ANDA SEDANG MEMBACA

32

Manchester City lawan Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Oktober 24, 2010

"Kirim salam ke Adebayor..." Wenger.

"Hehehe..." Mancini

32 Ulasan:

sastraboy berkata...

pipi kembali!!

sastraboy berkata...

pegh. gua fes and seken. kah kah kah!

Darkk berkata...

kasi lah ramalan goal sekali. sketsa je buat apa.

ijan berkata...

pipi ni bz bona...
tme gme arsnal bru kuar..
2 pon 3 4 kerat ayat..
adijaya ko join pipi jd pengulas arsenal la...
plezzzzzzz...hehe

ashraf berkata...

1st!

ashraf berkata...

sial malu aku.

keli berkata...

Hahaha besar kemaluan ko.

keli berkata...

x sbr nk tgk game mlm nie dan at last ade entri EPL. Manjg cite psl team Jang jer...

hellghast berkata...

ape ni takde pengisian! aku demand entry2 yang lebih jahanam dari ini...!!! hahaha!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

yeah! pipi is back! tapi tak cukup menganjing ni..

Faiz Tapit berkata...

xkn 2 ayat je kot pipi??

top_ace7 berkata...

gua syak man citeh 3 - 1 gunna.

ImCoolWithSuperman berkata...

Wenger patut jual semua defender+goalie. duit jualan tu buat beli bas Sani Express dua tingkat. letak depan pintu gol.

aku harap Tevez hatrik malam ni sebab aku dah set dia kapten untuk fantasy football hahahhaha

aku predict City 3 - 1 Arsenal

gol Arsenal hasil jaringan Jack Wilshere (kalau main lah).

Diego Amani berkata...

Harap Adebayor kena takik kat mata sekaki dua.

Lann Shaukani berkata...

fuh fuh!

orang siuman berkata...

hahahah. same dengan lah. arap sangat Adibahyor kena takik sepam dua.

Mr.Nepsy berkata...

cis,mis penalti plak...

Zinedine Zaiddin berkata...

Masa aku tgh komen ni, Arsenal masih leading 1-0 dgn Boyata dibuang padang pada minit kelima..

dewajiwa berkata...

Tevez kena sub tadi macam nak mulakan saga Mancini-Tevez episod kedua je.

dewajiwa berkata...

eh..lupa pulak nak submit report (since takde entri pasal match MU-Stoke). MU akhirnya (akhirnya..badi sial) menang juga away match. boleh tahan juga aura The Britannia Stadium tu ye. cuaks..cuaks..

GGMU

Mr.Nepsy berkata...

yes...3-0,fabianski naik seh malam nie...

xeroxing09 berkata...

fabianski. kene urut kot ngan ustaz anelka, tu psl la die ok ini hari . haha

Saiful Nizam berkata...

fabianski cemerlang match kali ni.. dan pada pendapat aku layak jadi man of the match.. cleansheet tuh.. keep it up man.. overall semua main dgn penuh disiplin.. takde silly mistake..

kareem berkata...

apahal senang makan lak kat eastlands nih?aiseh..boring siak tgk city tak melawan...kehkeh

Mr. Schomey™ berkata...

nice xeroxing09. kah3.

ijan berkata...

xeroxing09

kang marah ustaz biz..kah3

drizzter berkata...

ape manchister shitty .. kena tapau kat kandang sendiri ... kah kah kah! errr ada ke penyokong manchister shitty kat sini?

Popo berkata...

adebayo mmg superb.hatrik lagi.kah kah kah..padan muka!

Mr.Nepsy berkata...

the tackles are flying in,selain dari serangan dan passing cantik, arsenal dah mula pandai tekel2 ganas,sape la yg ngajo ek

Mr.Nepsy berkata...

imcoolwithsuperman : 3-1?nasib baik bukan mcm shankly,bet potong anu..hehe

ImCoolWithSuperman berkata...

kan? hehe cool brader salah predict ahh hihi

talkIZcheap! berkata...

Dan, dan Wilshere kena merah, bleh plak predik dia score, kan... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...