ANDA SEDANG MEMBACA

25

Dalam hidup..banyak perkara berlaku.

FdausAmad Ahad, Oktober 03, 2010

In Life - Many things happen..

We moved from Big City to Sub-Urban,
We change our subculture from Jazz to Hippies to Goth to Punk to Metal to HipHop...
We switch our believe from Capitalism to Free Market to Liberal to Democratic,
We symbolize our reading maturity from Nancy Drew's to Grisham Legal-Fiction's to Tolkien Fandom to Das kapital to Alan Greenspan's Turbulence..
We buy car, sell it and buy another..
We married, or divorce, re-married..

Almost everything change BUT ONE...

The MANCHESTER UNITED FOOTBALL CLUB (MUFC) that we support since we know what is football, and the meaning it carries to humanity..

Once a MANCHESTER UNITED Fan, forever be it..

And this, would never change!!


Tengah down ni kena la tulis orang putih sikit ye tak?,

Kahkahkah...

25 Ulasan:

Lann Shaukani berkata...

yes!

Syafiq berkata...

GGMU..
glory glory man utd..

Faiz Tapit berkata...

btoi2

biz berkata...

kesian..

achmad berkata...

testing 1,2,3 n 4...
hahha

TENGKU berkata...

Loser

batistuta berkata...

gua dulu penah sokong manu,,,,,zmn yorke-cole and nisteroy,,,,,tapi gua tukar kelab sbb gua dpt rase yg manu club plg poyo dh penuh dgn nilai2 komersiak semata2,,,,,gua lebeh bgge sokong club yg glamer dgn loserfoool,,,,(1st club gua chelsea zmn zola)

mambangmabuk berkata...

sedihh..


kah kah kah..!!

Ahmad Hamidi berkata...

tak kisah la kau nak minat apa. tak jadi masalah pun.hahahaah enjoy http://www.youtube.com/watch?v=zQR3fwOFmfQ&feature=

Diaz berkata...

cuba lagi di minggu depan...

Obefiend Weiland berkata...

sorry lad

lu tengok LOGO kelab lu

mana ada dah FC kat situ. dah dibuang!

jangan tipu. jersey 1995 season last one ada FC dalam MUFC

la ni FC maybe hanya untuk FUCKING CLUB

HAHHAHA

Manchester United Fucking Club

/gurau jahat

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

biasala
kelab2 perasan nie mmg dier suke meroyan
sudah lah seri berseri2
masih ada hati the best~~
GLMU = Gile Loser Man Utd
HAHAHAHAHAH

keli berkata...

Gua pling x suke tgk bola 90minit terutamanye team BIG 4 dan final result dier ialah GOALESS DRAW. Cam gampunk... Hrp2 Chelsea, Arsenal, Liverpool x bt mende yg sme tonight. Liverpool is still BIG 4 bkn pada table league tp pde fan dier...

palytoh berkata...

seri jep0nn.. Mend0ggie x hengat mcm kelab rival da abes game je tuk mggu ni ...jeng jeng jeng kte tgu game mlm neh huhuh

ggmu!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

"biasala
kelab2 perasan nie mmg dier suke meroyan"

LOL
kami memang kelab perasan sebab tu kabinet kami penuh dengan trofi.

Zinedine Zaiddin berkata...

Glory Glory Fuckchester United. Player2 FUFC dah ketar2 lutut ke..? HAHAHA

hellghast berkata...

hahaha!!! Bro fdausamad pun dah takde idea nak cover kelab dia hahaha!!! Man lU puanye penyokong pun menikus! TV media prima terutama TV3 terus takde kuarkan result,cube kalau Man lU menang hatta menang tipis atau own goal,bukan main berkompang dari berita pagi sampai larut malam!
2 minggu lepas pasal org tengok bola Man lU menang dengan Loserpool pun masuk berita terkini! WTF!!!

mat berkata...

haha..btol tu hellgast. abu bakar atan bukan main smangat lg kalau Man u menang..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

tak menikus pun. gua ade je kat sini. ngeheheheh.

kuzer berkata...

yg bdengki truskan bdengki ye...loserfool big four..hahaha cm harem...sandarkan pd kenangn la ye...ahsengal jgn ckpla team trophyless..chelsiyal kuda tua yg tgu mase nak patah kaki...wahahaha...

orang_es berkata...

"its make me shiver to see giggsy and scholesy still running the show". gua tulis ni sambil ckp ikut slang british mcm brader obefiend kita keh keh

julu berkata...

hidup bagai roda..
best ke kalo support team yg asyik menang jek??
bile masa nk sdey??
x fun btol..
:D

glory2 MU

Jarr berkata...

kuzer ni mana punya makhluk paya dia kuar ni?

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

kami memang kelab perasan sebab tu kabinet kami penuh dengan trofi.

ayat diatas hampir serupa dgn ayat fans liverpool
takkn Man Utd = Liverpool kot
kah kah kah kah
man u...man u...
kuda2 tua chelsea pon kami menang game jgak
yg muda man u keja dok tala pelacur ja buat pa

shay berkata...

@ku.mahu.... tala pelacur lantak die la.... dari melantak org lain punyer,adoiiii.. camtu ke nak jadi kapten... ekekekkeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...