ANDA SEDANG MEMBACA

43

Chelsea Lawan Arsenal (Bola sepak mengantuk lawan bola sepak wonderful.)

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Oktober 03, 2010
"6-0 aku belasah kau malam kang..." Arsene Wenger

"Hehehe..." Ancelotti

"Hehehe..." Arsene Wenger

43 Ulasan:

mohd berkata...

1st.....

Nazrul Montolivo berkata...

2nd.. hehhehe

azoe berkata...

3rd..hahaharun

Diaz berkata...

4th...huhuhuhujan

Bersiap sedia Chelsex menghadapi cabaran ahsengal!

deus X machina berkata...

5th

Azizan berkata...

mari belajar mengira bersama sokernet hehehe....

hellghast berkata...

6nd...hahaha!!! kita tengok aje game mlm ni,jangan mcm chelsea lwn blackpool sudah,ringan2 lagi enak dowh hahaha!!!

mohd berkata...

7 sesi mengira pd hari ni perfect...hahaahah

mat berkata...

bapak ancelloti mninggal..takziah.
kalau kalah malam ni.. takziah jugak

biz berkata...

mlm ni xkira sape yg menang, mesti fans Fuckerster United menyalak..

ijan berkata...

11...jaringan arsnal mlm ni hahahah

henrymevez berkata...

Chelsex harus ambil kesempatan bermain di tempat sendiri dan kesengalan
arsengal dlm dua tiga game sebelum nih. Kurang daripada 3 mata bersedia
sahajalah utk ditertawakan.

Bagi arsengal pulak, klu berjaya membawa pulang 1 mata aku rasa
sudah cukup, klu menang lagi best.

jamsarisabian berkata...

ade sape-sape rindu kat brader pipi sile-sile lah tatap entry nih puas-puas..dengar citer die akan menyepikan diri selama 2 minggu lepas nih gare-gare arsenal yang bakal confirm kalah 4 5 bijik malam nih..hahahaha..

thenocturnalzulkhairi berkata...

yeahhhh hidup ARTsenal!!!!! hahaha

brandon flowers berkata...

mcm tak tau je korang result mlm ni

Faiz Tapit berkata...

seri la wei....
2-2

palytoh berkata...

Aku nak result mcm man.utd lwn liverpool hr tu.. Ada kad merah,ke..kuning,ke,gaduh2 manje ala2 drama swasta melyu takp0n cumming back smpi c0m0l0t nga camera lalala...

Kap berkata...

kita tunggu.

Hidup Sihat berkata...

berapa final skor negri9-kelantan? selangor-tteam?

siapa tau?

orang_es berkata...

setakat minit ke 62, liverpool 1 blackpool 2.

Azizan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Azizan berkata...

hidup sihat :

KUMPULAN A:
Negeri Sembilan 2 - Kelantan 2
PKNS Selangor 3 - KL Plus 2

KUMPULAN B:
Pahang 0 - Terengganu 2
Sabah 3 - Kuala Lumpur 2

KUMPULAN C:
Kedah 0 - Johor 0
ATM 0 - Perak 1

KUMPULAN D:
T-Team 1 - Selangor 2
Felda United 0 - Perlis 5

zexter berkata...

liverfool ???? kahkahkahkah

Wan Perlis berkata...

liverpool kalah lg

biz berkata...

NAH AMEK KO!!!
Skali DROG tunjuk skill, abis menganga mulut..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

liverpool? who?

kalah tu dah macam makanan.

kah kah kah

pembaris berkata...

Player Arsenal ramai Muslim....

palytoh berkata...

memang tahun liverpool

mohd berkata...

gol the Drog sungguh ART...

ijan berkata...

im proud to be gunners...

once a gunners always be gunners

biz berkata...

Sggh ART gol ALEX

kareem berkata...

celake mane td yg tulis 6nd? aku nak gelak dowh..

kuzer berkata...

ahhhh sengal laaaaaa mlm ni.........peluru xidop lak mlm ni....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
mgu utk bergelak ketawa....kahkahkahkahakah........

salamat_sabtu berkata...

Celake...

abeih berkata...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA. ARSENGAL!!!!

Diego Amani berkata...

Masih tertunggu-tunggu bila la player Arsenal nak score secara merembat kencang ke gol lawan.

Macam Arshavin yg sipi2 tadi.

jamsarisabian berkata...

dah agak dah..confirm pipi bagi alasan gi wat tugasan luar negara sebab nak lari tugas rebiu chelsea 2-0 art-sengal..hahahahaha..

mambangmabuk berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mambangmabuk berkata...

meh sini 6nd tu..nak suh dia ajar aku camane nak sebut..binawe luu

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

2-0
apa ade hal
menari mcm elvis pon boleh utk celebrate~~

mohd berkata...

6nd..hahahahaha!!!! kalau korg pasan pas dia komen tu aku boh 7 je...tetibe terkonpius nak letak 7th kang kene bahan... hahahahahahaha

Azizan berkata...

lau ikut turn ak yang kena tulis no 6 tp ak konpius tu yang ak tak tulis. nasip baik tak tulis lau tak tak pasal2 kena bahan.... hahahaha...

kareem berkata...

7th tu dah betul...6nd kelakar..sebut die sixcond ke?haha

Eh, ni bukan entri membahan arsenal ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...