ANDA SEDANG MEMBACA

25

Tahniah Abe Dan Mek Kelate Kerana Berjaya Akhirnya Memenangi Piala Malaysia Dan Menempa Nama Dalam Sejarah Bolasepak Malaysia

Lucius Maximus Khamis, November 04, 2010 , , , , ,



Dari Azizol Abu Hanifah serta Yob dan Yong seluruh Perak.

Juara 7 kali Piala Malaysia, juara 2 kali Liga Super dan juara 2 kali Piala FA.


Ipoh Mali Talak Sombong.

25 Ulasan:

talkIZcheap! berkata...

berlagak nk mampus... huhu..

Lucius Maximus berkata...

Yob memang begitu

deus X machina berkata...

tahniah juga dari seluruh rakyat Selangor

32 kali Piala Malaysia, 5 kali Piala FA dan 2 kali Liga Super

amirull berkata...

teman dah agok mesti ade oghang selango nak nyebok jugak letok statistik.

terbaik la lucius!

deus X machina berkata...

kah kah kah

Taufiq Ali berkata...

32 kali Piala Malaysia, 5 kali Piala FA dan 2 kali Liga Super

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

sokong deus dan taufiq.. hahaha.. 32 kali piala Malaysia..
btw, nape review utk game2 EPL@UCL dah kurang..
korang bz ye? duhh! dah sangap ni..

Nazurah Aishah berkata...

erks... orang Johor dok dendiam la camni.

Syakir berkata...

perak mne ade mng liga super lagi..
yg 2 kali tu sebelum liga super wujud..
liga perdana divisyen 1 kalau x silap

keli berkata...

Korg rase2 lar ader x team kat dunia ni yg menang cup same byk mcm selangor.....kompem x byk. Heh.....Viva Selangor. Ha'ah lar entri UCL senyap sepi je...ke korg rindukan liverpool kt UCL....hehe....

Luca DK berkata...

ipoh mali memang talak sombong.

liversoul berkata...

Perak & Selangor = Pasukan sandarkan pada kenangan!

LoStGuErReRos... berkata...

Hanya pasukan Perak Saje yg mampu memotong rekod Selangor 32 kali juara PM... 32 ngan 7 tak jauh mane pun... Ape ade hal... Tu pun tunggu Malaysia capai Wawasan 3030 ar...

Kejor Yop Score!!!

andymanjoi berkata...

liversoul...

dengor sini org manjoi nak cakap,perak bukan pasukan sandarkan pada kenangan tapi lebih kepada bangun semula kerana kenangan...haha

tunggu le taun depan, kome semua tengok le mcm mane perak mengganas

azlan berkata...

tahniah dari kami rakyat Kelantan utk semua yg pernah menang Piala Malaysia.

berkali kali bakar kerusi stadium. korang mana pernah.

Gomo Kelate Gomo

big bear berkata...

ah! yang penting, legend dalam gambor tu.

gol dekat likas tak mungkin dilupakan. haha!

m_3_g_4_7 berkata...

Tukar krusi stadium di tempat anda pada yg baru...hubungi kami, kami akn slesaikan masalah kerusi buruk di stadium berhampiran anda dengan kaedah bakar2...jangan berlengah...

p/s: kami cuti sementara ligaM belum start.

shah amirul berkata...

kejor mek kejor! aha :P

hazlay berkata...

dunhill,,, hati kau keras

theyohan1234 berkata...

kedah ade gak double treble..hehe..nk mnyebok gak

PERTS MOTORSPORT CLUB berkata...

ade gaye pengulas liverpool la lucy skang.....byk benor sejarahnye....yedak...

Kap berkata...

32 kali Piala Malaysia...
...tanpa seni kungfu dan lempar mercun.

Raiden berkata...

Yob akan kembali mengganas, kome tunnggu je!!

anak posmen chemor berkata...

Ipoh Mali Talak Sombong !

ICT One Stop Solution berkata...

Ipoh mali tatak sombong......takdak bising-bising..menang diam seri senyap kalah sohh je.... Kejor YOB kejor......tguuuuu seladang asah tanduk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...