ANDA SEDANG MEMBACA

59

Kawe Tau Abe Happy Blana.. Tapi Bakpo Selebret Mace Ning?

Obefiend Weiland Rabu, November 03, 2010 , , ,
LOLWUT? Aku tau menang Piala Malaysia first time itu suatu perasaan yang indah. Tapi jangan HAPPY sampai jadi "gay" sangat. Kejadahnya. Ini lelaki je perempuan. Ke KATHOEY kata orang Siam. Babi moleks!!

Ok aku baru aku perasan ini Stadium Shah Alam. Mungkin masa Semi arituh. But still ape kejadah punya fan ni? LOL



Kredit kepada Adib Zach

p/s : Haram jadah betui hanpa ni. Komik Hai-O Sokernet aku buat baik-baik punya cukup hangpa ambik tahap nala lepaih tu hangpa tak link balik dekat Sokernet. Pelaq sungguh! Nak repost kalu link letak bawah la. Jangan la hagpa curi macam tu. Hangpa punya pasai aku letak watermark besaq-besaq! Padan muka! Kasi pungkok butthurt sampai meghelit!

59 Ulasan:

Faiz Tapit berkata...

1st!!

Faiz Tapit berkata...

celake jijik

k0m4nd3r berkata...

Kesian nyo.. Menang pon salah, kalah pon salah.. Menang pon baling mercun, Kalah pon baling mercun. Hak dush!

sastraboy berkata...

hero selalu dicaci.

kah kah kah!

Nerzhul berkata...

pempuan ke laki kene cium tu? hampeh sungguh hahaha

Harizzamzuri berkata...

bro, ni kat shah alam. bukan bukit jalil

Pet Shop Boys berkata...

Apa nak marah..nak bercium kat KB tak boleh, buat kat KL ah....

Zinedine Zaiddin berkata...

Laki tuh...HAHAHA. Punya la obe geram smpai terpaksa guna bahasa kedah pekat nk pangkah balik puak2 plagiat nih.wakakakaka

Kuwe berkata...

ni bukan time final. dah lama dah gambar ni. tapi time final pun ada juga, dah terlepas ke internet tu tak pasti.

Cik Wahida Jumaat berkata...

itu lelaki..bukan perempuan...tgok body pun tahu..
aisssh!!!
astaghfirullahalazim..

Jarr berkata...

terlebeh parcos ni brader ni..ni baru Gomo Abe Keno Gomo..oh yeahhh!

drizzter berkata...

gambar lama tuh obe ..

nour aishah aniza hasan el-yusuf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nour aishah aniza hasan el-yusuf berkata...

mmg ade je yang bangang xngaji skolah..xnafi kan..tp knpa hal2 x elok mcm ni sllu tunding sblah pihak saja? :0

Jarr berkata...

gua dah boleh nampak komen komen seterusnya menjurus kearah mana.Out dulu lah, nak gi bermusyawarah ngan British jap.

Salam.


p/s: Jgn lupa, main bola ikut wisel ~ kredit to Buya.

DIYSAR berkata...

tudia skali loghat kedah obe bg hahahha

speedrider berkata...

pergh cakap penang sampai tergeliat abih lidah cheq!!!!

Otromen berkata...

stadium gua nie.. adeh....

.Gory. berkata...

HOI, what-the-motherfish!

mrlrie berkata...

Obefiend,

gambar nie pun org boleh cilok gak... depa bole kerat dari pinggang sampai comolot... buh watermark ganaih lagi laa... huhhuhuhu

Obefiend Weiland berkata...

ok aku tak prasan lak tu bukan bukit jalil

maaf la saya ghalit!

tapi kan. aku konsentret dekat aksi pelaq. tak nampak background. aahhaha.. sat na abang tukaq.

3rdfrom9 berkata...

Plagiat ??? masa aku kat sekolah dulu selalu jugak aku meniru jugak takut kantoi sebab tak buat kerja sekolah. Tapi aku kurang bernasib baik sebab tak dapat masuk UNI ( SPM cukup makan ja ).

Tapi aku blanja juagak kawan yang kasi aku tiru 2. Obe ko apa dapat ... angin satu badan ja tapi ko jangan la mengalah dengan puak2 plagiat nie ko bagi nama budak yang plagiat 2 aku nak ping nama dia kat GOOGLE... bagi nama dia famous seantara donia...

p/s komik ko Obe penyelamat kepada kemalasan kepagian semasa masuk opis.. demmm

r.k berkata...

perempuan la , ghua ada gamba penuh . beliau pakai seluar ketat paras lutut , kaki kecik je . and jelas tergunung belah dada belah kiri .

plagiat obe punya artwork memang cari nahas . bukan tak pernah ada yang kena .. jangan kasi kesian obe !!

Jiraya berkata...

pompuan tu kurang cun.nak muntah.

Jarr berkata...

pompuan tu dah mcm lady gagak ghopenye.

Radziah berkata...

tak habih habih ngan komik hi-o dia, sebulan tak habih citer. Ceh,,

yAnG berkata...

huduh perangai laaaa..

m_3_g_4_7 berkata...

kawe sndri x sokong hok ni...
Gomo blako... eeeee....

Nazurah Aishah berkata...

bersatu bertambah mutu...ekekeke
nyah, gayah, bapuk semua skali gomo la weh...

keli berkata...

apedehal....Sholes dgn neville pon prnh wat gitu. Siap tgh2 padang lg. Hahaha...Gay gay MU. Lady gagak, kahkahkah... lwk giler. Tp aku still confuse dgn jantina skrg nie. Kasi confirm la weyyy...laki ke pompuan?

physawleepart berkata...

http://paneh.blogspot.com/2010/11/tahniah-kelantan.html

huhu..tgk ler laki ke pompuan..konpius~

keli berkata...

Bapok rpenyer....babi tol lar kasi gua konpius jer.....

physawleepart berkata...

haha..konpius itu indah :D

brandon flowers berkata...

haha sian obe aku prasan ada orang songlap komik ko.

blitz berkata...

r.k: lu biar betul tu pompuan.. tgk gambar ni, gua memang yakin ni bapuk.. lu bole kata pompuan.. lu biar betul bro..

amazing gila berkata...

bro..ni lelaki..dia pkai topeng mulut pompuan....x tau x yah bicara...aq ade time ni..

farizizwan berkata...

Tudia!!Obe maghah sampai keluaq ayat kedah padu.Baguih punya dok ada.Haha.Depa yang curi memang pelaq.

Bert berkata...

gomol jgn x gomol

keli berkata...

CD lagu CT Nurhaliza(pojaan hatiku) pon org cetak rompak, inikn plak komik Obe...sobar jolar...

Lann Shaukani berkata...

CAM HARAM. kasi tendang itu 2 ekor makhluk.

r.k berkata...

blitz : kalau bapuk , no wonder lah kalau tersilap kan ... kalau jantan lain la .
amazing gila ada masa ni , cer tanye beliau lebih lanjut , mana tahu beliau yang amek gambar ni . LULZ .

frwls berkata...

cinta itu buta.

walau di stadium.

al-rashid berkata...

what the fish??

theyohan1234 berkata...

plagiat = pelaq
kasi link kt mana plagiat itu berlaku

hellghast berkata...

Gomol Kelate Gomol,aduh bergegar serambi mekah...

kobEj0rdan~ berkata...

bro.mohon share kat blog ea:P

ska berkata...

gamba ni dah ade kt blog paneh.blogspot.com... tp watermark ade kt sokernet.blogspot... gambo ni sape punye?

ape2 hal pon...cam sial la perangai gampunk2 3 ekor ni....

blitz berkata...

ska: kan dah tulis tu..

"Kredit kepada Adib Zach"

xeroxing09 berkata...

cek mana tau bapok ka pa.cek tak dpt check pelaq dia.

alan zed berkata...

eww... kih kih kih

Awang Joe berkata...

tgk gmbor nie blh wt hilang selera seminggu nie...hehe...

Pet Shop Boys berkata...

Nilah budak yang pau aku kat CM hari tu!....

well anyway tahniah Spurs. Hebat Bale tu.

Jarr berkata...

dah mula la ni perangai malas nak update.

eqainlalaland berkata...

perot seperti beritney

Kap berkata...

budaya amareka.

Raiden berkata...

Lahanat!! Hilang selera aku, tapi aku rase dak MU suke kot gambar2 atas nie..maklumlah..

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2010/4/17/1271523291302/Gary-Neville-and-Paul-Sch-001.jpg

Mat Pintu berkata...

ni mmg kat shah alam ni...malu woh aku tgk, mcm takde hiburan lain nak wat. Tapi biasa la kn, dlm pnyokong yg ramai2 ade je yg nk MENCURI FOKUS, gersang sangat...
tapi kata la nak kata apa pun, janji waun ni kitorang juara! yeah! GOMO KEALTE GOMO

Wan Perlis berkata...

jakun mana ni

denminatbola berkata...

jakun mana lagi..klu bukan made in P.Timur...(-:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...