ANDA SEDANG MEMBACA

41

Usaha Menaiktarafkan Liverpool

FdausAmad Isnin, Oktober 04, 2010

Sokernet memutusan untuk memberi penghormatan kepada seorang kasi loser dengan menaikkan gambarnya menjadi header.

Beliau sangat terklaseman ketika menikmati ciuman kaca kamera.

Sila teka apakah tajuk yang sesuai untuk Header berkenaan....

p/s:Teka teki teka tekok
Liverpool tonggeng dalam mangkuk.

41 Ulasan:

jalanjatuh berkata...

hahahhaha
terbaek!!
akhirnye 1ST!!!!!!

jalanjatuh berkata...

you never kiss me again!!!
hahahaha,,,
chesshhh chealse mnng ngan bebudak lg..
xleh harap la team bebudak neh..
baru je nak sokong team ART

henrymevez berkata...

Terima kasih penulis entri! At least aku akan sentiasa ingat
Liverpool klu stay macam nih....hihi

Emmet Muhamad berkata...

kah kah kah kah kah kah kah kah
season depan cium cup Liga Kejohanan Pulak lah

ayobkelubi berkata...

oi,oi ustaz

kata entri menganjing penuh ilmiah tadik?. apa lak main tukar gambar jek ni..malas tulis ni..main-main ni...hahahahahhah

Cicadasx berkata...

Sigh~
Sedih tp tadehal lah.

Jiraya berkata...

ciuman mu hanya tinggal kenangan terindah hahahahaha

henrymevez berkata...

Kalah menang adat pertandingan. Walau sesukar manapun utk diterima,
sebagai penyokong sejati, kena berdiri teguh di belakang pasukan sendiri.

Klu kitaorg tak sokong, takkan nak suruh Rooney Mara yang sokong...huhu

mizu_sama berkata...

pidausmat cuba mengelak dr bahan seri..lalalalala

Bert berkata...

akhirnya season depan liverpool berjaya merangkul kejuaraan; Coca-Cola League

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

tajuk header: hikmat ciuman terakhir peringkat tertinggi

jamsarisabian berkata...

woof wooof..woooooooooooooooooooooffffffffff..tibe-tibe jadi serigala plak..hahaha..elok sangat la tu adek menang lwn abang..pool mng ngan pool..double fool jadinye..hahahaha..

al-rashid berkata...

kah3....!!!
header x bole blah..!

Wan Perlis berkata...

header tak center
nnt liv menang mesti dah xda header ni

Mukmin Selamat berkata...

gambar atas ni mase liverpool kalahkan MU 1-4 kan?
haw haw haw!

kuzer berkata...

terbaekla pidomat...nak gelak jer kt fan2 fool ni....setia ke berdiri teguh ke tetap nk gelak gak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahhahaha.....

Hidemichi berkata...

Liverpool is in the midst of making writing another HISTORY... Relegation.

Hidemichi berkata...

kameramen tertunduk malu..

mr dimaz berkata...

ni gmba sandarkan pd kenangan,,x pe la...
redho je la fool kna bhn,,bla lg musim dpn da berangkat..

Syafiq berkata...

piala xde..kamera pn jd..haha..
sian..

abeih berkata...

MU pun tunggu masa je jadi loser...wakakakakakakakaka

kuzer berkata...

yg ats aku ni mgharap nmpk....adduhh kah kah kahsian....teruskan gelakan pada loserfool.....yeahhhhh

nimala berkata...

putaran hidup...sume yg naik atas...pasti akan jatuh..

same gak ngn team lain ponn..

tp mse duk atas ni la nk ngnjing team bawah.
ahahahahahahahahahahahha..loser kaw2..

Fujiwara berkata...

Mmg betol adat bolasepak.,
ade turun., ade naek.,
tp kalo asik turun je., xnaek2., makin lame makin turun.,
cane tu.?
"is thiS ENDfield.?"
ahahahahahahahahahahahahahah.,

biz berkata...

kesian fuckerster united seri je ngn sunderland..
harap2 boleh maintain seri tu ye sampai hujung musim..

mankaran berkata...

liverpool skor 1 gol minggu ni , manchester tak skor.... jadi liverpool 1-0 manchester la hehe

adijaya berkata...

imbas kembali:

suatu masa dulu saya pernah post league table kat ruangan komen. byk juga dapat kritikan kerana baru main 2 perlawanan. ada yg kata terlalu awal nak buat prediction. siap ada yg nak bogel kalau final standing di akhir season still mcm tu.
untuk pendatang baru sokernet, boleh check sini: http://sokernet.blogspot.com/2010/08/kena-lauk.html#comments

tapi, selepas 7 perlawanan, league table still mcm ni:

Chelsea
Man City
Man Utd
Arsenal
Tottenham
WBA
Stoke City
Aston Villa
Blackpool
Fulham
Sunderland
Bolton
Blackburn
Wigan Athletic
Newcastle
Birmingham
Everton
Loserpool
Wolves
West Ham Utd

rasa-rasa abg roy sempat krismas kat anfield tak?

Pet Shop Boys berkata...

Huhuhu....Gerrard tetap dihatiku!

Otakku Otaku berkata...

lepak la bro.. liverpool baru promote dari liga championship taun ni.. eh silap.. tu blackpool..

Jarr berkata...

dah kalah,kalahla..banyak plak nak komen sempat krismas la apa la..main mcm gampang mmglah duduk bottom three.kau ada?merasa jugak kami mcm mana stress nye dikala team yg gah suatu tika dulu jadi down giler babis utk 2 musim berturut turut ni..as a fan, kami layankan aje sesi menganjing ni, dah Lucy ckp board sokernet dah bersetuju tahun ni Tahun Menganjing Liverpool.

namun begitu, Liverpool ttp dihati.


p/s: freekick Alex semalam mak aihh...

abeih berkata...

main FM loserfool turun liga tapi gua tak caya. tapi macam dah nak caya.


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Tajuk header paling sesuai :
"KISS THE BPL CHAMPIONSHIP (AND THE UEFA CHAMPION LEAGUE/EUROPA CUP) GOODBYE!"

jamsarisabian berkata...

garang abang jarr kite..takut saye..=)

ayobkelubi berkata...

macam mana jarr tak garang.

ada orang nak jadi macam kardio dgn bungwahab pulak.siap buat statistik lagik.

perlu di ingat. yg boleh buat statistik dan fakta bagai hanyalah penyokong liverpool sbb liverpool banyak sangat fakta-fakti. jadi, kalau nak buat gak fakta. pergi godek team sendiri punya.

eh, bukan team tukang buat statistik tu pun kalah juga ke semalam?. apa gaya derang main bola tu?. ART?. SENI?. ishhkh..rasa macam kat galeri lukisan pulak.bukan kat padang. keh keh keh..

jamsarisabian berkata...

haha..nak art sangat..alex ngan arshavin menunjukkan beze art antara chelsea ngan art-sengal..free kick artistik dari alex..halim napi pon belum pasti mampu menapi kan free kick yang art itu..hahaha..

[ a D D y h A I K A L ] berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
[ a D D y h A I K A L ] berkata...

suka sangat liverpool dapat coverage banyak sangat season ni

pakkordi berkata...

"That was for you Jannah" - Gerrard cium kamera... chewahhh (pinjam ayat ART skit).

Ejoi berkata...

"free kick artistik dari alex..halim napi pon belum pasti mampu menapi kan free kick yang art itu"

Freekick dari Alex itu akan nampak macam kartun kalau dibandingkan dengan freekick dari King Zlatan Ibrahimovic.

Aku rasa Arsenal patut ambil Zlatan Ibrahimovic musim depan. Tak payah harap kat van Persie yang asyik panaskan bangku simpanan itew!

kareem berkata...

Van Persie tak panaskan bangku simpanan pown..Die panaskan katil kat wad sakit bro...

r.k berkata...

ejoi , alex dibandingkan dengan zlatan ibrahimovic ?

WOW . rare ni , haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...