ANDA SEDANG MEMBACA

10

Chelsea Kek Klasemen Laie

Lucius Maximus Isnin, Oktober 25, 2010 , ,


“Dengan keupayaan kekal di puncak klasemen ini, den merasa lebih tenang untuk ke Bukit Jalil Sabtu ini buat menyokong pasukan Hobin Jang Hobin” – Jang Bosingwa

10 Ulasan:

Zinedine Zaiddin berkata...

Kat gambar tu dh macam 5 lawan sorang lak.

Apa2 hal pun Nasri perform dgn gempaknya semalam..hahahaha

Lucius Maximus berkata...

5 lawan seorang, Jang Bosingwa tetap tenang, sama macam Ebby Yus berdepan 5 perampok dalam Keris Hitam Bersepuh Emas

Obefiend Weiland berkata...

and Fulham get their ass whooped again..
lol

tapi jersey HARROD's GREEN Fulham nice dow

Mell 10-11 berkata...

Kito pakat boli mohd nasri daripado Fabregaz dlm fantasy premier league...apo2pon hoben jang jgn xhoben

dewajiwa berkata...

paling tenang main semalam semestinya Ustaz Abdul-Salam Bilal.
rilek je tolak bola..

ashraf berkata...

aku xtenang selagi mu menang, ah chikaroto tu naseb je.

chelsea tetap klasemen. XD

.Gory. berkata...

Takdo review PSV bantai Feyenoord 10-0 ko jang oi?

meor-name-depan-ku berkata...

Jom lepak Jang Otai, Seksyen 7 malam ni
kehkehkeh!!!

theyohan1234 berkata...

nasib bek maluda dlm fantasy aku..

gol tuncay paling superb masa lwn mu..

bentdner dh lama makan gaji buta msuk trus perfom..

Kap berkata...

aku tidur time tu.
tapi feeling arsenal bakal makan besar boleh rasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...