ANDA SEDANG MEMBACA

15

Birmingham City 0 - Everton in Pink 2

Jannah Ahad, Oktober 03, 2010 ,
Saya ada satu pengakuan terbuka.

Saya.

Saya.

Saya tak kenal seorang pun pemain Everton, walaupun saya mengaku Everton is my second team.

Tapi yang saya tahu adalah perlawanan malam ini adalah kemenangan pertama buat Everton. And it pushed them on top of Liverpool. Jadi kalau esok Liverpool kalah lagi Liverpool memang kesian la top three bottom.

Anyhow. Ladies. Pink jerseys. Comel kan?

Hari tu kat Uya ada borak dengan abang Pipi, cakap kat dia design la satu ladies Sokernet shirt. Letak pink ribbon satu kat logo Sokernet. Sure comel gila pergi dating pakai T-Shirt ni. Boyfriends ladies mesti bangga awek mereka baca Sokernet kan?

Gambar-gambar dicuri sepenuhnya dari laman sesawang rasmi Liga Primer Inggeris.

See even the socks are cute!

Yeah I love my pink jersey!

Suck that bitch!

15 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

i am not manly enough for this shit Jane

aku sangup pakai jersey liverpool dari baju pink ini

mekasih

P.O.N.G berkata...

pink..oh pink.....rasa macam....macam....ntah la...korang la sambung....owwwhhh pink...

hellghast berkata...

maybe their underwear is pink too...surely ladies2 besemangat hahaha...for me? guys who wear pink...commonly pondan...hahaha!!!

mr dimaz berkata...

pink:lembut d lua garang d dalam..
moyes baru sedar team dy dalam bahaya..hugson je yg x diri lg..

Diaz berkata...

Kah kah kah kah kak kiah!

Man u mmg bengong draw ngan sundalan!

r.k berkata...

dan ghua rasa hampa second team ghua tumpas dengan pasukan pink ni . (.--")

Wahida Jumaat berkata...

comeyh kn?
Smlm tgok pun,comeyh je everton kt pdg.hehe

keli berkata...

Baekk punye... Auuwwww....

eskaypiboys berkata...

pink palermo

Zinedine Zaiddin berkata...

cmne nak anta artikel kat sokernet tah?

kareem berkata...

Kenape 2 kali jannah letak gamba Hleb?Ada apa2kah?

hellghast berkata...

hahaha cakap aje lah miss Jannah minat kat Aleksandr Hleb,tapi saje je buat review team pinky kinky...tul tak abg kareem janggut! hahaha!!!

Jannah berkata...

Selepas mengGoogle Aleksandr Hleb, saya rasa, wow. Cute ajer mamat ni. Oh itu nama that guy in blue shirt dalam gambar di atas. Okay.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa nak diherankan kalau Everton memakai jersi warna merah jambu?

Sebuah kelab rugbi terbesar di perancis, Stade Francais pun pakai jersi warna merah jambu. Satu kombinasi yang janggal tapi menyegarkan.

Atau mungkin disebabkan bulan October itu merupakan Breast Cancer Awareness Month?

reformist101 berkata...

Ahh.. Second team should not exist at all! Nanti orang kata glory hantu (hunter)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...