ANDA SEDANG MEMBACA

46

HAHAHAHAHHA HAH A HA HW AH HA H WH AH AH AH #2

Once again from the top lads!

HHAHA HA HA H AHA H AHHAHA AHA AHA HAHAAHAH HAHAHA HA HA AH HAHA HA HAH AHHHA HAHA HA h AHHAAH hAH AHA AHH AHAHA AHH AHH Ha ha hHAHA AH HA AHHA AHAHAH AH AHHA HAHAH AHA HA

SUNDERLAND?

HAHA HA AH AHAA H HHAHAH HAHAAHA HHAHA A HAH HAHA HA HA HA AH AHAH A AHHAH HAHAHA HA HA H AH AHA HH HAHAHA HAHA AH HAHA AH AH HA AH AH HAH AAHA A AHHAHAH HAHAAHA AHA HA

Minggu lepas kelab sandarkan kepada kenangan seri dengan Sunderland lu orang gelak macam lah lawak sangat keputusan 2-2 game tu. Siap kata Liverpool has been. Tak layak menang liga and lagi baik di EUTHANISED sahaja macam kuda lumba yang patah kakinya.

Wei

At least game tu ada 4 gol dow! Ini game sangap bosan tahap dewa ni. Satu gol pun takde. Mana KIKI LALA MACHEDA? Mana sentuhan emas DIMITOP BERBATOP?



Tadi gua chat dengan Jannah dengan menggunakan teknologi FACETIME iPhone4 (semua penulis sokernet dapat free iPhone 4 ehsan EA SPORTS pasal LUCI buat rebiu kat bawah) . Dia dah janji sama gua kalau Manchester draw malam ni dia bakal belanja gua dating. Kalau ManU menang gua kena belanja dia movie marathon filem EAT PRAY LOVE ,MAGIKA dan ENDHIRAN dekat Pavilion!

Seb baik draw.

Ok Jannah sayang..... nak makan burger dekat Chillis ok next time dating. LOL!

GGMU

46 Ulasan:

Jannah berkata...

Kita nak gi dating kat mana ni? And makan kat TGI Fridays. Burger dia lagi best dari Chillis.

-zAp- berkata...

GGMU??hahaha

tengku berkata...

berseri-seri...wahahahahaha

Emmet Muhamad berkata...

hahahahahahahahaha haambarrrrrrrr

Obefiend Weiland berkata...

kita dating la mana mana. we get fat together gether ok?

sastraboy berkata...

kah kah kah kah kah!

alhamdulillah. gua ada bahan nak membahan member gua nanti. haha.

gua like aa ini entri!!

kah kah kah!!

GGMU!!

kah kah kah!!

aranhellstorm berkata...

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah!!!!!!!!!!

biz berkata...

MUAHHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA
Scholes dah tua..xlarat nk main angin dgn Cattermole
BWAHAHAHHAHAHAHAHAHAA
to: Fuckerster United fans

henrymevez berkata...

kah kah kah kah kah!

Ingatkan cukup la ada sorang Berbaflop, nak masuk sorang lagi "Bebe" flop!

Alex, your time is up!

Kakakakakakakakakaka!

biz berkata...

BEBE
overrated and over-hyped!!!!
KAHKAHKHAAAKAAAHHHH

Obefiend Weiland berkata...

be be bebebbee ooooooooooooooh

budget ada bebe leh femes macam BIEBER la kunun

mohd berkata...

obe team ko apa cer??? kompem juara season ni...

juara seri...


wakakakakaka....." bila manchester seri hilanglah seri muka nazri jorji fdausamad

biussaraf berkata...

wakakakakakakaka waka waka eh eh.....
padan muke syaitonnn

Diaz berkata...

Aduh....with all due respect, entri bro obe mmg macam sial!!! hahaha...

Aku pun nak nyanyi jugak...

"bebe, bebe, oooooohhhh...bebe, bebe, oooohhhhh"

Actually aku tak kisah sgt pasal bebe nih, tp cara komentator bagi attention kat dia masa dia nak masuk tadi macamlah hebat sangat pemain baru alex nih. Baru main beberapa minit lawan scunthope terus dilayan macam star kat UK...chit podah!
Asamoah Gyan masuk haram diaorg kat cakap apa2...

"bebe, bebe, oooooohhhh"

hellghast berkata...

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! apeciter Man Lu main cam sampah...takde arah tujuan langsung setan merah main,takut ade bola pantai ke? hahaha!!! time Man Lu main kat theatre of dream off bukan main dia minta masa tambahan sampai tak masuk akal,main kat Sunderland referee lambat tiup 20 saat dah mula mcm ayam berak kapur sirih hahaha!!!
sekarang lah masa team2 lain menganjing Man Lu hahaha!!!

biz berkata...

Satu lagi...
Anugerah OSCAR untuk NANI.................
HAHAHAHAAAHHHHHHHAHAAAAAA

mankaran berkata...

bola sepak sebenar...

iKHwAn berkata...

haha.. memang tepat ke sasaran.. tahniah lah obe.. keh keh keh..

beron berkata...

kalo bolasepak sebenar camni gayenye baek tgk golf

muaz berkata...

Obe, u the best..

Gelak ramai2..

HAHAHAHAHAHAHHA...

Gelak lagi..

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHA

P.O.N.G berkata...

fuuhhhh.....nasib baik aku support Liverpul minggu nih.....

abeih berkata...

HAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA. KESIAN DIA!!!!!

ayobkelubi berkata...

gua malas nak gelak besar lagi geng. liverpool belum main lagik. Orang yang digelak dan diberi sms berklonkan anjing tak mejawap.

Jadi.

nanti dulu geng.

mr dimaz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mr dimaz berkata...

fulham pecite..??
mmg flop la mu men kt away,,sunderland lak tgh onform siap mng lg ngn city..sunderland mng ngn city??ok la tu mu seri,,city kuat kowt..hahahahaha

Obefiend Weiland berkata...

fulham raja draw

masuk game ni sudah 16 game under Hughes draw! lol

what to do. zamoraa injured. dembele injured. we only have makeshift dempsey as striker

kesian fulham. tapi draw is good for us.

jalanjatuh berkata...

off topik jap..
nak tngok liverpool lwn team FAM
g tngok vid neh kat youtube
http://www.youtube.com/watch?v=qV-0Ed0MiQE
hehehe

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

bukan glory2 mu ni...
tp sory2 mu hahahha

Fujiwara berkata...

tp kan., mmg patot la seri., tgk la manager sunderland tu sape., bekas pemain mane., Man Utd.!! sbb tu la bagos., lalalalala., (alasan aku kat membe setable td)

jamsarisabian berkata...

aku bajet 2011 pasni ada entry yang kata game semalam tu adalah bola sepak sebenar..haktuih..hahaha.

papaskizo berkata...

Game semalam adelah "BOLASEPAK SEBENAR" that's the fact!

keli berkata...

Haaaktuiih...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

hahaha. biase je sume tu. xde ape yg pelik pun. MU pickup memang slow. lepas krismas nanti tengok la. (dah xde alasan) kahkahkah

keli berkata...

Kamon MU fan fight back mcm slalu liverpool pye fan bt. xkn nk tggu liverpool pye game kot. Mne korg pye 'TRUE'?

zool the Hitler berkata...

I lap u laaa obi... satu tumbukan padu ke udara..

kareem berkata...

Liverpool 2 Sunderland 2

Sunderland 1 Arsenal 1

Sunderland 0 MU 0


The bottom one is the most 'hina'...

mambangmabuk berkata...

aku sambung..hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahhahaahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahhahaahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahhahaahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahhahaahhahahahahahhahahahhaahhahaahhahahahahah

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

aku tk tahu la korg perasan ke tak
tp siryes tkder fan man utd lgsung menyalak dlm komen2 nie
kaman MANURE~~
manakah pembuat zuriat anda~~~~

gua try smbung jugak
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

aku fan MU. so? biase la kalo seri atau kalah. kan ke bakar membakar amalan mulia. hehehe. bakar la selagi boleh. in the end, tak no 1, no 2. cam biase tiap2 season. team lain juz pelengkap je. penambah rencah dan perisa. at least we not fight for relegation. liverpool? who?

biz berkata...

Fuckerster United
boleh jd bahan gelak utk 2 mggu...
BWAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

frwls berkata...

"Liverpool 2 Sunderland 2

Sunderland 1 Arsenal 1

Sunderland 0 MU 0


The bottom one is the most 'hina'... "

kareem....jangan camni kareem. dorang tak hina k....

tak baik kareem...dorang tak sehina ni.. cuma minggu lepas dorang menyalak kuat sangat...

kuzer berkata...

kesian...boleh nyalak time MU seri je ke...okla tu ada gak msa tuk korg nk happy2 wlupn MU xloser lg cm loserfool...ops lupa celsiyal ngn ank buah mr.bean da klh kn...kehkehkeh...chilll sume jgn glabah sgt k..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Liverpool 2 Sunderland 2

Sunderland 1 Arsenal 1

Sunderland 0 MU 0


The bottom one is the most 'hina'...


yg komen lagi hina sebab sume dapat 1 point je pun. kalo seri boleh terus dapat cium cup tanpa cium kamera itu cerita lain. kah kah kah.

abeih berkata...

Ada orang emo ke? wakakakakakakakkakaka. kesian MU. hahahahahaha

julu berkata...

haha
korg ni bile MU seri dgn sunderland dah gelabah tetek nk masuk sokernet kononnya nak bahan MU..
we all fans MU terima seri ni dgn hati terbuka..
act minit 70 aku dh harap MU kalah jek..
ye la.. main mcm haram.. midfielder x baguss langsung..
aku dh doa bnyk2 biar MU kalah..
kalo kalah game ni, game2 lpas ni ade motivasi sket..
sbb sampai skrg MU xde kalah kan..
xde kalah beb..
kalah??.. xde bebb..
skali lagi.. xde kalah lagi weiiiiiiiiiii...
kalah??.. apa tu??..

so..
perlulah satu kesedaran sket kepada MU..
motivasi diorg datarrr jek..
bak kata pepatah..
kalau jatuh kali ke-9.. bangun la utk kali ke-10..
walaupun xde kaitan..
seyes.. kitorg fans MU x kisah lgsg seri sbb kitorg mengharapkn kalah untuk menang bpl season ni (apa aku mengarut ni)
korg team cap ayam sume xkn faham nye..
ye la. sume hati busuk jeles kat MU..
huahua..

komen membekup MU lambat sket sbb internet kene potong..
anyway.. glory2 MU..

biz berkata...

@ julu
ape yg ko emo sgt ni?
SERI??
kesian..
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...