ANDA SEDANG MEMBACA

39

HAHAHAHAHHA HAH A HA HW AH HA H WH AH AH AH (edisi cut paste entri OBE)


Once again from the top lads!

HHAHA HA HA H AHA H AHHAHA AHA AHA HAHAAHAH HAHAHA HA HA AH HAHA HA HAH AHHHA HAHA HA h AHHAAH hAH AHA AHH AHAHA AHH AHH Ha ha hHAHA AH HA AHHA AHAHAH AH AHHA HAHAH AHA HA

BLACKPOOL?

HAHA HA AH AHAA H HHAHAH HAHAAHA HHAHA A HAH HAHA HA HA HA AH AHAH A AHHAH HAHAHA HA HA H AH AHA HH HAHAHA HAHA AH HAHA AH AH HA AH AH HAH AAHA A AHHAHAH HAHAAHA AHA HA


Wei

At least game semalam seri! @Anfield summore...

Well, maybe instead Obe boleh belanja Jannah @Chillis untuk mententeramkan hati srikandi The Reds ittewww.

Now letakkan hate comments anda di bawah. Ahhhh, indahnya dunia.

39 Ulasan:

Shafique Laiho berkata...

kah kah kah

Wan Perlis berkata...

keja nak hentam liverpool ja

biz berkata...

dah bese da liverpool kalah..
xde pape yg pelik..

Luca De Ketiak berkata...

takdelah malu sangat.

lainlah kalau kalah ngan westham ngan wolve. ni kalah ngan blackpool. 9 tangga kat atas. oklah tu.

YNWL!

shay berkata...

ni mana satu abg mana satu adik ni.... hahahaha.. nampaknya liverpool kene turun pangkat.. biar blackpool plak jadi abg.... hahahhaahahahhahahaha

Obefiend Weiland berkata...

nazri takde mercy sial

btw bro letak HAHAHAHAHAHA #3

supaya ada kronologi dowh. boleh edit

dan yes. Jannah sedang gelisah di webcam sekarang. aku kena pujuk dia minom kopibean

shay berkata...

klaka plak lihat Liverpool kat tangga ketiga ke bawah bukannye Blackpool.... Nampaknya kenangan hanya tinggal kenangan.... Pasni abg budiman kene cari kelab lainla gamaknye....

zexter berkata...

kahkahkahkah, black win over the red

Diaz berkata...

Nazri, entri ni tak cukup wei...klu tulis "hahaha" masih tak cukup...
Kasi la yang lagi umph!

To my all loserpool friends, aku rasa korang setuju klu aku cakap
Hogson mmg lagi sampah dr rafa. Positioning mengarut. Letak si
Portugis tu main wing kiri, pasal apa? Second half dia main tengah
baru nampak attacking. Masalahnya bukan first time Hogson buat macam nih,
dah banyak kali dah. Masih nak kasi peluang ker manager mcm nih?

Akhir kata....KAKAKAKAKAKAKAKAKAK Kak kiah!

Diaz berkata...

Alamak, cakap banyak...team aku pun trailing...kakaka

shay berkata...

@Diaz....fan Liverpool tau cume tak mengaku... linda pon dah jarang masuk sebab die segan....

Jannah berkata...

Hoh. Hati aku tetap pada Liverpool. Biorleh kami suck balls sekali pun. Once a Kop forever a Kop.

fikiranlicin berkata...

Inilah Bolasepak. Game ada 31 lagi. lu orang tunngu la kambek yang terbilang dari Liverpool..
YNWA

henrymevez berkata...

Aku rasa mmg takde fan liverpool akan masuk kat sini malam nih, so
on behalf of my comrade, aku rasa ramai yang akan setuju ngan kenyataan
brader dias.

Aku malas nak sentuh pasal 'masalah dalaman' liverpool skang nih,
sbb tu bukan alasan utk bermain dengan amat buruk diatas padang.
Namun begitu aku percaya sedikit sebanyak ada memberi kesan ke atas pemain.
Untuk game malam tadi, aku rasa rata2 fans liverpool tak surprise
klu kalah, sbb Roy masih gunakan taktik yang sama masa kalah ngan Sunderland dan
seri ngan utrecth minggu lepas.
Semuanya hancur. Positioning player macam haram dan ditambah pula ngan masalah
mentaliti pemain2 liverpool. Semuanya serba tak kena...

So, aku terima ajer la kutukan korang semua sbb aku mmg diehard fans
Liverpool. Tapi itu tak bermakna aku akan berhenti menyokong pasukan
kesayangan aku nih.

Im bleeding Red! You'll Never Walk Alone!

pndx86 berkata...

pain in the arse!

jalanjatuh berkata...

wwooiihh
aku ingat masuk web liverpool td..
sape nyer keje tukar header tuh??
hahah

ayobkelubi berkata...

aku dah ckp kelmarin.masa man utd seri ,jgn menyalak lebih sgt..tgk apa dah jadi?. tak terkata apa aku bila jorji bagitau

"bersabar di top 3 tuan". nak kata apa lagik?

tapi

mmg uncle woy celaka besar betul...boleh duduk gigit kuku?. fucking betul...defend?.lagilah.huru-hara..sammi hyypia tgk defend sekarang pun mesti member pun tangkap nangis.

anyway

aku "puasa" sokernet hingga ke game seterusnya. tak sanggup aku nak baca komen menganjing korang semua ni...aduhhh..

ijan berkata...

tenang la libepul...
mggu ni arsnl klh..
mgu lps pn kls ngan west brom lg...
2 mggu kot arsnl xde point..

fahim berkata...

kah kah kah Liverpool is the new Leeds United!

-KingSyahmi- berkata...

London Derby lagi best...tapi Pool Derby ( liver-POOL v black-POOL ) agak mengejutkan...wth happen to the scousers?

p/s: nasib baik Owen g MU

kuzer berkata...

malang oh malang betapa malangnya loserfooolll...mase utk gelak mnyalak...kahkahkah...malu siyal.....jerat xcium kamera ke woiii...sempoi la header tangkap emosial...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

mane kak linda sentap ye? dah agak lame nyepi.

kuzer berkata...

armando: linda tangkap emosiyallll....mane bran nk msuk...modal da kering...ape?bg mase kt uncle woii...cm smpah jer main...

p/s len kali jgn salu gelakan org....sdr dri team yg kita sokong tu brada d tahap mane...jom gelak ramai2...kahkahkahkah....

Lann Shaukani berkata...

liverpool kena beli balik player2 yg dia dah jual. haha

Pet Shop Boys berkata...

sekali lagi Liverpool takde luck. Liverpool kalah kerana penalti pertama tu tak sepatutnya berlaku.

Namum begitu seperti biasa Liverpool menyerang kembali dibabak kedua.

Gerakan yang dimulakan oleh Abang Gerrard pada minit ke 60 adalah gerakan genius.

begitu juga dengan tandukan yang nyaris-nyaris masuk kegawang gol.

Namun begitu walaupun kalah, pemain Liverpool tak emo dan bersalam dengan semua pemain Blackpool....bukannya macam Wenger yang tak mahu bersalam dengan Manchini dan sape ke entah dulu haha.

Jarr berkata...

kalah is kalah..gampang is gampang...cilake is cilake.what else?oh aku nampak pengkomen yg ala ala kardio ngan bungwahab kat sini, legend in the making?

welkam.

P.O.N.G berkata...

jarrrrrr........aku korban jiwa raga aku utk sokong liverpul minggu nihhhhh...tapiiiiiiiiiiiiii????????????????

ayobkelubi berkata...

jarr : rileks bro..yang nak jadi macam kardio atau bungwahab tu pedulikan..tak berkudis mana pun bro..layan pengajingan dari orang professional saja.

Jarr berkata...

Pong - aku paham kau banyak ilang point fantasy kau..buat masa ni janganlah amik sesapa dari Liverpool, kalau nak amik gak, amik Kyrgiakos..wakakakakaka.

Ayob - gua rilek ajer...gua balik kang nak gi beli tv baru, tangkap LED la plak, semalam punya tv dah patah gua hempuk ngan tukul..cilake.

mohd faizal bin sarif berkata...

salute kat henrymevez yg kuat smgt.itu adat.klh pasti la kene bhn.bg aku..benitez tu dh ok.uncle roy ni pon aku tgk ok.tp sori..tak nmpk sgt game liverpool mcm dlu.tgh tak idop.bnyk tgk johnson,kuyt n gerard je yg main bola.kene solidkan lg.

- ggmu.

ayobkelubi berkata...

jarr : lu biar betul?.betul punya marah..tapi itu joe cole one to one ngan keeper pun samdol gak..buat terkejut anak aku jek bila gua menjerit malam semalam..

mohd faizal bin sarif : lu betul true punya enemy.bukan macam glory hunters baya-baya anak ikan tu. keh keh keh.terima kasih.

harap-harap january transfer dapat modal beli striker sorang lagik.

iR berkata...

HHAHA HA HA H AHA H AHHAHA AHA AHA HAHAAHAH HAHAHA HA HA AH HAHA HA HAH AHHHA HAHA HA h AHHAAH hAH AHA AHH AHAHA AHH AHH Ha ha hHAHA AH HA AHHA AHAHAH AH AHHA HAHAH AHA HA HAHA HA AH AHAA H HHAHAH HAHAAHA HHAHA A HAH HAHA HA HA HA AH AHAH A AHHAH HAHAHA HA HA H AH AHA HH HAHAHA HAHA AH HAHA AH AH HA AH AH HAH AAHA A AHHAHAH HAHAAHA AHA HA. no wonder lah..bodo punye liverpool...liverfool...liverfool....booooooooooooo

Jarr berkata...

ayob - kalau gua pecahkan bebetul, konpem bini gua kensel proposal nak tambah anak tahun depan.itu bisa buat gua lagi emo...wakakakakaka.

Ir - lu banyak makan pulut ni...banyak angin.

jamsarisabian berkata...

mesti kuat gile babas tamparan kalah ngan blackpool tu kan..rase-rase nih 1st time nampak jarr emosi semacam nih..chill2..haha..

Jarr berkata...

oh gua teremosi eh?adess..maap maap...
pasni gua rilek balik...mcm ni lah kalau darah tu merah..kalau darah biru, senang citer.kah kah kah...

P.O.N.G berkata...

nasib baik minggu ni tak de game....kalau ada...time ko datang penang nk je aku temankan ko tgk liverpul.....

Jarr berkata...

aahhhhhhh..aku tak jadi gi penang.bos suruh aku gi Uitm iskandar minggu ni.ade session kat sana plak..cilake.

Apit berkata...

Ak rasa liverpool x bley masuk blk champion league season dpn..damn!
Reina
Johnson Agger Skrtel Aurelio
Gerrard Meireles
Kuyt Jokol Jovanovic
Torres

kareem berkata...

jarr, lu buat ape kat uitm iskandar tu?tu tmpat lepak gua dulu2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...