amek kesempatan di dalam kesempitan..

Ozzz300 berkata...

reff bodoh, nani xde tlo

kardio berkata...

Mula-mula tu, saya berpendapat pengasas Sokernet ni penakut tiada telur sebab ada 3 pengulas kem ManU.

Rupa-rupanya, memang penakut tiada telur dan penis sebab ada EMPAT orang pengulas ManU.

Kesian tengok pengulas ManU ni. Mesti malam-malam tak berani pergi toilet sorang-sorang

missnadira berkata...

buruk gile perangai..camni punye org pun ade eh..:P

keli berkata...

Congrats liverpool coz out from relegation zone. Mmg ade style lar torres pye pass kat Maxi. Bley lupe jap dgn si Nani psl gol camtu die bley celebrate cam gol tu cantek sgt. Aku rse Gomes msti patahkn kaki dier kt White Hart Lane nnt..Hi Kardio..still bukak citer lame lg? Udah2 ler....Deepavali nnt cuti dtg kt UYA.

Bert berkata...

Mark Clatternberg = Man Utd new signing..

z i z o u berkata...

ref paling bodoh after graham poll!!

kareem berkata...

Nani celebrate macam cantek sgt je gol tuh. Kalau Henry skor gol camtuh,pasti die rilek2 aje sambil tertunduk malu...

diazhavanaz berkata...

Ahh, tak bleh blah aku ngan komen kareem...betul sebetul betulnya!

ijan berkata...

nani2 hati ko keras..haha

al-rashid berkata...

peh, kejap je dah kena copyright!

theyohan1234 berkata...

aku pun stuju dgn kareem

mangifera berkata...

uh..faggot.

Jarr berkata...

apa kabar kardio?

apis_kh berkata...

team len jeles xdapat gol cantik mcm tu...
wahaha
ggmu..

Hambali ® berkata...

Mula-mula sekali, nani dive untuk penalti tapi tak dapat. Nani tipu. Ref kata go on.

Masa dive tu memang bola ada terkena tangan tapi ref tetap kata teruskan permainan memandangkan bola dah dapat kat Gomes. Bermakna teruskan main tanpa freekick.

Yang bodo adalah gomes sebab dia tak paham english. Dia ingat free kick sedangkan itu bola keeper yang biasa. Sepatutnya sepak terus bola (bukan freekick).

Ni bukan soal goal pussy or what. Ini berkenaan kebodohan Gomes, keeper dari Brazil yang tak paham arahan ref dalam English dan kelicikan Nani yang mengambil peluang.

Benda ni pernah jadi. Dion Dublin dah pernah buat dulu. Tengok sini ha.

http://www.youtube.com/watch?v=SwCAvhWkQaY&feature=player_embedded

kareem berkata...

Nani nak sepak pun macam cuak-cuak jer sampai Scholes 'ajar' baru nak sepak...kehkehkeh

mat berkata...

ko ni pandai tgk bola x Hambali... that very different version of goal btw Nani n Dion Dublin.

apa kejadah linesman flagged up time tu..then pastu setelah "dihasut" oleh Ferdinand, sgalanya berubah.

meen berkata...

setuju dgn hambali. yang nampak kat sini, ref tak stop game sebab nani dive, then kenapa perlu ada freekick. or adakah org2 disini marah nani sbb gol tu x gentlemen?
-bukan peminat mu

Hambali ® berkata...

Mat.

Linesman angkat tangan tapi ref ada kuasa untuk teruskan permainan.

Dan di sini ref telah memberi ADVANTAGE pada Spurs (kelab totok yahudi) untuk teruskan permainan walaupun ada 2 keadaan yang membolehkan Spurs (kelab totok yahudi) mendapat fre kick iaitulah:
(a)nani dive dan
(b)handball nani

Advantage yang diberi ialah, tiada free kick memandangkan bola dah dapat ke Gomes dan sepatutnya "it's done".

Masalahnya ialah Gomes berbahasa Latin (Dirty Latina Maid) dan ref berbahasa Inggeris (tak pasti loghat Scousers or tidak). Si Gomes ni ingat free kick jadi diletak di situ. Dan dalam keadaan tu, Nani tidak melakukan apa-apa kesalahan.

Seperti yang dikatakan tadi, Kesilapan utama ialah Gomes tak paham isyarat/signal/arahan ref dan sebagai penjaga gol 'berpengalaman' dari Brazil, sepatutnya dia alert benda tu.

Kalo tak percaya, tanya Subkidin. Dia pengadil Fifa dan pujaan Sokernet.

Owh ya. Video klip Dion Dublin hanya sebagai batu pembakar untuk orang-orang emo macam ko Mat.

Jiraya berkata...

sonang citer gol tak beretika.goal tak jantan.buat malu betul.

buya berkata...

dari kecik kan cikgu pendidikan jasmani da aja..main bola ikut wisel

Ahmad Hamidi berkata...

lah dah legal tak bertika apa lak. ref kasi advantage kat keeper kan.so salah keeper la pegi ingat freekick

Awang Joe berkata...

yang nyata gomez mmg bengap...hehe...hancur laa spud season nie...

Jarr berkata...

"dari kecik kan cikgu pendidikan jasmani da aja..main bola ikut wisel"

aku berpegang kepada fatwa ni..thanks buya.ko genius.

Bert berkata...

x pe, tu sumer experience for gomez..mcm blunder2 yg slalu almunia buat, tu semua experience tu..jgn risau, top4 tetap lekat punya kat spurs nnt..

COYS

-rj- berkata...

gol nie la spoil malam-bola-sepak-indah aritu..pada aku ref la kayu. linesman da angkat flag pon tanak ty kenapa.baik tayah pki linesman je.tuka ngan ballpicker lg bagus..

mat berkata...

nama je Ham'Ball"i.. tp xdel ball/ xde teluq. bak kata jiraya n -rj-

nyzm berkata...

semua orang menipu lah alahai

asrap virtuoso berkata...

@mat:
hambali kasi penerangan pon ko kata xde telur?
and buat pengetahuan ko, linesman angkat bendera SETELAH ref tiup gol..... maknanya masa nani sentuh bola dia x angkat bendera pon...

anyway referee2 lain semua backing decision nih:
http://www.express.co.uk/posts/view/208813/Bosses-back-referee-Mark-Clattenburg-over-Nani-goal

Jarr berkata...

takkan kita nak masuk bab pembelajaran linesman tak angkat flag ngan ref buta dan gomes blunder plak kot.chill sudah..

parodi, jgn emo sudah.ikut wisel bak kata @buya.

keh keh keh...

mr dimaz berkata...

gomez keper paling blur dlm epl tp x boleh lawan almunia...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha.. ramai tol yg emo ngan gol nani..
bak kate buya ngan brader jarr..

"main ikut wisel sudehh!"

kah kah kah

aku percaya kalian akan buat benda yg sama bila dapat kesempatan yg sama pada situasi yg sama macam nani..

bola sepak peringkat tertinggi.. dapatkan gol dengan ape cara sekalipun.. katakanlah henry,drogba,ronaldo,ronaldinho,torres, hatta messi sekalipun tidak pernah diving untuk dapat penalti.. benar ke? sedangkan lagenda argentina pun sumbat gol pakai tangan.. tak gentleman? memang la.. peduli ape!

football is all about drama,kontroversi,dan keghairahan.. football is about a strategy to win a game.. its a beautiful game!

sebab tu la datuk seri sepp blatter xnk pakai sistem kamera di garisan gol.. kerana kontroversi itulah yg akan mencipta drama dan keghairahan dalam bola sepak..

ok.. chill.. =)

p/s: ape aku merepek ni?

mentega gumuk bolat berkata...

noob

keli berkata...

Agree with dany..Kesimpulan Gomes bodo, Nani pussy, dan main bola ikut wisel dan bukan ikut bola sbb dowg maen sepak wisel....aaaaaakihkih...Enjoy guys...its a beautiful games. Sekian, tamat.

jamsarisabian berkata...

Sekarang aku nak tanya kalau korang adalah nani ape korang akan buat? Adakah berlari-lari anak sambil berselisih dengan Gomes sambil berkata "alah, tak gentle la goal macam nih, sat lagi la aku score",dan berlalu pergi sambil menyanyi lagu anak rusa nani, atau, korang akan buat ape yang Nani dah buat?

Jangan poyo kate tak jantan lah takde telor la. Kalau Indra Putra buat camtu time lawan Arab Saudi dan melayakkan M'sia ke Piala Dunia adakah korang akan mengangkat beliau sebagai hero atau mencaci beliau sebagai takde telor.

Chiiilllllllll...

p/s: aku bukan fan Man U....

shay berkata...

Korg kutuk camne pon aku tak kisah, tapi yg penting utk bulan Okt ni pemain terbaik MU adalah nani utk ape yg die sumbangkan... even bekas pemain terbaik spt Ronaldo pon ramai org tak puas ati tapi hakikatnya die diundi oleh org2 yang pakar pasal bola berbanding org yg mengutuk.. terima hakikat yg kini masa utk nani plak hampir tiba... dibenci dan disukai.... hehehehehhe

talkIZcheap! berkata...

dah kena team korang abis bantai xberetika la, xjantan la, keeper, linesman, ref, ferdinand smua kayu la...

Try tengok kalo team yg korg support buat cenggitu? Habis dalil hatta dari kerajaan langit pun kluar! Sama saje kita ni sebenarnya...

P/s: @jarr: Liverpool dah keluar dari relegation zone? Good for you.. Dah penat dah nganjing Liverpool, nak nganjing Spurs plak, kui kui kui...

-bukan fan Kardio-

kareem berkata...

Main bola biar betul2..Bukan main mcm takde telor dive ape semua.Tu pengecut namenyer. Apa gune piala kalau smua tu menang dgn cara kotor..

Opps, ni bukan gua kata. Ni Brian Clough(Ex-manager Derby County) kata ...

keli berkata...

Cube kalo team negri9 wat gol camtuh....mau runtuh stadium bkt jalil kne kejekn dgn fan kelantan.....Opps gua agak2 jelar...tp hati ko keras kareem....

Jiraya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jiraya berkata...

terjun teruk dalam sikit baru dapat penalti hahahaha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kareem: player mane yang 'suci' sangat tak pernah dive? kahkahkah! kau ni kelakar.

theyohan1234 berkata...

player mane yang 'suci'? comfom anelka..beliau kn ustat dan tabib..ngahaha

jenjibam berkata...

gua rasa tajuk tu je silap. lain-lain ok dah. tak nampak apa trabel yang melanda pun..

patutnya tajuk entri ni "gol paling drama tahun ini".

oh ye,
gua memang fan MU. keh keh keh...

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

sabar wei sabar...dah memang nama MAINCHEATster..ni kire normal la ni..biasanya dapat own goal free ngan penalty hahaha..

tapi nani celebrate tu xleh blah..cam baru wat gol bicycle kick aper?wahahaha..

ssmu (sorry srry m.u)

saudagar gaRAM.. berkata...

gol ni memang cilake..

ego seorang ref menjahanamkan peluang spurs..tajuk akhbar baik ni..

tg shaaban berkata...

at least, dia score pakai kaki...ha ha

mohd faizal bin sarif berkata...

yang dok bising2 apesai.kalo indra putra dpt pluang mcm tu pon die wat jugak.cume tak tau la tendang msok ke tak.yg silap reff n keeper.as a player..selagi takde wisel..jln terus!

ggmu

alan zed berkata...

gol yg true...

kah kah kah !

mambangmabuk berkata...

ahhhh..goal keeper bangang..

-bukan fan man u-

ijan berkata...

permainan bola sepak sebenar ulas jorji slpas melihat gol nani

hellghast berkata...

you get the goal and the same time you lost your dignity.that all people see...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...